Βοήθεια! Ξεχάσατε το αναγνωριστικό ή τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου Nintendo

Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τη φράση που επιλέξατε όταν εγγραφθήκατε στο δίκτυο Nintendo ή παραλείψετε τον κωδικό πρόσβασής σας, μην πανικοβληθείτε. Δεν απομακρύνονται για πάντα. Η Nintendo κατανοεί ότι πρέπει να θυμάστε δεκάδες συνδέσεις και κωδικούς πρόσβασης και η εταιρεία σας δίνει τρόπους να ανακτήσετε το ξεχασμένο σας αναγνωριστικό και να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πώς να ανακτήσετε το αναγνωριστικό δικτύου Nintendo

Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο δίκτυο Nintendo και χρειάζεστε μόνο μια ανανέωση στο αναγνωριστικό / όνομα σας, ανοίξτε το μενού επιλογής χρηστών του Wii U. Το αναγνωριστικό σας εμφανίζεται με πορτοκαλί χρώμα κάτω από το ψευδώνυμό σας. Στο Nintendo 3DS, ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις Συστήματος και πατήστε Ρυθμίσεις Αναγνώρισης Δικτύου Nintendo . Το αναγνωριστικό σας εμφανίζεται στην οθόνη σύνδεσης, κάτω από το ψευδώνυμό σας.

Αν είστε κλειδωμένοι από το λογαριασμό σας επειδή δεν μπορείτε να θυμηθείτε το αναγνωριστικό δικτύου Nintendo, μπορείτε να το ανακτήσετε. Επισκεφθείτε τη σελίδα ανάκτησης αναγνωριστικού δικτύου Nintendo και ακολουθήστε τις οδηγίες εκεί.

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης δικτύου Nintendo

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την παρατήρηση του κωδικού πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε αρχικά για τη διασφάλιση του λογαριασμού σας, επισκεφθείτε τη σελίδα Προσωρινό κωδικό πρόσβασης δικτύου Nintendo. Εισαγάγετε το email που συνδέσατε με το αναγνωριστικό σας και η Nintendo θα στείλει μαζί έναν προσωρινό κωδικό πρόσβασης.

Αφού συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον προσωρινό κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας σε κάτι πιο μόνιμο.

Συμβουλή: Ελέγξτε την επιλογή " Να θυμάστε " όταν συνδέεστε στο δίκτυο Nintendo και θα συνδεθείτε αυτόματα για ένα μήνα. Μην χρησιμοποιείτε αυτήν την επιλογή εάν η συσκευή σας μοιράζεται από πολλά άτομα ή αν παίζετε σε συσκευή που δεν ανήκει σε εσάς ή αν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.

Δεν έχετε ακόμα αναγνωριστικό δικτύου Nintendo; Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα .