Τα 5 Wackiest, πιο περίεργα πρόσθετα

Γιατί να ασχοληθείτε με σπαθιά και γκολφ όταν μπορείτε να αγοράσετε μια μπάλα μπόουλινγκ;

Έχει χρησιμοποιήσει τη φαντασία του να γίνει passé; Ίσως έτσι, κρίνουμε από τις μυριάδες add-ons για το Wii remote που ισχυρίζονται ότι κάνουν την εμπειρία του παιχνιδιού να αισθάνεται πιο "πραγματική". Γκολφ για παιχνίδια γκολφ, σπαθιά για παιχνίδια μονομαχιών, τροχούς για αγωνιστικά παιχνίδια, όπλα για shooters. Τα περισσότερα από αυτά τα πρόσθετα είναι απλά κομμάτια πλαστικού που, αν είναι καλά κατασκευασμένα, προσθέτουν λίγο περισσότερη διασκέδαση σε ένα παιχνίδι, αλλά μερικοί είναι εντελώς κακό. Αυτοί είναι οι υποψήφιοι μου για τα πιο περίεργα, τα πιο over-the-top ή λιγότερο πρακτικά αξεσουάρ που παράγονται για το Wii (όλα εκτός από ένα που δημιουργήθηκε από τους πλοιάρχους του ανόητου αξεσουάρ, CTA Digital).

05 του 05

Wii Music Pack (EZ Gear)

Εικόνα μέσω του EZ Gear

Λίγα παιχνίδια ήταν εξίσου άχρηστα με την Wii Music, αλλά αυτό δεν εμπόδιζε την EZ Gear να δημιουργήσει ένα πρόσθετο πακέτο που αποτελείται από ένα πλαστικό σαξόφωνο, βιολί και κνήμη (ο δικτυακός τόπος προσφέρει επίσης ένα "μπόνους" τύμπανο που μοιάζει με επανατοποθετημένο τιμόνι). Λαμβάνοντας υπόψη πόσο λίγο υπάρχει στο πραγματικό παιχνίδι, τα περιφερειακά θα μπορούσαν να είναι το πιο διασκεδαστικό μέρος του παιχνιδιού.

04 του 05

Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο (CTA Digital)

Εικόνα μέσω του Amazon

Τα CTA Digital's Basketball και Football add-ons ισοπαλία για τέταρτη, είναι παρόμοια τόσο πρόθεση όσο και εγγενή ελάττωμα. Τα πιο δημοφιλή πρόσθετα - τροχούς, σπαθιά, όπλα - έχουν νόημα επειδή σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο Wii όπως θα κάνατε και το αντίστοιχο στοιχείο πραγματικού κόσμου. Αλλά και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, δεν πετάτε απλά παντομίμα, ρίχνετε πραγματικά, και αυτό είναι το πράγμα που δεν θα θέλετε να κάνετε ενώ παίζετε ένα παιχνίδι Wii.

03 του 05

Μπάλα Μπόουλινγκ (CTA Ψηφιακή)

Εικόνα μέσω του Amazon

Αναμφισβήτητα ένα add-on για τη Μπόουλινγκ Ball δεν έχει καμιά σημασία από ένα add-on μπάσκετ ή ποδοσφαίρου, αλλά για μένα, φαίνεται σαν μια πιο αστεία ιδέα. Για άλλη μια φορά, δεν έχει νόημα επειδή δεν μπορείτε να αφήσετε να πάτε. Υποθέτω ότι αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι ένας ελαστικός ιμάντας που θα σας αφήσει να απελευθερώσετε την μπάλα και να πάτε μερικά ίντσες και να επιστρέψετε σε σας.

02 του 05

Μηχανή Κωπηλασίας (CTA Digital)

Εικόνα μέσω του Amazon

Η CTA Digital συνεχώς αυξάνει τον παραλογισμό των αξεσουάρ τους. Αυτό είναι ίσως το σφάλμα του τυχερού παιχνιδιού. Μετά από όλα, όταν το CTA βγάζει έναν απομακρυσμένο φορτιστή ή ένα μανίκι σιλικόνης, παίρνει λίγη ειδοποίηση, αλλά τη στιγμή που βγάζουν κάτι τρελό σαν μια μπάλα μπόουλινγκ ή αυτή τη μηχανή κωπηλασίας, εμφανίζονται σε ένα εκατομμύριο blogs τυχερών παιχνιδιών. Η μηχανή κωπηλασίας, σχεδιασμένη σύμφωνα με το βίντεο της CTA, ως συμπλήρωμα του μίνι-παιχνιδιού κανό-καγιάκ του Wii Sports Resort , πιθανότατα θα σας δώσει κάποια πρόσθετη άσκηση ενώ εσείς θα τρέξετε, αλλά μοιάζει με το πιο απίθανο πράγμα που έχει καταλήξει το CTA. Εμφανίστηκε επίσης σε πολλά blogs.

01 από 05

Φτερά (CTA Digital)

Εικόνα μέσω CTA Digital

Αυτά τα φτερά παίρνουν το αχρωμάτο κορυφαίο σημείο όχι μόνο επειδή είναι ένα πολύ ανόητο add-on που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την εμπειρία του χτύπημα τα χέρια σας στο μουνί του Wii Fit Plus, αλλά και επειδή μοιάζουν με κάτι που θα μπορούσατε να κάνετε τον εαυτό σας. Σοβαρά, κόψτε τα πτερύγια ενός κιβωτίου από χαρτόνι σε φτερά και δημιουργήστε ιμάντες με ταινία αγωγών και έχετε ένα φθηνό, εξίσου γελοίο σύνολο πτερυγίων. Ή μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε την εικόνα σας!