Πώς να βρείτε όλες τις αλληλογραφίες που ανταλλάσσονται με μια επαφή στο Gmail

Ψάχνετε για ένα μήνυμα στο Gmail ; Αν θέλετε να μάθετε ποια αλληλογραφία ανταλλάξατε πρόσφατα με μια συγκεκριμένη επαφή, μπορεί να υπάρχει μια πιο άνετη εναλλακτική λύση για την πληκτρολόγηση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ατόμου στο πεδίο αναζήτησης του Gmail .

Βρείτε όλα τα αλληλογραφία που έχουν ανταλλαγεί με μια επαφή στο Gmail - Ξεκινώντας με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να δείτε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται σε ή από μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αρχίζει με ένα πρόσφατο μήνυμα (προς ή από) τον αποστολέα:

  1. Ανοίξτε μια συζήτηση με τον αποστολέα στο Gmail.
  2. Τοποθετήστε το δρομέα του ποντικιού πάνω από το τολμηρό τμήμα του αποστολέα του email στην περιοχή κεφαλίδας του μηνύματος.
    • Αυτό θα είναι είτε το όνομα - αν υπάρχει - είτε η επαναλαμβανόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν είναι γνωστή μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον αποστολέα.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Ηλεκτρονικά μηνύματα στο φύλλο επαφών που εμφανίστηκε.

Βρείτε όλες τις αλληλογραφίες που έχουν ανταλλαγεί με μια επαφή στο Gmail - Ξεκινώντας με το όνομα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να αποκτήσετε το Gmail όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανταλλάσσονται με μια συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Κάντε κλικ στο πεδίο αναζήτησης του Gmail.
  2. Αρχίστε να πληκτρολογείτε το όνομα ή μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επαφή.
  3. Αν είναι δυνατόν, επιλέξτε μια καταχώρηση αυτόματης συμπλήρωσης για την επαφή ή τον αποστολέα από ό, τι πρότεινε το Gmail.
  4. Πατήστε Enter ή κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης ( 🔍 ).

Το Gmail θα εμφανίζει τα στοιχεία επικοινωνίας για το όνομα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κορυφή, αν είναι δυνατόν. Επίσης, θα εμφανίζονται επιπρόσθετες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επαφή. Κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε διεύθυνση θα εμφανιστεί ένα νέο μήνυμα σε αυτή τη διεύθυνση. Για να αναζητήσετε μηνύματα που ανταλλάσσονται με αυτήν την πρόσθετη διεύθυνση, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση στο πεδίο αναζήτησης.

Βρείτε όλες τις αλληλογραφίες που έχουν ανταλλαγεί με μια επαφή στο Gmail-Χρησιμοποιώντας εναλλακτικές διευθύνσεις

Για να αναζητήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς και από πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανήκουν στο ίδιο άτομο (αν και, φυσικά, όχι κατ 'ανάγκην):

  1. Κάντε κλικ στο πεδίο αναζήτησης του Gmail ή πατήστε / .
  2. Πληκτρολογήστε "to:" ακολουθούμενη από την πρώτη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακολουθούμενη από "Ή από:" που ακολουθήθηκε και πάλι από την πρώτη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Τώρα, για κάθε πρόσθετη διεύθυνση:
    1. Πληκτρολογήστε "OR to:" που ακολουθείται από αυτή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακολουθούμενη από "Ή από:" ακολουθούμενη από αυτή τη διεύθυνση και πάλι.
    • Η πλήρης συμβολοσειρά που αναζητά "sender@example.com" και "recipient@example.com" θα είναι η ακόλουθη, για παράδειγμα:
      1. στο: sender@example.com Ή από: sender@example.com Ή στο: recipient@example.com Ή από: recipient@example.com
  4. Πατήστε Enter ή κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης ( 🔍 ).

Σημειώστε ότι αυτή η τεχνική θα αναζητήσει μόνο διευθύνσεις στα πεδία To :, Από: και Cc:. Αντί να πληκτρολογείτε πλήρεις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικές διευθύνσεις (όπως ονόματα χρηστών ή τομέων ) -ή ονόματα, εν όλω ή εν μέρει, όπως "από: αποστολέα Ή προς: αποστολέα".

Βρείτε όλες τις αλληλογραφίες που έχουν ανταλλαγεί με μια επαφή σε μια προηγούμενη έκδοση του Gmail

Για να βρείτε μηνύματα που αποστέλλονται και λαμβάνονται από ένα άτομο στο Gmail (προηγούμενη έκδοση):

(Ενημερώθηκε τον Αύγουστο του 2016, δοκιμασμένο με το Gmail σε πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές)