Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με λίστα αλληλογραφίας Mozilla Thunderbird

Προστατεύστε το απόρρητο των παραληπτών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα email ομάδας

Μια λίστα αλληλογραφίας είναι ένα υποσύνολο του Βιβλίου διευθύνσεων του Mozilla Thunderbird. Όταν στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλα τα μέλη μιας λίστας αλληλογραφίας, είναι ευγενικό να αποκρύψετε τα ονόματα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ατόμων από τη λίστα αλληλογραφίας από όλους τους άλλους παραλήπτες. Αυτό επιτυγχάνετε εστιάζοντας στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εαυτό σας και προσθέτοντας τα μέλη της λίστας αλληλογραφίας ως παραλήπτες BCC. Με αυτόν τον τρόπο, μόνο η διεύθυνση του παραλήπτη και η δική σας είναι ορατά. Αφού δημιουργήσετε μια λίστα αλληλογραφίας στο βιβλίο διευθύνσεων του Mozilla Thunderbird, στέλνετε ένα μήνυμα σε όλα τα μέλη της προστατεύοντας ταυτόχρονα την ιδιωτική τους ζωή.

Στείλτε ένα μήνυμα σε μια λίστα αλληλογραφίας στον Mozilla Thunderbird

Για να συντάξετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλα τα μέλη μιας ομάδας βιβλίων διευθύνσεων στο Mozilla Thunderbird:

  1. Στη γραμμή εργαλείων του Thunderbird, κάντε κλικ στην επιλογή Σύνταξη για να ανοίξετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Εισαγάγετε τη δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πεδίο Προς : .
  3. Κάντε κλικ στη δεύτερη γραμμή διεύθυνσης μέχρι να εμφανιστεί δίπλα της η επιλογή Το:.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί της γραμμής εργαλείων του Βιβλίου διευθύνσεων για να ανοίξετε τις λίστες επαφών σας. Εάν η έκδοση του Thunderbird δεν εμφανίζει το κουμπί Βιβλίο διευθύνσεων, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργαλείων και επιλέξτε Προσαρμογή . Σύρετε και αφήστε το κουμπί για το Βιβλίο διευθύνσεων στη γραμμή εργαλείων. Μπορεί επίσης να μπορείτε να ανοίξετε το βιβλίο διευθύνσεων χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl + Shift + B.
  5. Τώρα κάντε κλικ στο κενό πεδίο To: address.
  6. Επιλέξτε Bcc: από το μενού που εμφανίζεται.
  7. Επιλέξτε το βιβλίο διευθύνσεων που περιέχει τη λίστα αλληλογραφίας στην πλευρική γραμμή του Βιβλίου διευθύνσεων .
  8. Σύρετε και αποθέστε την επιθυμητή λίστα από την πλαϊνή γραμμή στο πεδίο Bcc:.
  9. Συνθέστε το μήνυμά σας και επισυνάψτε τυχόν αρχεία ή εικόνες.
  10. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή για να στείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλα τα άτομα που αναφέρονται στη λίστα.