Περιεχόμενο HD σε εξωτερικό πακέτο

Ενώ καλύψαμε τους πέντε κορυφαίους δέκτες HDTV πριν, μερικές φορές οι χρήστες χρειάζονται μια καθαρά εξωτερική λύση. Αν χρησιμοποιείτε μια μικρή θήκη για τον οικιακό σας Η / Υ , οι κατασκευαστές τηλεοπτικών δέκτη σας καλύπτουν. Ενώ προσωπικά προτιμώ μια εσωτερική λύση, υπάρχουν φορές που η χρήση ενός εξωτερικού δέκτη τηλεόρασης, είτε USB είτε Ethernet, είναι η καλύτερη επιλογή . Εάν βρίσκεστε στην αγορά για μια εξωτερική λύση, δεν έχετε κανένα όριο στις επιλογές σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε πέντε από τα καλύτερα.

SiliconDust HDHomeRun Prime

Image copyright Amazon

Οι καλωδιακοί συνδρομητές χαίρονται! Αν περιμένετε μια αξιοπρεπή εξωτερική λύση CableCARD, το SiliconDust έχει τον δέκτη για εσάς. Το HDHomeRun Prime έρχεται σε τρείς και έξι διαμορφώσεις tuner έτσι δεν θα πρέπει ποτέ να ξεμείνετε από tuners στις βαρειές νύχτες εγγραφής.

Το HDHomeRun Prime είναι ένας δέκτης δικτύου ο οποίος επιτρέπει σε οποιονδήποτε υπολογιστή στο σπίτι σας (που περνάει το Digital Cable Advisor) να χρησιμοποιεί έναν δέκτη για την εγγραφή ή την αναπαραγωγή ζωντανής τηλεόρασης. Όσο υπάρχει ένας ελεύθερος δέκτης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φορητό υπολογιστή των παιδιών σας, την εργασία σας ή οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή στο σπίτι ως τηλεόραση. Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό και ένα άλλο που οι εταιρείες προσθέτουν με ακόμα και τις εσωτερικές τους συσκευές. Περισσότερο "

SiliconDust HDHomeRun

image copyright Amazon

Αν δεν είστε συνδρομητής καλωδίων, το SiliconDust σας έχει ακόμα καλύψει με το αρχικό του HDHomeRun. Ο συντονισμός των σημάτων ATSC και QAM, το HDHomeRun θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε και να καταγράψετε κανάλια OTA και ClearQAM από τον τοπικό παροχέα καλωδίων. Επίσης, μια συσκευή δικτύου, όπως το HDHomeRun Prime, το HDHomeRun επιτρέπει σε οποιοδήποτε υπολογιστή στο δίκτυό σας να γίνει τηλεόραση. Ωστόσο, μόνο ένας διπλός δέκτης, θα πρέπει πιθανότατα να διαχειριστείτε ποιος χρησιμοποιεί τους δέκτες και πότε.

Κάτι που πρέπει να θυμάστε κατά την επιλογή του HDHomeRun: Ενώ θα μπορείτε να συντονίζετε τα καλωδιακά κανάλια με τη συσκευή, τα κρυπτογραφημένα κανάλια δεν θα είναι διαθέσιμα σε εσάς. Εάν ο παροχέας καλωδίων σας κρυπτογραφεί το μεγαλύτερο μέρος των καναλιών τους, θα θελήσετε να κοιτάξετε προς το HDHomeRun Prime για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Περισσότερο "

Hauppauge HD PVR

Hauppauge

Αν και δεν είναι πραγματικά ένας δέκτης τηλεόρασης , το Hauppauge HD PVR κάνει κάτι που καμία άλλη εξωτερική συσκευή δεν μπορεί: να καταγράψει και να καταγράψει περιεχόμενο HD από τους δορυφορικούς παρόχους. Παρόλο που θα χρειαστεί περισσότερη ρύθμιση σε σχέση με ένα δέκτη CableCARD , μόλις συνδεθεί, το HD PVR εκμεταλλεύεται την " αναλογική τρύπα " για να επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας από εταιρείες όπως το DirecTV και το Dish Network . Περισσότερο "

Hauppauge WinTV-DCR-2650

image copyright Hauppauge

Η πρώτη προσπάθεια του Hauppauge στον κόσμο του tuner CableCARD μας φέρνει το WinTV-DCR-2650. Μια συσκευή διπλού δέκτη, ο WinTV-DCR-2650 είναι ένας δέκτης συνδεδεμένος με USB που, όπως και το Ceton InfiniTV4 ή το HDHomeRun Prime, θα σας επιτρέψει να προβάλετε και να καταγράψετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για καλώδια .

Όπως και με τις άλλες λύσεις CableCARD, ο υπολογιστής σας θα χρειαστεί να περάσει τις δοκιμές του Digital Cable Advisor στο Windows Media Center , αλλά μόλις το κάνει, θα είστε έτοιμοι να εγγράψετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Περισσότερο "

Cton USB Tuner

Image Copyright Amazon

Μια άλλη μεγάλη λύση από την Ceton, κατασκευαστές του InfiniTV4, η επερχόμενη συσκευή USB θα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο. παρέχοντας πρόσβαση στο κρυπτογραφημένο περιεχόμενο CableCARD αυτή τη φορά σε ένα εξωτερικό πακέτο. Ενώ η συσκευή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για αγορά, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι εάν λειτουργεί με την ίδια ποιότητα με το InfiniTV4, δεν θα έχετε προβλήματα στην καταγραφή ή την προβολή του αγαπημένου σας περιεχομένου. Απελευθερώνοντας με τέσσερις δέκτες, η λύση USB της Ceton θα διασφαλίσει επίσης ότι δεν θα χάσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές. Περισσότερο "