Ανάγκη για ταχύτητα: Οι πιο περιζήτητοι απατεώνες, κωδικοί και μυστικά

Ανάγκη για ταχύτητα: Τα περισσότερα Wanted είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και είναι η ένατη δόση της σειράς Need for Speed . Ελέγξτε τους κωδικούς cheat παρακάτω για Need for Speed: Οι περισσότεροι που θέλετε στο Xbox 360.

Κωδικοί εξαπατήσει

Έκδοση Castrol της Ford GT
Αριστερά, δεξιά, αριστερά, δεξιά, πάνω, κάτω, πάνω, κάτω

Δωρεάν αναβαθμίσεις
Επάνω, πάνω, κάτω, κάτω, αριστερά, δεξιά, πάνω, κάτω

Porsche Cayman
L, R, R, R, Δεξιά, Αριστερά, Δεξιά, Κάτω

Ξεκλειδώστε την πρόκληση του βασιλιά μπιφτέκι
Επάνω, κάτω, πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά, αριστερά

Συμβουλές και συμβουλές

Εύκολα λεφτά

Βρείτε μια εύκολη κούρσα, όπως μια κούρσα ή κάτι σύντομο που μπορείτε να κερδίσετε γρήγορα. Κερδίστε τον αγώνα και κερδίστε τα χρήματα. Πηγαίνετε πίσω στο ασφαλές σπίτι και ξεκινήστε πάλι τον αγώνα. Κερδίστε τον αγώνα για να πάρετε πάλι το ίδιο χρηματικό ποσό. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία όσο θέλετε. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο όταν χρειάζεστε το επιπλέον κομμάτι δύναμης για να νικήσετε έναν αντίπαλο μαύρης λίστας, αλλά δεν έχετε τα χρήματα για ένα καλύτερο αυτοκίνητο ή μέρη.

Κατακτήστε έναν από τους αντιπάλους στη μαύρη λίστα. Θα έχετε δύο σημάδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε πολλά διαφορετικά πράγματα. Μην τα χρησιμοποιείτε στο Unique νωρίς στο παιχνίδι. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε τις στη μέση ή την αριστερή επιλογή "Τυχαία". Θα πρέπει συνήθως να βγαίνουν είτε σε ένα μεγάλο μπόνους μετρητών είτε σε ροζ ολίσθηση του αντιπάλου.

Εύκολη αναβάθμιση
Προτού να μπορέσετε να κάνετε οτιδήποτε, πρέπει να κερδίσετε το Burger King Challenge. Μόλις το κερδίσετε, θα ξεκλειδώσετε όλα τα μοναδικά μέρη (επίσης αποκαλούμενα μέρη Junkman). Πάρτε οποιοδήποτε αυτοκίνητο και βάλτε όλα τα εξαρτήματα εκτός από την απόδοση. Αφού έχετε το αυτοκίνητό σας όπως θέλετε, μεταβείτε στο κατάστημα επιδόσεων. Βγάλτε το αυτοκίνητό σας και στη συνέχεια τοποθετήστε τα εξαρτήματα Junkman. Βγάλτε το αυτοκίνητό σας ξανά. Στη συνέχεια τοποθετήστε ξανά τα εξαρτήματα Junkman. Το αυτοκίνητό σας πρέπει να αναβαθμιστεί πλήρως τώρα.

Γρήγορη εκίνηση
Πάρτε μια τέλεια εκτόξευση στο ταχύμετρο σας κατά την εκτόξευση από τη γραμμή εκκίνησης για να πάρετε μια ώθηση. Όταν η βελόνα γίνει μπλε, αφήστε το συμπλέκτη και κρατήστε το.

Νίτρο και λαβή
Το χτύπημα των νιτροστοιχείων στρέφει το πίσω πλαίσιο, δίνοντας τα πίσω ελαστικά πολύ περισσότερο βάρος κάτω από τη νέα επιτάχυνση. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα πάτε ευθεία. Εάν η ουρά σας ολισθαίνει ή πρόκειται να ξεφύγετε από τον έλεγχο, χτυπήστε το νιτρώδες για να το ισιώσετε. Αυτό είναι ένα μεγάλο τέχνασμα σε συνδυασμό με το Speedbreaker. Με το σωστό χρονισμό, μπορείτε να πάρετε τις περισσότερες γωνίες σε οποιαδήποτε ταχύτητα.

Συνιστώμενο αυτοκίνητο έναρξης
Το καλύτερο αυτοκίνητο εκκίνησης που χρησιμοποιείτε μέχρι να φτάσετε στο Eclipse είναι το Cobalt SS. Όταν κερδίζετε αγώνες μαύρης λίστας, δοκιμάστε τα τρία "?" δείκτες. Μπορείτε να πάρετε μετρητά ή το ροζ ολισθηρό αυτοκίνητο. Αν πάρετε το αυτοκίνητό τους, πηγαίνετε στο χρηματοκιβώτιο και το πουλάτε. Μπορείτε να πάρετε καλά χρήματα κάνοντας αυτό, και να πάρετε μοναδικές αναβαθμίσεις, αφού αρχίσετε να μπείτε στα γραφικά (αφού μεταβείτε από το κοβάλτιο).

Blacklist Cars & amp; Μπόνους ολοκλήρωσης

Κατακτήστε την υποδεικνυόμενη Blacklist Boss για να κερδίσετε το αυτοκίνητο ή τα αυτοκίνητα που αναφέρονται:

Blacklist Boss 1
BMW GTR (έκδοση Race)

Μαύρη λίστα Boss 3
Mercedes-Benz SLR McLaren
Porsche Carrera GT

Blacklist Boss 4
Lamborghini Murcielago
Ford GT

Μαύρη λίστα Boss 5
Porsche 911 Turbo S
Corvette C6

Μαύρη λίστα Boss 6
Dodge Viper SRT 10
Lamborghini Gallardo

Μαύρη λίστα Boss 7
Porsche 911 Carrera S
Aston Martin DB9

Μαύρη λίστα Boss 8
Lotus Elise
Mercedes-Benz CLK 500

Μαύρη λίστα Boss 9
Mazda RX-7
Subaru Impreza WRX STi

Μαύρη λίστα Boss 10
Porsche Cayman S
Pontiac GTO
Vauxhall Monaro VXR

Μαύρη λίστα Boss 11
Mercedes-Benz SL 500
Mitsubishi Lancer Evolution VIII

Blacklist Boss 12
Cadillac CTS
Mazda RX-8
Mustang GT

Μαύρη λίστα Boss 13
Renault Clio V6
Toyota Supra

Blacklist Boss 14
Audi A4 3.2 FSI Quattro
Mitsubishi Eclipse

Μαύρη λίστα Boss 15
Audi A3 3.2 Quattro
Audi TT 3.2 Quattro

Ολοκληρώστε το 100% του παιχνιδιού
Corvette C6.R