Τι σημαίνει το BML;

Αυτό το ακρωνύμιο θα μπορούσε να ερμηνευτεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους

Το BML είναι ένα ασυνήθιστο αρκτικόλεξο που δεν είναι παρά εύκολο να ερμηνευτεί. Για να κάνουμε τα πράγματα ακόμη πιο συγκεχυμένα, το ακρωνύμιο έχει τρία πιθανά νοήματα.

Το BML θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα από τα ακόλουθα:

  1. Bling My Line
  2. Ευλογώ τη ζωή μου
  3. Το δάγκωμα του χείλι μου

Το πραγματικό τέχνασμα καθορίζει ποια ερμηνεία χρησιμοποιείται όταν βλέπετε το αρκτικόλεξο online ή σε ένα μήνυμα κειμένου . Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε ένα καθώς βουτάμε βαθύτερα στις έννοιές τους και πώς χρησιμοποιούνται συνήθως.

Το BML ως Bling My Line & # 39;

Η λέξη "γραμμή" αναφέρεται σε έναν αριθμό τηλεφώνου (ή άλλο τρόπο επικοινωνίας μέσω του smartphone ) ενώ το αργκό η λέξη "bling" αναφέρεται στο να κάνει το τηλέφωνο να ανάβει ή να κάνει ήχο ειδοποίησης.

Μερικοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν επιλεκτικά για να ζητούν από τους ανθρώπους να επικοινωνούν μαζί τους, ενώ άλλοι το χρησιμοποιούν μόνο όταν αναζητούν ρομαντική / σεξουαλική συνάντηση. Το ακρωνύμιο και η ιδιαίτερη χρήση του για ρομαντικές / σεξουαλικές συναντήσεις μπορεί να έχουν επηρεαστεί από το δημοφιλές τραγούδι Hotline Bling από τον ράπερ Drake στο οποίο τραγουδάει για τα τηλεφωνήματα που θα πάρει από ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον αγάπη αργά το βράδυ.

Παραδείγματα BML ως Bling My Line & # 39;

"Lonely af απόψε τόσο bml εάν u θέλουν να κουβεντιάσουν"

"Bml αν έχετε ένα PS4"

"Αρκετά βαρεθεί atm έτσι bml για να με βοηθήσει να περάσει το χρόνο και να μην πάει τρελός από την πλήξη"

Το BML As Bless My Life & # 39;

"Ευλογώ τη ζωή μου" είναι ένας σύγχρονος τρόπος αλαζονείας που δείχνει ευγνωμοσύνη. Κάποιος που αισθάνεται την ανάγκη να μοιραστεί μια ιδιαίτερα θετική εμπειρία ή γεγονός μπορεί να περιλαμβάνει BML στο μήνυμά τους για να εκφράσει πόσο τυχεροί ή τυχεροί αισθάνονται.

Το BML ως "ευλογεί τη ζωή μου" είναι συνώνυμο της LML (που σημαίνει "αγαπώ τη ζωή μου") και το αντίθετο της FML (που σημαίνει "f *** η ζωή μου"). Ανάλογα με το αν ένα άτομο βιώνει κάτι θετικό ή αρνητικό, η χρήση του BML / FML θα αλλάξει.

Παραδείγματα του BML As "Bless My Life"

"Πήρα ένα Α σε μια εξέταση που γεμίσαμε για τρεις ώρες πριν έπρεπε να το γράψω" BML "

"Bml είναι μια ημέρα χιονιού και δεν θα μπορούσε να ενδιαφερθεί λιγότερο για να πάει στην τάξη σήμερα το πρωί"

"Τόσο χαρούμενος το bf αποφάσισε να με πάρει πίσω bml Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχαμε διαιρεθεί για 2 ολόκληρες μέρες"

Το BML As Biting My Lip & # 39;

Το "δάγκωμα του χείλους μου" είναι μια έκφραση του προσώπου που χρησιμοποιείται για να μεταδώσει τη σωματική αντίδραση ενός συγκεκριμένου ατόμου σε κάτι. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι τείνουν να δαγκώνουν τα χείλη τους για διάφορους λόγους, η αντίδραση θα μπορούσε να είναι θετική ή αρνητική σε σχέση με το περιβάλλον.

Κάποιος μπορεί να θέλει να πει ότι δαγκώνει το χείλι τους ως έναν τρόπο να τονίσει το φλερτάρισμα (μια θετική αντίδραση) ή μπορεί να θέλουν να δαγκώσουν το χείλι τους επειδή αισθάνονται άβολα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση (μια αρνητική αντίδραση). Με αυτό το ακρωνύμιο, το πλαίσιο είναι το κλειδί.

Παραδείγματα του BML As Biting My Lip & # 39;

"Γεια σου κείμενο μου μια εικόνα του τι ur φοράει ... bml ..."

"Idk, bml, ό, τι θέλετε να κάνετε είναι ωραία μαζί μου υποθέτω".

"Βλέποντας τον πιο χαριτωμένο τύπο σήμερα στην πανεπιστημιούπολη bml νομίζω ότι είμαι σε luv !!!"

Προσδιορισμός της σωστής ερμηνείας του BML

Ο μόνος τρόπος για να εντοπίσετε τη σωστή ερμηνεία της BML όταν την βλέπετε κάπου στην άγρια ​​φύση είναι να εξάγετε τόσο σημαντικό νόημα από ολόκληρο το μήνυμα ως σύνολο. Ρωτήστε τον εαυτό σας, ποια είναι η πρόθεση του ατόμου δημοσιεύοντας ή στέλνοντας αυτό το μήνυμα;

Χρησιμοποιήστε αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές ως κανόνα: