Οκτώ λόγοι για να αυτοματοποιήσετε το σπίτι σας

Έχετε ακούσει για το σπίτι αυτοματισμού και αναρωτιούνται τι είναι όλη η αναστάτωση είναι περίπου; Εάν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, δεν κάνετε πράγματα χωρίς καλό λόγο. Γιατί πρέπει να αυτοματοποιήσετε το σπίτι σας; Εδώ είναι 8 καλοί λόγοι:

1. Κάντε τις εργασίες πιο βολικές: Πολλές εργασίες που είναι επαναλαμβανόμενες στη φύση μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτόματα ή με λιγότερα βήματα χρησιμοποιώντας τον αυτοματισμό του σπιτιού. Αντί να απενεργοποιείτε ή να σμικρύνετε τέσσερα διαφορετικά φώτα όταν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία, η αυτοματοποίηση στο σπίτι σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε αυτή την εργασία με ένα κουμπί.

2. Εξοικονομήστε χρήματα στις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας: Τα Utilities μπορούν να ανέλθουν σε αρκετές εκατοντάδες δολάρια το μήνα. Ο αυτοματισμός στο σπίτι μπορεί να απενεργοποιήσει τα φώτα ή να χαμηλώσει αυτόματα τον θερμοστάτη όταν δεν τα χρησιμοποιείτε και να μειώνετε εύκολα τους λογαριασμούς σας κατά 10% έως 25%.

3. Αυξημένη ασφάλεια στο σπίτι: Πολλά ατυχήματα συμβαίνουν στο σπίτι λόγω κακής φωτισμού. Ο αυτοματισμός στο σπίτι μπορεί να ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα σε ντουλάπια, κλιμακοστάσια και άλλα σκοτεινά σημεία όταν εισέρχεστε και μειώνετε την πιθανότητα να σκοντάψετε τυχαία ή να μπείτε σε πράγματα.

4. Ασφάλεια στο σπίτι: Παρόλο που η ασφάλεια στο σπίτι είναι προτεραιότητα για όλους, το υψηλό κόστος εγκατάστασης ή τα μηνιαία τέλη παρακολούθησης καθιστούν τα συστήματα ασφαλείας απαγορευτικά για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού. Ο αυτοματισμός στο σπίτι παρέχει μια φθηνή λύση στην ασφάλεια στο σπίτι .

5. Καλό για το περιβάλλον: Σε μια εποχή που όλοι γνωρίζουμε όλο και περισσότερο το περιβάλλον, ο αυτοματισμός στο σπίτι προσφέρει μια καλή λύση για να συμβάλουμε στη διατήρηση των φυσικών μας πόρων. Τα προϊόντα αυτοματισμού στο σπίτι μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας και να σβήσουν αυτόματα τα φώτα και τις συσκευές όταν δεν χρησιμοποιούνται.

6. Ειρήνη: Μην ανησυχείτε ποτέ για το σπίτι σας ενώ είστε μακριά. Χρησιμοποιώντας οικιακές βιντεοκάμερες και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του σπιτιού σας ή των παιδιών σας από οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας ένα PC ή τηλέφωνο με δυνατότητα web.

7. Εκπαιδευτική εμπειρία για τα παιδιά: Η τεχνολογία είναι εδώ για να μείνει και όσο περισσότερο τα παιδιά σας μαθαίνουν για την επερχόμενη τεχνολογία, τόσο καλύτερα προετοιμασμένοι είναι για το μέλλον. Γυρίστε το σπίτι σας σε μια τάξη, καθώς τα έργα αυτοματισμού στο σπίτι σας γίνονται μια μαθησιακή εμπειρία για τα παιδιά σας.

8. Κάτι που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια: Μια οικογένεια που παίζει μαζί, μένει μαζί. Αν και το σπίτι αυτοματισμού είναι όλα τα παραπάνω, πάνω από όλα είναι πολύ διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια. Θα βρείτε οικιακό αυτοματισμό θα φέρει την οικογένεια πιο κοντά καθώς όλοι μαθαίνουν για τις δυνατότητες της τεχνολογίας από κοινού.