10 Online Υπηρεσίες Dating δεν θα πιστέψετε στην πραγματικότητα υπάρχει

Αποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιδιότητες που ψάχνουν οι μεμονωμένοι

Η online χρονολόγηση δεν ήταν ποτέ πιο δημοφιλής από ό, τι είναι τώρα και δεν είναι πλέον ασυνήθιστο να γνωρίζετε πραγματικά κάποιον που κατάφερε να αναπτύξει μια επιτυχημένη σχέση μετά την εγγραφή σας σε ένα dating site και τη χρήση του για να συναντηθεί με πιθανούς αγώνες.

Οι μεγαλύτερες πλατφόρμες όπως το Match, το Zoosk, η eHarmony, η αφθονία των ψαριών και το OkCupid έχουν εκατομμύρια χρήστες μηνιαίως, αλλά μια σημαντική βάση χρηστών και ένα κυρίαρχο σημείο στην αγορά δεν σημαίνει ότι έχουν τελικά ραγίσει τον κώδικα όταν πρόκειται για την επίλυση όλων αγαπούν τη ζωή.

Η Singles θέλει περισσότερες επιλογές αυτές τις μέρες και έχει ανοίξει το δρόμο για την εμφάνιση νέων online dating υπηρεσιών στο Διαδίκτυο - πολλές από τις οποίες υιοθετούν πολύ πιο συγκεκριμένες προσεγγίσεις για την αντιστοίχιση ανθρώπων εκτός από την εξέταση των πληροφοριών προφίλ δύο χρηστών και της εύρεσης ομοιότητες μεταξύ τους.

Ίσως να εκπλαγείτε να μάθετε τι είδους παράξενο, εξαιρετικά εξειδικευμένες χρονολογώντας υπηρεσίες υπάρχουν τώρα διαθέσιμες, με περισσότερο popping μέχρι όλη την ώρα. Απλά ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα.

01 από 10

Settle for Love: Online Dating για άτομα που θέλουν να εγκατασταθούν για ατέλειες

Φωτογραφία © Cultura / Liam Norris / Getty Images

Κουρασμένος από τη διατήρηση όλων αυτών των υψηλών προδιαγραφών και των μεγάλων προσδοκιών στην προσπάθειά σας να βρείτε έναν ιδανικό σύντροφο; Το Settle for Love είναι ένας ιστότοπος που απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να «αγκαλιάσουν την ατέλεια» και να εγκατασταθούν ήδη. Ο ιστότοπος προωθεί την ειλικρίνεια και ενθαρρύνει τα singles να εκθέσουν τα ελαττώματά τους, τοποθετώντας τον εαυτό του ως υπηρεσία χρονολόγησης όπου οι άνθρωποι μπορούν να αφήσουν χαλαρά και να σταματήσουν να φοβούνται να κριθούν τόσο σκληρά από τα προφίλ τους. Είτε υποφέρετε από πρόωρο φαλάκρα είτε ζείτε μόνος με οκτώ γάτες , το Settle for Love είναι το μέρος που πρέπει να είστε αρχικά για αυτό.

02 από 10

HighThere !: Online Dating για καπνιστές μαριχουάνας

Φωτογραφία © Fuse / Getty Images

HighThere! είναι μια εφαρμογή χρονολόγησης που έχει αναφερθεί ως "το Tinder για ζιζάνιο". Όπως και ο Τίντερ, μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε με ανθρώπους κοντά (ή να περάσετε) μόνο για διασκέδαση και φιλία ή για μια σοβαρή σχέση - και όσοι το χρησιμοποιούν ήδη γνωρίζουν ότι είναι μια κοινότητα καπνιστών μαριχουάνας. Ο ιδρυτής προφανώς ήρθε με την ιδέα αφού οι αγώνες που πήρε από άλλες υπηρεσίες χρονολόγησης είχαν απενεργοποιηθεί από τις συνήθειες καπνίσματος του. Η υπηρεσία διατίθεται μόνο σε χώρους όπου η κάνναβη είναι νόμιμη και όλοι οι χρήστες πρέπει να είναι 21 ετών και άνω.

03 από 10

Δωρεάν γλουτένη Singles: Online χρονολόγηση για άτομα που έχουν χορηγηθεί γλουτένη

Φωτογραφία © Glow Cuisine / Getty Images

Η διατροφή χωρίς γλουτένη είναι μια μεγάλη υπόθεση αυτές τις μέρες, και τώρα υπάρχει ακόμη και μια χρονολογώντας περιοχή αφιερωμένη στους singles που θέλουν να μοιραστούν τις ίδιες διατροφικές ανάγκες ή αξίες με τους ιδανικούς συντρόφους τους. Είτε ο λόγος για την απόρριψη της γλουτένης οφείλεται σε αλλεργίες, κοιλιοκάκη, ελαφρά δυσανεξία ή ακόμα και απλώς μια απόφαση διατροφής / υγείας - Το Gluten Free Singles διευκολύνει την σύνδεση των singles σε έναν κόσμο γεμάτο γλουτένη. Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από ανθρώπους που θέλουν απλώς να κάνουν φίλους ή να ενταχθούν σε μια κοινότητα που ενδιαφέρεται για μαγειρική χωρίς γλουτένη, συνταγές, υποστήριξη και συζητήσεις.

04 από 10

Μόνο αγρότες: Online χρονολόγηση για άτομα που προτιμούν το Laidback, Country Life

Φωτογραφία © Zero Creatives / Getty Images

Online χρονολόγηση είναι δημοφιλής μεταξύ των προαστιακών κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, με περισσότερους πιθανούς αγώνες και περισσότερα πράγματα να κάνουμε σε μια ημερομηνία στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές. Αλλά για τους ανθρώπους που δεν δουλεύουν το τυπικό 9-σε-5 και ζουν σε μια συγκεκριμένη ζούγκλα, υπάρχει ο αγρότης Μόνο - ένας χρονολογικός χώρος για τους κατοίκους της υπαίθρου που προτιμούν έναν απλούστερο, πιο εύκολο και λιγότερο βιαστικό τρόπο ζωής. Το σύνθημα του ιστότοπου, "Ο λαϊκός λαός απλά δεν το καταφέρνει", πραγματικά το συνοψίζει αρκετά καλά. Οι αγρότες είναι σήμερα σε απευθείας σύνδεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν να ζήσουν τον ίδιο τρόπο ζωής με τους ανθρώπους που ζουν στην πόλη.

05 από 10

Γοτθικός αγώνας: Online χρονολόγηση για Γότθους

Φωτογραφία © Διάφορες Εικόνες / Getty Images

Είσαι στη γοτθική σκηνή; Εάν είστε, τότε ο Gothic Match είναι ο καλύτερος online χώρος για να αναζητήσετε singles που δεν θα αποστασιοποιηθούν ή θα αναβληθούν από το μοναδικό στυλ σας. Η υπηρεσία εξυπηρετεί εκείνους που ταυτίζονται με την υποκουλτούρα emo. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, είναι η κοινωνία κοινωνικής δικτύωσης νούμερο ένα για γοτθικά singles και φίλους και έχει συνδεθεί στο διαδίκτυο από το 2001. Οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν σε συζητήσεις στο φόρουμ, να πάρουν μεγάλες γοτθικές ιδέες ημερομηνίας, να διαβάσουν ιστορίες επιτυχίας, να συνομιλήσουν με άλλα μέλη, πώς να εμπλακείτε σε γοτθική μόδα και τατουάζ δείχνει.

06 από 10

Άσχημο Schmucks: Online Dating για Άσχημο Άνθρωποι

Φωτογραφία © RyanJLane / Getty Images

Αν σκεφτήκατε ότι ο Settle for Love ήταν τρελός, θα αγαπήσετε αυτό. Το Ugly Schmucks είναι για singles που απλά ξέρουν ότι δεν στοιβάζονται ακριβώς σύμφωνα με τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς, και είναι ωραία με την εύρεση κάποιου άλλου σαν αυτό. Ακόμα κι έτσι, είναι ένα κοινό θέμα στο διαδίκτυο που μοιράζονται daters όταν συναντούν τους ανθρώπους στο πρόσωπο που δεν φαίνονται σχεδόν τίποτα όπως τις εικόνες προφίλ τους. "Με άσχημη χρονολόγηση, μπορείτε να γνωρίσετε άσχημοι ανθρώπους που γνωρίζουν ακριβώς πώς αισθάνεστε", εξηγεί η υπηρεσία στην ιστοσελίδα της. "Μπορούν να σχετίζονται με σας με τρόπους που ένας μη άσχημος άνθρωπος δεν θα μπορούσε ποτέ να καταλάβει."

07 από 10

Πασχαλιά Mullet: Online χρονολόγηση για τους λάτρεις του Mullet

Φωτογραφία © Isaac Koval / Getty Images

Σαν να μην μπορούσε αυτή η λίστα να γίνει πιο γελοία, ναι - υπάρχει στην πραγματικότητα ένας δικτυακός τόπος για online dating για ανθρώπους που εξακολουθούν να αγαπούν αυτή την παράξενη ξεπερασμένη "επιχείρηση μπροστά, κόμμα στην πλάτη" trend hairstyle. Δεν είμαι σίγουρος πόσο σπουδαίοι θα είναι οι αγώνες από τότε που τα Πάθος του Mullet στοχεύουν σε μια τόσο κατακερματισμένη ομάδα ανθρώπων, αλλά τουλάχιστον είναι εντελώς δωρεάν να εγγραφείτε, έτσι δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Πιστεύετε ή όχι, αυτός ο ιστότοπος είναι μέρος ενός δικτύου πάνω από 250 άλλων θέσεων εξειδικευμένων για online χρονολόγηση - από τους λάτρεις των πειρατών και τους scuba divers, μέχρι τους οδηγούς και τους κοκκινομάλεις.

08 από 10

Ημερομηνία καπετάνιου θαλάσσης: Online χρονολόγηση για άτομα που αγαπούν την ιστιοπλοΐα

Φωτογραφία © Nicolas McComber / Getty Images

Εάν είστε άνδρας ή γυναίκα που ενδιαφέρεται να γνωρίσει έναν πλοίαρχο της θάλασσας ή εάν είστε πλοίαρχος της θάλασσας, τότε ο ιστότοπος της ημερομηνίας του Sea Captain Date είναι το μόνο που χρειάζεστε για να βρείτε τον τέλειο αδελφό σου! Αυτό είναι σωστό, μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους λάτρεις της θάλασσας για χρονολόγηση, φιλίας, γραφής penpal, ιστιοπλοΐα μαζί ή απλά περιστασιακό σεξ. Η υπηρεσία προφανώς βοήθησε χιλιάδες "μοναχικούς ναυτικούς" να βρουν τον αγώνα τους. "Στον αδιάκριτο ωκεανό της αγάπης", λέει ο ιστότοπος, "ας είμαστε ο φάρος σας".

09 από 10

Ιππασία Cupid: Online Dating για Cowboys και Cowgirls

Φωτογραφία © Cultura / Zero Creatives / Getty Images

Οι αγρότες προσφέρουν μόνο μια ωραία λύση για αγροτικά singles, αλλά για εκείνους που θέλουν να γίνουν ακόμα πιο συγκεκριμένοι για την αγάπη τους για τα αγροτικά ζώα - συγκεκριμένα τα άλογα - υπάρχει ιππικός Cupid. Μπορείτε να εγγραφείτε για να βρείτε άλλους ομοϊδεάτες singles που δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από το να βγούμε σε ένα μονοπάτι με τις οπλές του αλόγου τους να γκρεμίζονται κάτω από αυτούς και ο άνεμος να φυσάει μέσα από τα μαλλιά τους. Ακόμα κι αν δεν θεωρείτε τον εαυτό σας ως τον πιο έμπειρο αναβάτη, μπορείτε ακόμα να υπογράψετε, αρκεί να έχετε πραγματικό ενδιαφέρον για άλογα.

10 από 10

DiaperMates: Online Dating για ενήλικα μωρά

Φωτογραφία © Arthur Kwiatkowski / Getty Images

Σε αυτή τη λίστα, το πιο περίεργο έρχεται τελευταίο. Το Diaper Mates είναι ένα online site που χρονολογείται για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο ενήλικο lifestyle μωρό / φετίχ και σαν να φορούν πάνες. Μην σκεφτείτε ούτε καν την εγγραφή σας εκτός αν είστε πρόθυμοι να κάνετε εμπόριο στο εσώρουχό σας για μια πάνα ίσως κάθε φορά. Μπορείτε να συνδεθείτε με αγώνες, να περιηγηθείτε σε κορυφαία μέλη, να παρακολουθήσετε βίντεο, να συνομιλήσετε ζωντανά, να δείτε φωτογραφίες και να συμμετάσχετε σε δημοσκοπήσεις για όλα τα είδη πανών. Hey, εάν υπάρχει μια αγορά γι 'αυτό, τότε γιατί όχι;