Πώς να αποκτήσετε εφαρμογές iMessage και αυτοκόλλητα για το iPhone

01 από 05

Οι Εφαρμογές iMessage Επεξήχθησαν

πιστωτική εικόνα: franckreporter / E + / Getty Images

Το κείμενο ήταν πάντα ένα από τα δημοφιλέστερα πράγματα που έκαναν με το iPhone και η εφαρμογή Messages της Apple το έκανε εύκολο και ασφαλές . Όμως, με την πάροδο των ετών, άλλες εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων έχουν δημιουργήσει ότι προσφέρουν όλα τα είδη των δροσερών χαρακτηριστικών, όπως η δυνατότητα να προσθέσετε αυτοκόλλητα σε κείμενα.

Στο iOS 10 , τα μηνύματα πήραν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και στη συνέχεια κάποιες χάρη στις εφαρμογές iMessage. Αυτές είναι εφαρμογές ακριβώς όπως αυτές που λαμβάνετε από το App Store και εγκαταστήσετε στο iPhone σας. Η μόνη διαφορά; Τώρα υπάρχει ένα ειδικό iMessage App Store ενσωματωμένο στα Μηνύματα και εγκαθιστάτε τις εφαρμογές απευθείας στην εφαρμογή Μηνύματα.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι χρειάζεστε, πώς να αποκτήσετε τις εφαρμογές iMessage και πώς να τις χρησιμοποιήσετε.

Απαιτήσεις εφαρμογών iMessage

Για να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές iMessage, χρειάζεστε:

Τα κείμενα με περιεχόμενο iMessage App σε αυτά μπορούν να σταλούν σε χρήστες iPhone, Androids ή άλλες συσκευές που λαμβάνουν κείμενα.

02 του 05

Τι είδους εφαρμογές iMessage είναι διαθέσιμες

Οι τύποι εφαρμογών iMessage που μπορείτε να πάρετε είναι σχεδόν εξίσου ποικίλοι όπως και στο παραδοσιακό App Store . Μερικοί συνηθισμένοι τύποι εφαρμογών που θα βρείτε περιλαμβάνουν:

Τουλάχιστον μία εφαρμογή ενσωματωμένη στο iOS διαθέτει επίσης μια εφαρμογή: Μουσική. Η εφαρμογή της σάς επιτρέπει να στέλνετε τραγούδια σε άλλα άτομα μέσω της Apple Music .

03 του 05

Πώς να αποκτήσετε εφαρμογές iMessage για iPhone

Είστε έτοιμοι να προσελκύσετε ορισμένες εφαρμογές iMessage και να τις χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα κείμενα σας πιο διασκεδαστικά και πιο χρήσιμα; Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Πατήστε Μηνύματα.
  2. Πατήστε μια υπάρχουσα συζήτηση ή ξεκινήστε ένα νέο μήνυμα.
  3. Πατήστε App Store . Είναι το εικονίδιο που μοιάζει με "Α" δίπλα στο πεδίο " iMessage" ή " Μήνυμα κειμένου " στο κάτω μέρος.
  4. Αγγίξτε το εικονίδιο τεσσάρων κουκίδων στο κάτω αριστερό μέρος.
  5. Πατήστε Αποθήκευση . Η εικόνα μοιάζει με +.
  6. Περιηγηθείτε ή αναζητήστε το iMessage App Store για μια εφαρμογή που θέλετε.
  7. Αγγίξτε την εφαρμογή που θέλετε.
  8. Πατήστε Λήψη ή την τιμή (εάν πληρώνεται η εφαρμογή)
  9. Πατήστε Εγκατάσταση ή Αγορά.
  10. Μπορεί να σας ζητηθεί να εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple σας . Εάν είστε, κάντε το. Πόσο γρήγορα οι λήψεις εφαρμογών εξαρτώνται από την ταχύτητα σύνδεσης στο Internet.

04 του 05

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές iMessage για iPhone

Αφού έχετε εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές iMessage, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να τις χρησιμοποιείτε! Εδώ πρέπει να κάνετε:

  1. Ανοίξτε μια υπάρχουσα συνομιλία ή ξεκινήστε μια νέα στα μηνύματα.
  2. Πατήστε το εικονίδιο A δίπλα στο πλαίσιο iMessage ή Text Message στο κάτω μέρος
  3. Υπάρχουν δύο τρόποι πρόσβασης στις εφαρμογές: Πρόσφατες και Όλες .

    Τα μηνύματα προεπιλογών στο Recents. Αυτές είναι οι εφαρμογές iMessage που χρησιμοποιήσατε πιο πρόσφατα. Σύρετε αριστερά και δεξιά προς τα αριστερά για να μετακινηθείτε στις πρόσφατα χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας.

    Μπορείτε επίσης να πατήσετε το εικονίδιο τεσσάρων κουκίδων στο κάτω αριστερό μέρος για να δείτε όλες τις εφαρμογές iMessage.
  4. Όταν βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε είτε να επιλέξετε τα στοιχεία που εμφανίζονται σε εσάς είτε να πατήσετε το βέλος επάνω στην κάτω δεξιά γωνία για να δείτε περισσότερες επιλογές
  5. Σε ορισμένες εφαρμογές, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε περιεχόμενο (το Yelp είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή iMessage για να αναζητήσετε ένα εστιατόριο ή άλλες πληροφορίες χωρίς να μεταβείτε στην πλήρη εφαρμογή Yelp και στη συνέχεια να την μοιραστείτε μέσω κειμένου).
  6. Όταν βρείτε το πράγμα που θέλετε να στείλετε - είτε από τις προεπιλεγμένες επιλογές της εφαρμογής είτε αναζητώντας το - πατήστε το και θα προστεθεί στην περιοχή όπου γράφετε τα μηνύματα. Προσθέστε κείμενο εάν θέλετε και στείλτε το όπως θα κάνατε κανονικά.

05 του 05

Πώς να διαχειριστείτε και να διαγράψετε τις εφαρμογές iMessage

Η εγκατάσταση και η χρήση του iMessage Apps δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να ξέρετε πώς να το κάνετε. Επίσης, πρέπει να ξέρετε πώς να διαχειριστείτε και να διαγράψετε τις εφαρμογές αν δεν τις θέλετε πλέον. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Άνοιγμα Μηνυμάτων και συνομιλία.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο Α .
  3. Αγγίξτε το εικονίδιο τεσσάρων κουκίδων στο κάτω αριστερό μέρος.
  4. Πατήστε Αποθήκευση.
  5. Πατήστε Διαχείριση. Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα: να προσθέσετε αυτόματα νέες εφαρμογές και να αποκρύψετε υπάρχουσες εφαρμογές.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μερικές εφαρμογές που έχετε ήδη εγκαταστήσει στο τηλέφωνό σας ενδέχεται να έχουν επίσης εφαρμογές iMessage ως συντρόφους. Εάν θέλετε οι εκδόσεις iMessage αυτών των εφαρμογών να εγκαθίστανται αυτόματα στο τηλέφωνό σας για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές εφαρμογές, μετακινήστε το ρυθμιστικό Αυτόματα Προσθήκη Εφαρμογών σε ενεργοποιημένο / πράσινο

Για να αποκρύψετε μια εφαρμογή , αλλά να μην τη διαγράψετε, μετακινήστε το ρυθμιστικό δίπλα στην εφαρμογή σε κατάσταση απενεργοποίησης / λευκού. Δεν θα εμφανίζεται στα Μηνύματα μέχρι να την ενεργοποιήσετε ξανά.

Για να διαγράψετε εφαρμογές :

  1. Ακολουθήστε τα πρώτα τρία βήματα παραπάνω.
  2. Αγγίξτε παρατεταμένα την εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε μέχρι να αρχίσουν να κουνήσουν όλες οι εφαρμογές .
  3. Πατήστε το X στην εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε και η εφαρμογή θα διαγραφεί.
  4. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα του iPhone για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας και να σταματήσετε να ανακινείτε τις εφαρμογές.