Συμβουλές, τεχνάσματα, συμβουλές για γενναία προεπιλογή στο Nintendo 3DS

Το Bravely Default είναι ένα παιχνίδι ρόλων (RPG) για το Nintendo 3DS από το Square-Enix. Με πολλούς τρόπους, το σύστημα μάχης που βασίζεται σε σειρά, οι τυχαίες συναντήσεις και οι τέσσερις "προορισμένοι ήρωες" θυμούνται μια εποχή που τα RPG ήταν απλά κατανοητά και παίζουν. Από την άλλη πλευρά, το Bravely Default προσφέρει επίσης πολλές παραλλαγές στον κλασικό τύπο RPG - αρκετή για να δικαιολογήσει μια μικρή λίστα με πρακτικά κόλπα και συμβουλές.

Αν σχεδιάζετε να δουλέψετε μέσα από αυτό το μοναδικό παιχνίδι από την πλατεία Enix, εδώ είναι μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να χαράξετε τις εχθρικές επιθέσεις και την οικονομία μέσα στη μάχη.

Λήψη και προβολή της επίδειξης από το Nintendo 3DS Eshop

Το Bravely Default έχει ένα demo που μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο eShop του Nintendo 3DS . Αλλά ενώ τα περισσότερα demos απλά σας προσφέρουν ένα απόσπασμα του πλήρους παιχνιδιού, η προεπισκόπηση Bravely Default είναι μια αυτοτελής περιπέτεια. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για να δώσει στους παίκτες μια γεύση για το πώς λειτουργεί το μοναδικό σύστημα μάχης Bravely Default . Προσφέρει επίσης μια ευρεία ποικιλία "θέσεων εργασίας" (δεξιότητες τάξης) που μπορείτε να αλλάξετε εν κινήσει, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να αποφασίσετε για τα αγαπημένα πριν βυθιστείτε στην πλήρη περιπέτεια.

Εάν ολοκληρώσετε το demo, θα λάβετε στοιχεία "μπόνους" και μπόνους "μπόνους" που μπορούν να μεταφερθούν στο πλήρες παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε κάποιο μέρος του πληθυσμού σας από το μίνι-παιχνίδι της πόλης Norende-ανακατασκευή (έως και είκοσι άτομα).

Δημιουργήστε καταστήματα όπλων, θωράκιση και αξεσουάρ της Norende

Στις αρχές του παιχνιδιού, σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε την αναβίωση της γενέτειρας του Nizde Tiz. Μην αγνοείτε αυτό το φαινομενικά ασήμαντο minigame. είναι το κλειδί σας σε κάποιο εκπληκτικό εξοπλισμό που θα σας εξυπηρετήσει καλά μέσα από την περιπέτεια σας.

Για να αγοράσετε προϊόντα που κατασκευάζονται στο Norende, μιλήστε στον τυχοδιώκτη. Είναι ο μάγος του παιχνιδιού που σώζει το κόκκινο που κρέμεται στις περισσότερες πόλεις και τα μπουντρούμια.

Έλλειψη των απαραίτητων StreetPasses για την ανακατασκευή του Norende; Συνδέσου στο διαδίκτυο

Υπάρχουν δύο τρόποι για να προσλάβετε τους χωρικούς Norende: S treetPass με άλλους παίκτες Bravely Default ή να προσλάβετε άτομα μέσω σύνδεσης Wi-Fi .

Εάν ζείτε σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή, η μετάβαση στο διαδίκτυο είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Συζητήστε με το Adventurer και επιλέξτε "Αποθήκευση". Στη συνέχεια, επιλέξτε "Ενημέρωση δεδομένων" από το δευτερεύον μενού. Μπορείτε να ενημερώσετε τα δεδομένα σας μία φορά την ημέρα. Να γνωρίζετε ότι η ενημέρωση αφήνει τόσο τους χωρικούς όσο και τους Nemeses στην πόλη σας.

Καταπολέμηση της Νέμεσες στο Norende; Δώστε προσοχή στα επίπεδα τους πριν εμπλακείτε!

Όταν ενημερώνετε τα δεδομένα σας για το Norende ή συναντάτε νέους χωρικούς μέσω του StreetPass, τα τέρατα που ονομάζονται "Nemeses" θα κάνουν επίσης μια φρικτή εμφάνιση. Ενώ αυτά τα θηρία δεν θα σας ενοχλήσουν αν δεν τους ενοχλείτε, μπορείτε να τα παρατάξετε για μια πρόσθετη πρόκληση.

Όταν επισκέπτεστε το Norende, απλά αγγίξτε ένα τέρας και επιλέξτε "Καταπολέμηση!". Πριν όμως το κάνετε αυτό, δώστε προσοχή στο επίπεδο της Nemesis! Μερικοί από αυτούς είναι αστρονομικά ισχυροί και πεθαίνουν σε μια πάλη Nemesis μετράει ως ένας κανονικός θάνατος στο παιχνίδι.

Μπορείτε να "στείλετε" το Nemeses online για να επισκεφθείτε άλλες πόλεις, αν και αυτό δεν προκαλεί πραγματικά το τέρας να φύγει από την πόλη σας.

Προστατέψτε τη Nemeses που θέλετε να κρατήσετε γύρω

Μέχρι επτά νεμέσες μπορούν να ζήσουν στο Norende αμέσως. Όταν φτάνει μια όγδοη, αντικαθιστά τον παλαιότερο Νέμεση. Αν υπάρχει ένα Nemeses που θέλετε να κρατήσετε γύρω για να πολεμήσετε αργότερα, αγγίξτε το και επιλέξτε "Προστατέψτε". Αυτό θα αποτρέψει την απομάκρυνση της Nemesis από την ουρά.

Αυτή είναι μια καλή τεχνική που πρέπει να θυμάστε αν το επίπεδο 99 των Nemeses συνεχίζει να φτάνει στο χωριό σας και θέλετε να κρατήσετε έναν περιπατητή που είναι σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο 25.

Γενναία για τα μπόνους μάχης

Το Bravely Default ονομάζεται για το σύστημα μάχης του, το οποίο σας επιτρέπει να "χαμογελάτε" τον κίνδυνο ή το "default" εναντίον του. Αν έχετε προεπιλογή, παραλείψετε τη σειρά σας, αλλά αποθηκεύετε ένα "γενναίο σημείο" ενώ προστατεύετε από τον κίνδυνο.

Μπορείτε να τεντώσετε έως και τρία γενναία σημεία εκτός από την κανονική στροφή σας. Με άλλα λόγια, εάν έχετε τρία γενναία σημεία, μπορείτε να διαρκέσετε έως και τέσσερις ενέργειες σε μια στροφή, αφού επιλέξετε "γενναίος" στο μενού μάχης.

Εδώ είναι το kicker: Δεν χρειάζεται να τραντάζετε γενναία σημεία για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "γενναία". Μπορείτε να επιλέξετε γενναία οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της μάχης και να ενεργήσετε τέσσερις φορές σε μία στροφή. Ωστόσο, εάν δεν έχετε αρκετά γενναία σημεία, θα τρέξετε ένα έλλειμμα για τόσες στροφές που έχετε πάρει. Εάν δεν ενεργείτε προσεκτικά, ίσως να μην είστε σε θέση να ενεργήσετε για αρκετές στροφές. αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ο εχθρός να πάρει ένα σημαντικό κομμάτι από σας.

Ωστόσο, ο πόθος είναι ένας μικρός κίνδυνος που μπορεί να φέρει τεράστια ανταμοιβή. Μπορείτε να κερδίζετε μπόνους αν παίζετε καλά στη μάχη. Για παράδειγμα, εάν νικήσετε όλους τους εχθρούς με μία μόνο στροφή, κερδίζετε περισσότερη εμπειρία. Και αν κερδίσετε μια μάχη χωρίς να τραυματιστείτε, κερδίζετε λίγους περισσότερους πόντους εργασίας.

Ο πόθος μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τους εχθρούς με τη γρήγορη αποτελεσματικότητα που απαιτείται για αυτά τα μπόνους. Κρατήστε αυτό κατά νου, ειδικά όταν είστε αντιμέτωποι με γνωστούς εχθρούς.

Προσαρμόστε τη δυσκολία του παιχνιδιού ανά πάσα στιγμή για να ταιριάξετε τις ανάγκες σας

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ξεπεράσετε τις ρυθμίσεις δυσκολίας του Bravely Default . Από το κύριο μενού του παιχνιδιού ("X" στο προεπιλεγμένο σύστημα ελέγχου), επιλέξτε "Config". Στη συνέχεια, επιλέξτε "Δυσκολία".

Από αυτό το μενού, μπορείτε να προσαρμόσετε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Η ευκολότερη ρύθμιση, οι ισχυρότεροι εχθροί είναι και τα πιο χτυπημένα σημεία που έχουν.

Ρυθμίστε το ρυθμό τυχαίας συναντήσεως ανά πάσα στιγμή

Ίσως να στρέψετε όταν ακούσατε για πρώτη φορά το Bravely Default έχει τυχαίες συναντήσεις - σποραδικές μάχες με εχθρούς που εμφανίζονται από το πουθενά.

Αυτό το αρχαϊκό σύστημα μάχης έρχεται με μια σύγχρονη συστροφή, ωστόσο: Μπορείτε να ρυθμίσετε το ποσοστό συναντήσεων στο μενού "Δυσκολία". Ρυθμίστε την ως υψηλή ή χαμηλή όσο θέλετε. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να πολεμήσετε για να γίνει το κόμμα σας πιο δυναμικό.

Ο & # 34; Dungeon Master & # 34; Η ικανότητα Freelancer είναι ζωτικής σημασίας για μερικά μπουντρούμια

Όταν λάβετε τις πρώτες θέσεις εργασίας σας, πιθανότατα θα θέλετε να μεταβείτε στα νέα σας ρούχα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτό είναι ωραίο, αλλά μην ξεχάσετε τον ταπεινό Freelancer. Η τάξη κερδίζει μια πολύ εύχρηστη ικανότητα σε επίπεδο εργασίας τέσσερα που ονομάζεται "Master Dungeon."

Το Dungeon Master σάς επιτρέπει να πλοηγείτε αβλαβή μέσα από τις παγίδες των μπουντρουμιών, όπως οι αμμοβολητές (οι οποίοι προσβάλλουν το κόμμα σας με την κατάσταση "τυφλών"), βάλτους δηλητηριάσεων (που πλήττουν ολόκληρο το κόμμα σας με "δηλητήριο" κάθε φορά που τα βάζετε) και πολλά άλλα. Δεδομένου ότι θεραπεύει το κόμμα σας κάθε φορά που παίρνετε ένα λάθος βήμα παίρνει ενοχλητικό γρήγορα (για να μην αναφέρουμε ακριβό), Dungeon Master είναι μια ανεκτίμητη ικανότητα να έχει.

Ανάγκη να χτυπήσει; Δοκιμάστε αυτόματες μάχες

Η λείανση για τα επίπεδα και τα σημεία εργασίας μπορεί να είναι λίγο αγγαριστική (ή χαλαρωτική, ανάλογα με την προσωπικότητά σας), αλλά οι αυτόματες μάχες του Bravely Default κάνουν το λείανση ένα snap. Αφού εισαγάγετε τις επιθυμητές εντολές μάχης, πατήστε "Y" στην επόμενη στροφή. Οι μαχητές σας θα εκτελέσουν τις ίδιες εντολές που τους δόθηκαν στην προηγούμενη στροφή.

Δεν χρειάζεται να τοποθετείτε εντολές με κάθε νέα μάχη. Απλά πατήστε "Y" στην αρχή του αγώνα. Και αν βρεθείτε ποτέ στο πρόβλημα, πατήστε ξανά "Y" για να διακόψετε τη μάχη και να αλλάξετε τις εντολές σας.

Περιττό να πούμε ότι η αυτόματη μάχη δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή όταν είστε αντιμέτωποι με ένα αφεντικό ή είστε αντιμέτωποι με νέους εχθρούς σε άγνωστη επικράτεια.

Επιταχύνετε τις μάχες

Μια άλλη εύχρηστη άκρη για άλεση: Πιέζοντας αριστερά ή δεξιά στο 3DS d-pad επιταχύνετε τη μάχη ή την επιβραδύνετε. Όταν είστε σε μέγιστη ταχύτητα, ακόμη και κουραστική μάχες blaze μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μοναχός: Μια εξαιρετική πρώιμη τάξη

Μια από τις πρώτες τάξεις εργασίας στις οποίες αποκτάτε πρόσβαση στο Bravely Default είναι ο μοναχός. Ο Μοναχός είναι ένας γρήγορος χαρακτήρας με μεγάλη ταχύτητα και μια βασική επίθεση σκληρού χτυπήματος. Επιπλέον, επιτίθενται καλύτερα με γυμνά γροθιές (μέχρι να βρείτε κάποια όπλα που μοιάζουν με νύχι), εξοικονομώντας σας μια δέσμη για όπλα και πανοπλίες. Συλλέξτε ένα νωρίς!

Θαρραλέα συντόμευση

Μια ακόμα άκρη για τους λειαντήρες στάθμης: Πατήστε "L" στο Nintendo 3DS για να χαράξετε και "R" για προεπιλογή. Μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη σειρά στην επιλογή "ρυθμίσεις μάχης" στο μενού "config".

Εναλλαγή μεταξύ ιαπωνικών και αγγλικών φωνητικών παραγόντων (και αλλαγής κειμένου)

Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της φωνής της Ιαπωνίας και της Αγγλικής γλώσσας, ενεργώντας ανά πάσα στιγμή, επιλέγοντας "ρυθμίσεις μηνυμάτων" από το μενού "config". Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το κείμενο στην οθόνη σε μία από πολλές γλώσσες. Δεν είναι ένας παγκοσμιοποιημένος κόσμος υπέροχος;

Κάνετε Quests Tutorial για αντικείμενα

Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις (που είναι προσβάσιμες μέσω του μενού της κάτω οθόνης, το οποίο είναι επίσης το σημείο όπου έχετε πρόσβαση στο Norende και στο μενού αποθήκευσης) σας ανταμείβουν με στοιχεία για την εκτέλεση ορισμένων εύκολων εργασιών, π.χ. "Εξοπλίστε ένα όπλο στα δύο χέρια". Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αποθηκεύσετε πολύτιμα αντικείμενα ενώ παράλληλα μάθετε για τη μηχανική του Bravely Default .

Θυμηθείτε: Δεν υπάρχει λανθασμένη & # 34; τρόπος για να παίξετε το Bravely Default. Καλα να περνας!

Το σύστημα μάχης Bravely Default μπορεί να φαίνεται εκφοβιστικό κατά πρώτον, να μην λέει τίποτα για όλες τις θέσεις εργασίας που τελικά μπορείτε να διαλέξετε (επίσης, προκαλώντας δέος εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το παραδοσιακό σύστημα εργασίας Final Fantasy ).

Μην ξεχνάτε

Τόσο η επίδειξη όσο και το πλήρες παιχνίδι φροντίζουν να σας διευκολύνουν στη δράση. Είναι πολύ δύσκολο να χάσεις τους πρώτους εχθρούς και χρειάζεται αρκετός χρόνος για να πεταχτείς ενάντια σε αληθινά εντυπωσιακούς εχθρούς.

Θυμηθείτε: Μπορείτε να ρυθμίσετε τη δυσκολία του παιχνιδιού ανά πάσα στιγμή και τα όπλα από το Norende μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ. Και ακόμα κι αν επιλέξετε να μην αναπτύξετε Norende, δεν ιδρώτα! Θα κάνετε καλά με τον κανονικό εξοπλισμό του παιχνιδιού.

Τέλος: Κάθε φορά που είστε κολλημένοι σε κάτι, διαβάστε την εγκυκλοπαίδεια του Ringabel (πρόσβαση μέσω του μενού της κάτω οθόνης). Είναι γεμάτο από σύντομες και εύκολα κατανοητές οδηγίες που θα σας ξαναγυρίσουν στο δρόμο σε ελάχιστο χρόνο.

Πηγαίνετε γενναία.

Περισσότερες συμβουλές παιχνιδιών: