Πού να βρείτε τα καλύτερα ελεύθερα Java IDEs

Η Java είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού που υπάρχουν. Η χρήση της εφαρμογής Java καθιστά εύκολη και γρήγορη για τους προγραμματιστές να δημιουργούν ενδιαφέρον λογισμικό.

Ενώ μπορείτε να βρείτε πολλά ενσωματωμένα περιβάλλοντα ανάπτυξης της Java, χρησιμοποιώντας τη σωστή IDE ενεργεί ως ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης λογισμικού για εσάς.

Ακολουθεί μια λίστα με τους καλύτερους Java IDE που είναι διαθέσιμοι για σας εντελώς δωρεάν.

01 από 05

Εκλειψη

Εκλειψη

Το Eclipse , το οποίο βρίσκεται γύρω από το 2001, ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στους προγραμματιστές της Java. Πρόκειται για λογισμικό ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται συχνά στην ανάπτυξη εμπορικών έργων.

Διαθέτοντας μια ποικιλία χρήσιμων plug-ins, η καλύτερη πτυχή αυτής της πλατφόρμας είναι η ικανότητά της να οργανώνει τα έργα σε χώρους εργασίας που ονομάζονται Perspectives, τα οποία είναι οπτικά περιέχει που προσφέρουν σύνολα απόψεις και συντάκτες.

Η Eclipse είναι ισχυρή και μπορεί να χειριστεί μεγάλα αναπτυξιακά έργα που περιλαμβάνουν ανάλυση και σχεδιασμό, διαχείριση, υλοποίηση, ανάπτυξη, δοκιμές και τεκμηρίωση.

Το Eclipse προσφέρει μια ευρεία επιλογή επιλογών στους προγραμματιστές, το πιο πρόσφατο από τα οποία είναι το Eclipse Oxygen, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2017. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και επιλέξτε την πιο κατάλληλη για εσάς έκδοση. Περισσότερο "

02 του 05

IntelliJ IDEA

IntelliJ

Ακόμη ένα άλλο δημοφιλές IDE για τους προγραμματιστές Java είναι το IntelliJ IDEA του JetBrains, το οποίο διατίθεται τόσο ως εμπορική Ultimate έκδοση όσο και ως δωρεάν έκδοση κοινής χρήσης.

Προσφέροντας υποστήριξη για πολλά συστήματα δημιουργίας, αυτή η πλατφόρμα διαθέτει διαισθητική ολοκλήρωση κώδικα, ανάλυση κώδικα, ολοκλήρωση με πλαίσια ελέγχου μονάδων, πλήρες επεξεργαστή βάσης δεδομένων και σχεδιαστή UML.

Εκατοντάδες plugins είναι διαθέσιμα για IntelliJ IDEA. Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα διαθέτει εργαλεία για ανάπτυξη εφαρμογών Android. Περισσότερο "

03 του 05

NetBeans

NetBeans

Το NetBeans IDE προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά και υποστήριξη για Java, PHP, C / C ++ και HTML5, τα οποία βοηθούν τον προγραμματιστή να δημιουργήσει γρήγορα εφαρμογές για υπολογιστές, ιστού και κινητά .

Αυτή η πλατφόρμα, η οποία διαθέτει μια παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών, είναι ανοικτού κώδικα. Χρησιμοποιήστε το NetBeans με όλες τις εκδόσεις της Java από το Java ME έως την έκδοση Enterprise Edition.

Το NetBeans προσφέρει υποστήριξη βάσεων δεδομένων, την οποία δεν διαθέτουν οι άλλες δωρεάν IDE. Χρησιμοποιώντας τον Explorer του, μπορείτε να δημιουργήσετε, να τροποποιήσετε και να διαγράψετε βάσεις δεδομένων και πίνακες στο IDE.

Το NetBeans βρίσκεται στη διαδικασία μετακίνησης στο Apache. Περισσότερο "

04 του 05

JDeveloper

Μαντείο

Αναπτύχθηκε από την Oracle, το JDeveloper είναι ένα ισχυρό IDE που απλοποιεί τη διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών SOA και EE που βασίζονται στην Java.

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει ανάπτυξη από άκρο σε άκρο για εφαρμογές middleware Oracle Fusion και εφαρμογές Oracle Fusion. Επιτρέπει ανάπτυξη σε Java, SQL, XML , HTML , JavaScript, PHP και πολλά άλλα.

Καλύπτοντας ολόκληρο τον κύκλο ανάπτυξης από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη κώδικα, την αποσφαλμάτωση, τη βελτιστοποίηση, τη δημιουργία προφίλ και την ανάπτυξη, η πλατφόρμα επικεντρώνεται στην απλούστευση της ανάπτυξης εφαρμογών στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Περισσότερο "

05 του 05

BlueJ

BlueJ

Εάν είστε αρχάριος, το BlueJ Java IDE μπορεί να είναι σωστό μέχρι το δρομάκι σας. Λειτουργεί σε Windows, macOS, Ubuntu και άλλα λειτουργικά συστήματα.

Επειδή αυτό το IDE είναι το καλύτερο για αρχάριους προγραμματιστές, έχει μια ισχυρή κοινότητα Blueroom για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν το λογισμικό και να βρουν υποστήριξη.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια χούφτα επεκτάσεις στο BlueJ για να το κάνετε διαφορετικά από το προεπιλεγμένο πρόγραμμα, όπως ένας απομακρυσμένος διαχειριστής αρχείων και ένας χειριστής χώρου εργασίας πολλαπλών έργων.

Το έργο BlueJ ανοιχτού κώδικα υποστηρίζεται από την Oracle. Περισσότερο "