Εντοπίστε την αποσβεσμένη χρονική σήμανση στα μηνύματα Gmail

Μάθετε την ακριβή ώρα που κάποιος σας έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Gmail δείχνει πότε ένα μήνυμα στάλθηκε σχετικά με την τρέχουσα ώρα, όπως "πριν από 4 ώρες". Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο τις περισσότερες φορές, αλλά ίσως βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου θέλετε να γνωρίζετε την ακριβή ημερομηνία και ώρα, ειδικά για παλαιότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν μόνο ημερομηνία (π.χ. 2 Ιουνίου).

Η αποκάλυψη της χρονικής σήμανσης ενός μηνύματος Gmail είναι εξαιρετικά εύκολη και αποκρύπτεται μόνο με ένα ή δύο κλικ μακριά από την κανονική ημερομηνία που βλέπετε πάντα.

Δείτε πότε αποστέλλεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Gmail

Ακολουθεί μια ματιά σε τρία διαφορετικά μέρη που ίσως διαβάζετε τα μηνύματά σας στο Gmail και πώς να βλέπετε την πραγματική ημερομηνία του μηνύματος σε κάθε σενάριο

Από τον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας

  1. Με το μήνυμα ανοιχτό, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την ημερομηνία (όπως "Μάιος 29").
  2. Περιμένετε την ακριβή ημερομηνία και ώρα που θέλετε να εμφανίσετε.

Για παράδειγμα, αντί της ημερομηνίας μόλις "29 Μαΐου", η τοποθέτηση του ποντικιού πάνω από αυτό θα αποκαλύψει τη συγκεκριμένη ώρα που στάλθηκε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως "Δευτ. 29 Μαΐου 2017, στις 8:45 π.μ.".

Ένας άλλος τρόπος για να το κάνετε αυτό στον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας είναι να ανοίξετε το μήνυμα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στο κουμπί Απάντηση , που ονομάζεται Περισσότερα . Επιλέξτε Εμφάνιση πρωτοτύπου για να δείτε πότε δημιουργήθηκε το μήνυμα.

Από την εφαρμογή για κινητά Gmail

  1. Ανοίξτε το μήνυμα για το οποίο θέλετε να δείτε την ημερομηνία.
  2. Πατήστε τη γραμμή "μέχρι" ακριβώς κάτω από το όνομα του αποστολέα.
  3. Περισσότερες λεπτομέρειες θα εμφανίζονται παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αποστολέα και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και της πλήρους ημερομηνίας αποστολής.

Από το Inbox by Gmail (στον Ιστό)

  1. Ανοίξτε το μήνυμα στο Inbox by Gmail.
  2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού απευθείας πάνω στην ημερομηνία που εμφανίζεται στην περιοχή κεφαλίδας.
  3. Περιμένετε να εμφανιστεί ολόκληρη η ημερομηνία και η ώρα.

Όπως το Gmail, το Inbox by Gmail μπορεί να σας δείξει το πλήρες, πρωτότυπο μήνυμα, το οποίο αποκαλύπτει επίσης το timestamp. Για να το κάνετε αυτό, εντοπίστε την ημερομηνία που προσδιορίσατε στο Βήμα 2, κάντε κλικ στις τρεις κατακόρυφα στοιβάζονται κουκίδες και στη συνέχεια στην επιλογή Εμφάνιση πρωτοτύπου .