Επαναφορά του προσωπικού αριθμού αναγνώρισης του Nintendo 3DS

Πώς να ανακτήσετε ή να επαναφέρετε ένα PIN γονικού ελέγχου 3DS

Το Nintendo 3DS διαθέτει ένα περίπλοκο σύνολο γονικών ελέγχων τα οποία, όταν ενεργοποιούνται, προστατεύονται από τετραψήφιο προσωπικό αναγνωριστικό αριθμό, ο οποίος πρέπει να εισαχθεί προτού γίνουν οιεσδήποτε αλλαγές ή πριν απενεργοποιηθεί ο γονικός έλεγχος.

Όταν ρυθμίσετε για πρώτη φορά τα γονικά στοιχεία ελέγχου στα 3DS του παιδιού σας, σας ζητήθηκε να επιλέξετε ένα PIN που ήταν εύκολο να το θυμηθεί, αλλά δεν ήταν αρκετά εύκολο να το μαντέψει κανείς. Εάν πρέπει να αλλάξετε τις γονικές ρυθμίσεις στο Nintendo 3DS και έχετε ξεχάσει τον κωδικό PIN, μην πανικοβληθείτε. Μπορείτε να το ανακτήσετε ή να το επαναφέρετε.

Ανάκτηση PIN

Αρχικά, δοκιμάστε να ανακτήσετε το PIN σας. Όταν σας ζητηθεί ο κωδικός PIN σας στο μενού Γονικός έλεγχος, πατήστε την επιλογή στην κάτω οθόνη που λέει "Ξεχάσατε".

Είστε εκπαιδευμένοι να εισαγάγετε τη μυστική απάντηση στην ερώτηση που σας ζητήθηκε να ρυθμίσετε μαζί με τον PIN σας. Παράδειγμα: "Ποιο ήταν το όνομα του πρώτου σας κατοικίδιου ζώου;" ή "Ποια είναι η αγαπημένη σου αθλητική ομάδα;" Όταν εισαγάγετε τη σωστή απάντηση στην ερώτησή σας, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό PIN.

Χρησιμοποιώντας έναν αριθμό έρευνας

Αν ξεχάσατε το PIN σας και την απάντηση στη μυστική ερώτησή σας, πατήστε την επιλογή "I Forgot" στο κάτω μέρος της εισόδου για τη μυστική ερώτηση. Θα λάβετε έναν αριθμό ερωτήματος που πρέπει να εισαγάγετε στον ιστότοπο εξυπηρέτησης πελατών της Nintendo.

Όταν ο αριθμός ερωτηματολογίου εισαχθεί σωστά στον ιστότοπο εξυπηρέτησης πελατών της Nintendo, θα σας δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχετε σε μια ζωντανή συζήτηση με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Αν προτιμάτε, μπορείτε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης της Nintendo στο 1-800-255-3700. Θα χρειαστείτε τον αριθμό ερωτηματολογίου για να αποκτήσετε ένα κύριο κλειδί κωδικού πρόσβασης από τον εκπρόσωπο του τηλεφώνου.

Πριν από την απόκτηση ενός αριθμού ερωτήματος, βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία στο Nintendo 3DS έχει ρυθμιστεί σωστά. Ο αριθμός ερωτηματολογίου πρέπει να χρησιμοποιείται την ίδια ημέρα που αποκτάται, διαφορετικά οι εκπρόσωποι της Nintendo δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε τον PIN σας.