Πώς να συνδέσετε το Alexa σε ένα ηχείο Bluetooth

Η Alexa υποστηρίζει ηχεία Bluetooth - εδώ μπορείτε να τα συνδυάσετε

Η Alexa είναι ένας μεγάλος εικονικός βοηθός ενεργοποιημένος από φωνή από το Amazon, αλλά ενώ το Echo και το Echo Plus έχουν αξιοσέβαστα ενσωματωμένα ηχεία, άλλες συσκευές όπως η Echo Dot είναι πιο περιορισμένες. Ίσως προτιμάτε να συνδέσετε ένα εξωτερικό ηχείο Bluetooth, ειδικά όταν κάνετε streaming μουσικής.

Ελέγξτε τον ιστότοπο του κατασκευαστή για να μάθετε εάν το ηχείο Bluetooth που θέλετε να συνδέσετε είναι συμβατό με Alexa. Αν ναι, τότε η Alexa θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μέσω της εφαρμογής του κατασκευαστή (με λίγες προειδοποιήσεις). Εάν όχι, μπορείτε να το συνδέσετε μέσω μιας συσκευής Echo. Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει στον τρόπο σύνδεσης της Alexa με ένα ηχείο Bluetooth, ανάλογα με τις συσκευές που χρησιμοποιείτε.

Ο, τι χρειάζεσαι

Ρωτήστε την Alexa

https://www.cnet.com/videos/kids-try-to-stump-alexa/

Η Alexa προορίζεται να είναι ψηφιακός βοηθός που ελέγχεται από τη φωνή σας. Πριν σκάψετε μέσα από τα μενού της εφαρμογής, δοκιμάστε να ζητήσετε από την Alexa να συνδυαστεί με το ηχείο Bluetooth. Χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες εντολές για να ρυθμίσετε τη συσκευή με λειτουργία Alexa σε λειτουργία αντιστοίχισης:

  1. " Alexa, ζεύγος " ή " Alexa, Bluetooth". Θα απαντήσει με "Ερευνητικός."
  2. Τώρα τοποθετήστε το ηχείο Bluetooth σας σε λειτουργία αντιστοίχισης. Αυτό γίνεται συνήθως πατώντας ένα φυσικό κουμπί στη συσκευή που ονομάζεται Ζεύγος ή φέρει ετικέτα με ένα εικονίδιο Bluetooth.
  3. Εάν συνδυάσατε επιτυχώς την Alexa και το ηχείο Bluetooth, θα απαντήσει με την επιλογή "Τώρα συνδεδεμένη με (εισαγάγετε το όνομα της συσκευής)".

Εάν η συσκευή δεν βρεθεί, η Alexa θα απαντήσει υπενθυμίζοντας ότι θα ενεργοποιήσει το Bluetooth στη συσκευή ή θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Alexa για να συνδέσει μια νέα συσκευή.

Σύζευξη ηχείων Bluetooth στη σειρά συσκευών Echo της Amazon

http://thoughtforyourpenny.com
  1. Κάντε λήψη της εφαρμογής Alexa στο τηλέφωνό σας ή στο tablet σας.
    Amazon Alexa στο Google Play
    Amazon Alexa στο App Store
  2. Ανοίξτε την εφαρμογή Alexa.
  3. Αγγίξτε το εικονίδιο με το γρανάζι στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγγίξετε το εικονίδιο τριών γραμμών στην επάνω αριστερή γωνία και να επιλέξετε Ρυθμίσεις .
  4. Επιλέξτε τη συσκευή σας Amazon.
  5. Επιλέξτε Bluetooth .
  6. Πατήστε το κουμπί Ζεύγος μιας νέας συσκευής στο κάτω μέρος της οθόνης.
  7. Τοποθετήστε το ηχείο Bluetooth σε λειτουργία αντιστοίχισης.
  8. Όταν είναι επιτυχής, θα πρέπει να ακούσετε την Alexa να λέει "Τώρα συνδεδεμένος με (εισάγετε το όνομα συσκευής)."

Αυτό είναι - Alexa στην Echo σας θα πρέπει να αντιστοιχιστεί με το ηχείο Bluetooth σας. Τώρα θα λέξεις που λείπουν εδώ.

Συνδέστε συσκευές πυρκαγιάς σε ηχεία Bluetooth

http://thoughtforyourpenny.com
  1. Ενεργοποιήστε τη συσκευή Fire TV.
  2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο μενού στην κορυφή της οθόνης.
  3. Επιλέξτε Ελεγκτές & Συσκευές Bluetooth .
  4. Επιλέξτε Άλλες συσκευές Bluetooth .
  5. Επιλέξτε Προσθήκη συσκευών Bluetooth .
  6. Τοποθετήστε το ηχείο Bluetooth σε λειτουργία αντιστοίχισης. Όταν συνδεθείτε, θα εμφανιστεί μια επιβεβαίωση στην οθόνη και το ηχείο θα εμφανιστεί ως συζευγμένη συσκευή.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τη συσκευή Echo με την τηλεόραση Fire. Στην περίπτωση αυτή, μόνο μία έκδοση του Alexa μπορεί να συνδεθεί στο ηχείο Bluetooth τη φορά.

Εάν συνδυάσετε το ηχείο Bluetooth με την τηλεόραση Fire, θα ακούσετε και θα μιλήσετε με την Alexa από το ηχείο Echo σας και θα ακούσετε περιεχόμενο που παίζεται μέσω Fire TV στο ηχείο Bluetooth. Οι δεξιότητες της Alexa όπως η ενημέρωση από το φλας θα συνεχίσουν να παίζουν μέσω του ηχείου Echo ενώ παρακολουθείτε το Hulu, το Netflix κλπ. Θα αναπαράγουν ήχο μέσω του ηχείου Bluetooth.

Σε αυτή τη διαμόρφωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο Fire Fire για να ελέγξετε τις υπηρεσίες Pandora, Spotify και άλλες διαθέσιμες υπηρεσίες μουσικής τηλεόρασης μέσω του ηχείου Bluetooth. Φωνητικοί έλεγχοι όπως η "Alexa, ανοιχτή Πανδώρα" θα εξακολουθούν να ελέγχουν την Alexa στη συσκευή Echo, αλλά εντολές όπως "Alexa, stop" ή "Alexa, play" θα ελέγχουν την εφαρμογή Fire TV.

Διαφορετικά, το Echo Alexa θα αναπαράγεται από το ηχείο Bluetooth, ενώ το περιεχόμενο FireTV θα αναπαράγεται μέσω των ηχείων της τηλεόρασης.

Χρήση του Alexa σε συμβατές συσκευές τρίτων

http://money.cnn.com/2017/10/04/technology/sonos-one-speaker-alexa/index.html

Αν ένα ηχείο Bluetooth τρίτου μέρους (δηλ. Το Libratone Zipp, το Sonos One, το Onkyo P3 και τα περισσότερα ηχεία UE) υποστηρίζει την Alexa, μπορείτε να τον ελέγξετε με την εφαρμογή του κατασκευαστή. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι μόνο η Amazon Music μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτές τις συσκευές. Για τη ροή τραγουδιών από το Spotify, την Pandora ή την Apple Music, (ακόμη και με έναν πληρωμένο λογαριασμό), χρειάζεστε μια συσκευή με το όνομα Amazon Echo.

Οι εξαιρέσεις είναι ομιλητές όπως το UE Boom 2 και το Megaboom, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται "Πείτε το για να το παίξετε". Οι ομιλητές έχουν πρόσβαση στο Siri στις συσκευές iOS και στο Google Now σε συσκευές Android για τη ροή μουσικής από την Apple Music (iOS) Μουσική (Android) και Spotify (Android).

Η Sonos στις Η.Π.Α. υποστηρίζει την Amazon Music, το Spotify, το ραδιόφωνο TuneIn, το Pandora, το IHeartRadio, το SiriusXM και το Deezer, αν και μεγάλο μέρος αυτού του περιεχομένου δεν είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο ή τον Καναδά.

Για να συνδέσετε το Alexa με το ηχείο Bluetooth σας,

  1. Κάντε λήψη της εφαρμογής Android ή iOS του κατασκευαστή. Νέες συσκευές προστίθενται συνεχώς, οπότε αν η δική σας δεν περιλαμβάνεται εδώ, αναζητήστε το όνομα ομιλητή στο κατάστημα Play ή App.

    Εδώ είναι οι εφαρμογές για μερικά από τα ηχεία τρίτων περιλαμβάνουν εγγενή υποστήριξη Alexa.

    UE Boom 2
    Boom από Ultimate Ears στο Google Play
    Boom από Ultimate Ears στο App Store
    UE Blast, Megaboom
    Ultimate Ears στο Google Play
    Ultimate Ears στο App Store
    Libratone Zipp
    Libratone στο Google Play
    Libratone στο App Store
    Sonos One
    Sonos Controller στο Google Play
    Sonos Controller στο App Store
    Onkyo P3
    Onkyo Remote στο Google Play
    Onkyo Remote στο App Store
  2. Μεταβείτε στην επιλογή Προσθήκη φωνητικού ελέγχου . *
  3. Επιλέξτε Προσθήκη Αμαζονίου Alexa . *
  4. Συνδέστε το λογαριασμό σας στο Amazon χρησιμοποιώντας το email και τον κωδικό πρόσβασης που σχετίζονται με αυτό.
  5. Κατεβάστε την εφαρμογή Alexa όταν σας ζητηθεί.
    Amazon Alexa στο Google Play
    Amazon Alexa στο App Store
  6. Συνδέστε τις προτιμώμενες υπηρεσίες μουσικής (π.χ. Spotify) στην εφαρμογή Alexa. Αυτό γίνεται πατώντας το εικονίδιο τριών γραμμών στην επάνω αριστερή γωνία, επιλέγοντας Μουσική, Βίντεο και Βιβλία και επιλέγοντας την υπηρεσία μουσικής από το μενού μουσικής.
  7. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μουσικής που προτιμάτε στην εφαρμογή τρίτου μέρους. *

* Σημείωση - Η ακριβής διατύπωση και η πλοήγηση ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με την επιμέρους εφαρμογή.

Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Alexa στο ηχείο Bluetooth.