Εθιμοτυπία μπουντρουμιών στο World of Warcraft

Πάρτε το κοκαλιάρικο στην κατάλληλη εθιμοτυπία μπουντρουμιών στο World of Warcraft.

Σημείωση: Αυτό το άρθρο είναι μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης και συνεχώς αυξανόμενης συλλογής χρήσιμων οδηγών του World of Warcraft , πληροφορίες που διατηρούμε μια τρέχουσα λίστα και ενημερώνουμε συνεχώς. Ρίξτε μια ματιά στο World of Warcraft Guides Index για περισσότερες συμβουλές WoW, συμβουλές, τεχνάσματα, τακτικές και οδηγίες.

Το World of Warcraft είναι τελικά ένα κοινωνικό παιχνίδι. Εκτός από την αναζήτηση και την άλεση, προσκρούει σε ομαδικό παιχνίδι. Στο ομαδικό παιχνίδι, τρεις ρόλοι παικτών εμφανίζονται σε μια ιερή τριάδα των ειδών: η δεξαμενή, ο θεραπευτής και το DPS. Οι δεξαμενές απορροφούν το κύμα της οργής ενός τέρατος και παίρνουν βαριά χτυπήματα που θα ισοπεδώσουν έναν μη ανθεκτικό παίκτη. Θεραπευτές καλά θεραπεύουν? κρατούν τη δεξαμενή τελειωμένη για να πάρουν περισσότερες γροθιές στο πρόσωπο και να κρατήσει το dking nuking ζωντανός να whittle κάτω από το αφεντικό. Και τα dps είναι αυτό που τελικά σκοτώνει ένα πλάσμα μακριά, όλα αυτά ενώ αποσπάται από τη δεξαμενή.

Είναι ένα υπέροχο σύστημα όταν οι άνθρωποι δουλεύουν από κοινού. Βλέποντας τα βίντεο επιδρομών του World of Warcraft από τα κορυφαία παγκόσμια συντεχνίες δείχνουν αυτό με σαφήνεια με καλά εκτελούμενες στρατηγικές και το πρώτο παγκόσμιο σκοτώνει. Αλλά αυτό μπορεί να αποδειχθεί ανεπαρκώς σε 5 ανθρώπους έως 25+ παίζουν: dps τραβώντας τη δεξαμενή, οι δεξαμενές αποτυγχάνουν να κρατήσουν agro, οι θεραπευτές είναι απροστάτευτοι. Αυτοί οι κανόνες που παρατίθενται εδώ κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής μπορούν να σημαίνουν τη διαφορά μεταξύ μιας βολής και μιας νύχτας σκουπίσματος σε ένα απλό αρχηγό επιπέδου εισόδου.

Ορισμός του ρόλου σας

Μην ζητάτε να παίξετε κάποιον χαρακτήρα γι 'αυτούς, ή να τους κακοποιούν με συμβουλές που δεν θέλουν ούτε χρειάζονται (εκτός αν το ρωτήσουν). Είναι ένα πράγμα να προσφέρετε συμβουλές σε μια αγωνιστική δεξαμενή που μπορεί να μην ξέρει πού να πάει, αλλά για να τους ασχολούνται επειδή δεν τράβηξαν αρκετά γρήγορα δεν θα τους προσκυνήσουν.

Όλοι πρέπει να γνωρίζουν το ρόλο που σχεδιάζουν να είναι μέσα. Μην αλλάζετε το μυαλό σας στα μέσα της διαδρομής, ούτε προφυλάγετε το σύστημα με εργαλεία υψηλού επιπέδου αντικειμένων μόνο για να έχετε ένα τραγανό σετ για τον επιλεγμένο σας ρόλο. Αυτοί οι άνθρωποι θα θυμούνται ιδιαίτερα όταν αποτυγχάνετε στον εν λόγω ρόλο.

Εάν είστε μια υβριδική κλάση σημειώστε τον κύριο ρόλο σας (και όχι εάν μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ως δευτερεύον).

Αναβάλλετε τη δεξαμενή.

Η δεξαμενή είναι η ασπίδα κρέατός σας, η δέσμη των pixels που θα αποφασίσει αν το θηρίο θα πέσει πλιάτσικο, ή θα φάει το πάρτυ σας για μεσημεριανό γεύμα. Τα τράβηγμα και η γενική ταχύτητα και κατεύθυνση μιας διαδρομής ρυθμίζονται από τη δεξαμενή. Μην προσπαθήσετε να επιταχύνετε τη δεξαμενή ταχύτερα από ό, Είναι καλύτερα να πάτε αργά και να ολοκληρώσετε ένα μπουντρούμι, στη συνέχεια, σκουπίστε, λόγω του χασμουρητό ή πολύ γρήγορα για το κόμμα τραβά.

Αφήστε τη δεξαμενή να πάρει αγρό. Πηγαίνω συνήθως από τον κανόνα των 5 χτυπημάτων για ένα πατημασιά, 3 για έναν ΜΤ σε μια δεξαμενή με επιθετικό τρακτέλο με έφοδο. Συνήθως, μέσα στο πρώτο χτύπημα η δεξαμενή έχει ήδη χρησιμοποιήσει αγροτικές ικανότητες και έχει το μίσος του όχλου πάνω τους. Εκτός από το να τους αφήνετε να τοποθετήσουν έναν όχλο σε μια καθορισμένη περιοχή, αυτό είναι όταν εσείς επιτίθεται όχι νωρίτερα. Σκεφτείτε αν βλέπετε το μοντέλο που στοχεύει κάποιον άλλο ή εσείς (υπάρχει μια ρύθμιση στις επιλογές που σας επιτρέπουν να βλέπετε τον στόχο ενός στόχου πολύ χρήσιμο για να δείτε εάν ένας όχλος είναι είτε στη δεξαμενή είτε σε κάποιον άλλο, συγκεκριμένα εσείς ) cool μακριά από.

Κάνετε αυτό ή κινδυνεύετε να τραβήξετε τη δεξαμενή. Η δεξαμενή μπορεί να προσπαθήσει να πάρει το αγρό πίσω σε τους αλλά αυτό προκαλεί περισσότερες εργασίες που δεξαμενή δεν χρειάζεται. Και αν συνεχίζετε να σβήνετε, παρά το αγρό σαφώς σε σας, μην παραπονιέστε όταν πηγαίνετε ράγισμα δευτερόλεπτα αργότερα.

Προστατέψτε τον Θεραπευτή

Οι θεραπευτές έχουν αναμφισβήτητα τη σκληρότερη δουλειά των τριών τύπων κατόχων μπουντρουμιών. Έχουν σίγουρα το πιο αγχωτικό. Ενώ η δεξαμενή μπορεί απλώς να κρατήσει αγρό και να παρακολουθήσει όχλους να τους χτυπήσει, και οι dps μπορούν να σπάσουν τα ξόρκια για να το πυροδοτήσουν, ο θεραπευτής πρέπει να παρακολουθήσει πάνω από 25+ ανθρώπους ταυτόχρονα. Είναι αυτό που κρατά τη δεξαμενή να πεθαίνει σε μεγάλες αιχμές βλάβης, διατηρούν τα dps από το θάνατο σε τυχαίες ζημιές.

Διευκολύνετε τη ζωή τους, αποφεύγοντας τη λήψη περιττών βλαβών - μην τραβάτε αγρό, μην σταθείτε σε κακά πράγματα, μην παίζετε ήρωα αν είστε clothie (ή δεν μπορεί να εξαφανιστεί, αόρατο, κλπ.). Αλλά το πιο σημαντικό αν δείτε ότι ένας θεραπευτής δέχεται επίθεση, μην σταθείτε εκεί! Πηγαίνετε να τα αποθηκεύσετε. Είναι καλύτερο να τραβήξετε έναν όχλο από έναν θεραπευτή και να πεθάνετε αφήσουν τον θεραπευτή να πεθάνει. Ο θεραπευτής θα μπορούσε να σας κόψει, ή να είναι ότι λίγο για να αποφευχθεί ένα σκουπίστε με το αριστερό του.

DPS

Αυτός ο οδηγός φαίνεται ότι εξυπηρετείται κυρίως από το DPS. Είναι ως επί το πλείστον - το contingent DPS είναι το μεγαλύτερο στο World of Warcraft. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι αριθμοί, η ζημιά ... η καταστροφή. Όμορφη δεν είναι; Όχι αν τραβάτε το μεγάλο κακό στο πρόσωπό σας δεν το κάνει.

Διατηρήστε μια αξιοπρεπή απόσταση μεταξύ της απειλής σας και της δεξαμενής. Να χρησιμοποιείτε περιοδικά τις ικανότητες αγρο-πτώσης για να διατηρείτε το κενό. Αλλαγή στόχων, εάν η απειλή μιας ομάδας είναι πολύ υψηλή. Κάνετε ό, τι είναι στη διάθεσή σας για να κρατήσετε το μεγάλο λάθος μακριά από σας, ενώ παίρνετε πυροβολισμοί σε αυτό.

Εάν ένας όχλος περιπλανιέται στην ομάδα ειδικά σε μια θεραπευτική δοκιμασία και το πλήθος ελέγχει (εκτός αν ειπωθεί διαφορετικά). Εάν το κάνετε αυτό βεβαιωθείτε ότι δεν είναι διακεκομμένη ή στην περιοχή ενός αοέ, ή να πει τα πράγματα κοντά σε αυτό.

Επίσης, πολλές κατηγορίες έχουν ένα είδος φόβου. Εκτός αν είναι μέρος της συνάντησης: φοβούνται τάξεις ... δεν το κάνουν. Απλά δεν το κάνει. Ο φόβος έξω ή στο PvP μπορεί να είναι ένα ξεκαρδιστικό και ταπεινωτικό πράγμα. Τα Mobs τείνουν να απέχουν μεταξύ τους και γενικά να είναι διαχειρίσιμα.

Σε περιπτώσεις ... τείνουν να είναι σε πακέτα, συγκεντρωμένα σε στενές γωνιές / δωμάτια, ή βρίσκονται σε περιπολίες. Σχεδόν πάντα ένας φαινομενικά καλά χρονομετρημένος φόβος για έναν όχλο οδηγεί συνήθως τον όχλο σε περισσότερους όχλους, που οδηγεί σε όλους τους ανθρώπους να επιστρέφουν για να γελούν στην ομάδα. Σπάνια ο φόβος αποδίδει καλά. Συνεπώς, να το περιορίζετε. Η ομάδα θα σας ευχαριστήσει.

Πες γεια!

Να είσαι κοινωνικός! Ορισμένες ομάδες είναι μόνο λίγες ήσυχες, αλλά μερικές φορές μια συζήτηση έχει ξεκινήσει μπορεί να κάνει αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα βαρετό τρέξιμο σε μια διασκέδαση γεμάτη διασκεδαστική βόλτα. Μερικές φορές η χημεία της ομάδας μπορεί να σώσει αυτό που θα ήταν ένα φοβερό fest fest.

Πείτε ότι ένα μέλος του κόμματος φοβάται έναν όχλο σε ένα βαθύ ράφι που τον καθιστά μη αναστρέψιμο. Μια αστεία προοπτική μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια έξοδο από την οργή όλων των μελών του κόμματος στην ομάδα που σπάει αστεία στο γεγονός και πιέζει. Και ναι αυτό μου συνέβη. Κατά τη διάρκεια ενός server lag ακίδα ... στη μέση ενός Black Wing Lair τρέχει. Διασκεδαστικές στιγμές που οι φίλοι από πίσω όταν αστείο ακόμα για αυτήν την ημέρα.

Τώρα έχετε κατά νου την ομάδα σας. Αν δεν είστε ανάμεσα σε στενούς φίλους / guildies που αποδέχονται τέτοιο χιούμορ, κρατήστε τα αστεία PG εκτός αν η ομάδα είναι ανοιχτή σε αυτό. Τίποτα όπως η ένωση ενός μαστιγίου και η ακρόαση ενός θανάτου φυλετικών / σεξιστικών / προσανατολισμού κ.λπ. τύπου ανέκδοτα, μόνο για να βρουν ένα ή περισσότερα μέλη προσβάλλονται.

Έχοντας τα μέλη θυμωμένος, άβολα ή απλά δεν θέλοντας να τους οφείλεται σε κάποιον που βάζει το πόδι τους στο στόμα τους μπορεί και θα επηρεάσει την απόδοση της ομάδας. Στην πραγματικότητα, αν συμμετάσχετε σε μια ομάδα και αυτό είναι το πρότυπο banter, καλέστε τους σε αυτό. Εάν μια ομάδα επιμένει, αφήστε την. Η ομορφιά του συστήματος ουράς είναι οι ομάδες είναι μια δεκάρα μια ντουζίνα για να βρείτε.