Πώς να αγοράσετε και να κατεβάσετε παιχνίδια στο eShop του Nintendo 3DS

Αν έχετε ένα Nintendo 3DS, η εμπειρία του παιχνιδιού σας δεν τελειώνει με τις μικρές κάρτες παιχνιδιών που αγοράζετε στο κατάστημα και συνδέετε στο πίσω μέρος του συστήματός σας. Με το eShop της Nintendo, μπορείτε να πάρετε το 3DS online και να αγοράσετε παιχνίδια και εφαρμογές από τη βιβλιοθήκη "DSiWare" που μπορείτε να κατεβάσετε. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην εικονική κονσόλα και να αγοράσετε retro Game Boy, Game Boy Color, TurboGrafix και Παιχνίδια Gear!

Εδώ είναι ένας εύκολος οδηγός που θα σας καθοδηγήσει και ψώνια σε χρόνο μηδέν.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: 10 λεπτά

Εδώ είναι πώς

  1. Ενεργοποιήστε το Nintendo 3DS σας.
  2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια λειτουργική σύνδεση Wi-Fi. Μάθετε πώς να ρυθμίσετε το Wi-Fi στο Nintendo 3DS.
  3. Ενδέχεται να χρειαστεί να εκτελέσετε μια ενημέρωση συστήματος για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το eShop. Μάθετε πώς να πραγματοποιείτε μια ενημέρωση συστήματος στο Nintendo 3DS.
  4. Όταν το σύστημά σας ενημερωθεί και έχετε μια λειτουργική σύνδεση Wi-Fi, κάντε κλικ στο εικονίδιο του eShop της Nintendo στην κάτω οθόνη του 3DS. Μοιάζει με τσάντα για ψώνια.
  5. Μόλις βρίσκεστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Nintendo, μπορείτε να μετακινηθείτε στο μενού για να αναζητήσετε τις πιο δημοφιλείς λήψεις. Αν θέλετε να μεταβείτε απευθείας στην αγορά παιχνιδιών ρετρό, μετακινηθείτε μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο "Virtual Console" και να πατήσετε το. Για άλλα παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων που διανέμονται ψηφιακά μέσω του Nintendo DSi, μπορείτε να περιηγηθείτε στο κύριο μενού κατά κατηγορία, είδος ή να εκτελέσετε μια αναζήτηση.
  6. Επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε να αγοράσετε. Ένα μικρό προφίλ για το παιχνίδι θα εμφανιστεί. Σημειώστε την τιμή (σε δολάρια ΗΠΑ), την αξιολόγηση του ESRB και τις αξιολογήσεις χρηστών από προηγούμενους αγοραστές. Πατήστε στο εικονίδιο του παιχνιδιού για να διαβάσετε μια παράγραφο που εξηγεί το παιχνίδι και την ιστορία του.
  1. Μπορείτε να επιλέξετε το "Προσθήκη [παιχνιδιού] στη λίστα επιθυμιών σας", το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν κατάλογο πολυπόθητων παιχνιδιών (μπορείτε ακόμη να ενημερώσετε τους φίλους σας για τη λίστα επιθυμιών σας!). Εάν είστε έτοιμοι να αγοράσετε το παιχνίδι, απλώς πατήστε "Πατήστε εδώ για αγορά".
  2. Εάν είναι απαραίτητο, προσθέστε χρήματα στο λογαριασμό σας στο Nintendo 3DS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα για μια προπληρωμένη κάρτα Nintendo 3DS . Σημειώστε ότι το eShop της Nintendo δεν χρησιμοποιεί σημεία Nintendo, σε αντίθεση με τα κανάλια εικονικών αγορών του Wii και του Nintendo DSi. Αντ 'αυτού, όλες οι συναλλαγές eShop γίνονται σε πραγματικές νομισματικές αξίες. Μπορείτε να προσθέσετε $ 5, $ 10, $ 20 και $ 50.
  3. Μια οθόνη θα συνοψίσει την αγορά του παιχνιδιού σας. Σημειώστε ότι οι φόροι είναι επιπλέον και ότι πρέπει να έχετε αρκετό χώρο ("μπλοκ") στην κάρτα SD σας για να κάνετε λήψη της αγοράς. Μπορείτε να δείτε πόσα "μπλοκ" θα λάβει η λήψη και πόσα άλλα θα παραμείνουν στην κάρτα SD σας, μεταβαίνοντας την περίληψη αγοράς με τη γραφίδα σας ή πιέζοντας προς τα κάτω το d-pad.
  4. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε "Αγορά." Η λήψη σας θα αρχίσει. μην απενεργοποιήσετε το Nintendo 3DS ή αφαιρέσετε την κάρτα SD .
  1. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, μπορείτε να δείτε μια απόδειξη ή να πατήσετε "Συνέχεια" για να διατηρήσετε αγορές στο eShop. Διαφορετικά, πατήστε το κουμπί Home για να επιστρέψετε στο κύριο μενού του Nintendo 3DS.
  2. Το νέο σας παιχνίδι θα είναι σε ένα νέο "ράφι" στην κάτω οθόνη του 3DS σας. Πατήστε το παρόν εικονίδιο για να ανοίξετε το νέο σας παιχνίδι και να απολαύσετε!

Συμβουλές

  1. Λάβετε υπόψη ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα Nintendo 3DS δεν χρησιμοποιεί σημεία Nintendo: Όλες οι τιμές παρατίθενται σε πραγματικές ονομαστικές αξίες (USD).
  2. Αν χρειαστεί να αποθηκεύσετε γρήγορα ένα παιχνίδι Virtual Console, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα "Σημείο Επαναφοράς" πατώντας στην κάτω οθόνη και ανεβάζοντας το Virtual Console Menu. Οι Επαναφορά Σημείων σας επιτρέπουν να συνεχίσετε ένα παιχνίδι ακριβώς από όπου και αν έχετε σταματήσει.
  3. Τα παιχνίδια της Virtual Console δεν χρησιμοποιούν τη λειτουργία 3D απεικόνισης του Nintendo 3DS.

Ο, τι χρειάζεσαι