Αρχική σελίδα YouTube

Εξατομικευμένη αρχική σελίδα YouTube

Η αρχική σελίδα του YouTube είναι το σημείο εισόδου σας στον ιστότοπο. Με την προσωποποίηση της αρχικής σας σελίδας στο YouTube θα λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις συνδρομές σας βίντεο καθώς και ό, τι βλέπουν οι φίλοι σας.

Η αρχική σελίδα του YouTube είναι εξατομικευμένη στον λογαριασμό σας στο YouTube

YouTube

Η αρχική σελίδα του YouTube προσαρμόζεται ανάλογα με το προφίλ προβολής, με βίντεο από τις συνδρομές του καναλιού σας YouTube, βίντεο που συστήνονται από τους φίλους σας στο YouTube και άλλα.

Χωρίς λογαριασμό, θα δείτε δημοφιλή βίντεο, εμφανή και τρεγατά βίντεο - αλλά τίποτα που δεν αντιστοιχεί κατ 'ανάγκη στα ενδιαφέροντά σας.

Το YouTube είναι δωρεάν, οπότε προχωρήστε και εγγραφείτε. Θα έχετε μια καλύτερη αρχική σελίδα και θα βρείτε περισσότερα βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Περισσότερο "

Καθαρίστε την αρχική σελίδα σας στο YouTube

Μπορείτε να τακτοποιήσετε την αρχική σας σελίδα, προσθέτοντας οτιδήποτε δεν θέλετε να δείτε - συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων, όπως η μεγάλη στην κορυφή της αρχικής σελίδας του YouTube ή εκείνες που έχουν επικαλυφθεί σε βίντεο.

Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε αν θα εμφανιστεί η ένδειξη "Όλες οι δραστηριότητες" ή μόνο οι "Εγγραφές μεταφόρτωσης". Οι τελευταίες θα προβάλλουν μόνο τα βίντεο που μεταφορτώνονται από τα κανάλια στα οποία έχετε εγγραφεί, ενώ τα προηγούμενα περιλαμβάνουν αυτά τα βίντεο καθώς και τα βίντεο και τα κανάλια που έχουν προταθεί. "Αρέσει" από τους φίλους σας.

Ελέγξτε τα μηνύματά σας από την αρχική σελίδα του YouTube

Τα εισερχόμενά σας είναι προσβάσιμα από την αρχική σελίδα του YouTube, ώστε να μπορείτε να δείτε γρήγορα όταν κάποιος σχολιάζει τα βίντεό σας ή στέλνει ένα μήνυμα.

Χρησιμοποιήστε την αρχική σελίδα του YouTube για να παρακολουθείτε το τι παρακολουθείτε

Όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο, γίνεται γκρίζα στην αρχική σελίδα. Επίσης, στην αρχική σελίδα περιλαμβάνεται μια ενότητα με βίντεο τα οποία πρόσφατα "άρεσε" από το "αγαπημένο".