Ένας οδηγός γονέων στο Wii U

Η πιο πρόσφατη κονσόλα της Nintendo, το Wii U, έχει περάσει ένα χρόνο και παρόλα αυτά δεν έχει το προφίλ της προηγούμενης κονσόλας του στο σπίτι, του Wii. Λόγω της φήμης της Nintendo ως παραγωγού παιχνιδιών φιλικής προς την οικογένεια, η γνώση του Wii U είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους γονείς. Ακολουθούν πληροφορίες που βοηθούν τους γονείς να μάθουν περισσότερα.

Τι είναι το Wii U;

Το Wii U είναι ο διάδοχος του Wii. Ενώ το Wii επικεντρωνόταν κυρίως στο χειριστήριο Wii Remote Wii και χειρονομίας, το Wii επικεντρώνεται πιο πολύ σε ελεγκτή παιχνιδιών που περιλαμβάνει οθόνη αφής. Υποστηρίζει, ωστόσο, και το Wii Remote. Επίσης σε αντίθεση με το Wii έχει γραφικά HD. Είναι συμβατό με το Wii, πράγμα που σημαίνει ότι θα παίξει οποιοδήποτε παιχνίδι κυκλοφορήσει για αυτήν την κονσόλα. Το Wii, από την άλλη πλευρά, δεν θα παίξει παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει για το Wii U. Περισσότερες πληροφορίες για το Wii U είναι εδώ .

Είναι μια καλή κονσόλα για παιδιά;

Η Nintendo είναι γνωστή για φιλικά προς την οικογένεια παιχνίδια, οπότε οποιαδήποτε κονσόλα από τη Nintendo θα έχει ένα σωρό τίτλους για παιδιά, ειδικά για νέους. Λόγω της έκκλησής τους προς τους νεότερους παίκτες, η Nintendo προσπάθησε να κάνει τη διαδικτυακή κοινότητα Miiverse πολύ ασφαλής, έχει πολύ αυστηρούς και καλούς κανόνες για αυτό που μπορεί να αναρτηθεί. Η φωνητική συνομιλία στα online παιχνίδια είναι, ωστόσο, δωρεάν για όλους, ακόμα και στο Wii U.

Ασφάλεια / Γονικός έλεγχος

Οι γονικοί έλεγχοι του Wii U επιτρέπουν πολύ έλεγχο του τι μπορούν να παίξουν τα παιδιά. Μπορείτε να ρυθμίσετε το Wii U έτσι ώστε να απαιτείται ένας κωδικός πρόσβασης για να παίξετε παιχνίδια που έχουν βαθμολογηθεί για διάφορες ηλικιακές ομάδες, πηγαίνετε στο Internet ή δημοσιεύστε το στο Wii U Miiverse.

Το παιδί μου θέλει ένα Wii U;

Όπως πάντα, ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι θέλουν τα παιδιά είναι να τους ρωτήσετε, αλλά εάν το παιδί σας είναι νέος, τότε πιθανότατα θα είναι πολύ χαρούμενοι που θα πάρουν ένα Wii U. Καθώς μετακινούνται στην εφηβεία τους, μερικά παιδιά διατηρούν μια αγάπη για Nintendo, ενώ άλλοι γοητεύουν από πιο "ενήλικα" παιχνίδια. Το Wii U τείνει να αποκτήσει λιγότερους τίτλους τρίτων από ό, τι οι άλλες κονσόλες, έτσι ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι τους. Τα παιδιά που επιθυμούν να παίξουν παιχνίδια όπως ο προσομοιωτής ψυχοπαθών Grand Theft Auto V μπορεί να απογοητευτούν για να πάρουν ένα Wii U αντί για το πιο πρόσφατο Xbox ή Playstation, αν και αν είστε αποφασισμένοι να κρατήσετε τα παιχνίδια για ενήλικες μακριά από τα παιδιά σας, παιχνίδια είτε με τον τρόπο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της παροχής ενός Wii U ως δώρο;

Το Wii U έχει εύκολα τα πιο αποκλειστικά κονσόλα των τριών μεγάλων και είναι ένα must-have για τους οπαδούς των IP της Nintendo όπως το Mario και το Donkey Kong. Είναι ακόμα η πιο φιλική προς την οικογένεια των κονσολών. Είναι μια εξοικονόμηση χρημάτων για το online παιχνίδι. σε αντίθεση με τα XB1 και PS4, το Wii U δεν χρεώνει μηνιαία αμοιβή για online παιχνίδι και χρησιμοποιεί πολύ λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από οποιαδήποτε από αυτές.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της αγοράς ενός Wii U ως δώρο;

Η κονσόλα έχει λιγότερη γραφική ισχύ και λιγότερο χώρο αποθήκευσης για παιχνίδια που έχουν ληφθεί από τα PS4 και XB1. Το παιχνίδι έχει λίγους τίτλους τρίτων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παίξετε franchises όπως Grand Theft Auto ή Metal Gear Solid . Υπάρχουν κάποια είδη που εξυπηρετούνται καλύτερα σε άλλες πλατφόρμες, όπως τα RPG (αν και τα επερχόμενα Xenoblade Chronicles X θα βελτιώσουν την ισορροπία).

Τι πρόσθετα πρέπει να αγοράσω;

Το κουτί του Wii U περιέχει την κονσόλα, το gamepad, τους διάφορους συνδετήρες και γενικά ένα παιχνίδι. Όπως κάθε κονσόλα, αν οι άνθρωποι πρόκειται να παίξουν τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες, θα χρειαστούν επιπλέον ελεγκτές. Αντί για περισσότερα gamepads, επιπλέον παίκτες χρησιμοποιούν το Wii remote ή το Controller Pro. Μια λεπτομερέστερη εξήγηση των επιλογών ελεγκτή Wii είναι εδώ .

Αν σχεδιάζετε να αγοράσετε πολλά παιχνίδια μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Nintendo, θα χρειαστείτε επίσης εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο, καθώς η κονσόλα δεν διαθέτει πολλή εσωτερική αποθήκευση. Ένας κατάλογος των εξωτερικών σκληρών δίσκων USB που έχει δοκιμάσει με επιτυχία η Nintendo με το Wii U είναι εδώ, αν και άλλοι θα δουλέψουν επίσης. Μπορείτε να βρείτε μια μονάδα 1 terabyte για $ 70 έως $ 90. Ένα terabyte κατέχει πολλά παιχνίδια. μπορείτε να πάτε μικρότεροι εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Τι παιχνίδια υπάρχουν για το Wii U;

Τα παιδιά σας πιθανώς γνωρίζουν τι τους αρέσει και τι έχουν ήδη παίξει, οπότε όταν αγοράζετε παιχνίδια, τα βοηθάτε να τα ρωτήσετε. Για το νέο σετ, τα παιχνίδια στη σειρά Skylanders ή Lego είναι γενικά καλά. Παιχνίδια που είναι καλές για όλες τις ηλικίες περιλαμβάνουν τα "Mario" ή "Zelda" στον τίτλο, Rayman Legends , Pikmin 3, και το online paint-shooter Splatoon . Δεν υπάρχουν πολλά M-rated games, αλλά τα αξιοσημείωτα περιλαμβάνουν το Splinter Cell: Blacklist , το Assassin's Creed IV: Μαύρη Σημαία , και το Deus Ex: Ανθρώπινη Επανάσταση - Η Κοπή του Σκηνοθέτη .

Το Wii U θα τρέξει επίσης παιχνίδια Wii, οπότε αν το παιδί σας δεν είχε ποτέ ένα Wii υπάρχουν πολλά υπέροχα παιχνίδια για να διαλέξετε.

Υπάρχουν καλά παιχνίδια για γονείς;

Γιατί θα πρέπει τα παιδιά σας να έχουν όλη τη διασκέδαση; Υπάρχουν διάφορα παιχνίδια που πρέπει να απευθύνονται στους γονείς. Αν είστε παίκτης, οποιοδήποτε από τα παιχνίδια που αναφέρονται προηγουμένως μπορεί να σας απευθύνει έκκληση. Εάν είστε μη gamer ή casual gamer, μπορεί να σας αρέσει το εξάμηνο Wii Fit U , τα casual παιχνίδια όπως το Angry Birds Trilogy ή τα παιχνίδια για πάρτι όπως το Just Dance 2014 και το Wii Party U.

Πολλαπλών παικτών - Ποια παιχνίδια μπορούν πολλοί άνθρωποι να παίζουν ταυτόχρονα;

Η Nintendo δίνει έμφαση στους τοπικούς πολλούς παίκτες που παίζουν στο ίδιο δωμάτιο και όχι στο Διαδίκτυο, πολύ περισσότερο από άλλες εταιρείες παιχνιδιών. Τα δημοφιλή παιχνίδια με μεγάλη έμφαση στο τοπικό multiplayer περιλαμβάνουν το Super Smash Brothers, το Mario Kart 8 , το Super Mario 3D World , το Rayman Legends, το Super Mario Bros. U, το Mario Party και το Wii Party U.

Πού αγοράζω παιχνίδια;

Τα παιχνίδια Wii U μπορούν να αγοραστούν σε καταστήματα που μεταφέρουν παιχνίδια, είτε στο κατάστημα είτε στο διαδίκτυο, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια διατίθενται επίσης ως downloads στο eShop, αν και θα χρειαστείτε μια εξωτερική μονάδα δίσκου (βλ. Παραπάνω) αν πρόκειται να κατεβάσετε περισσότερα από μερικά μικρά παιχνίδια.