Πώς να απενεργοποιήσετε 3D εικόνες στο Nintendo 3DS

Πρέπει να γίνει περισσότερη έρευνα πριν μπορέσουμε να προσδιορίσουμε με βεβαιότητα εάν οι εικόνες 3D είναι επιβλαβείς για τα νεαρά μάτια. Παρ 'όλα αυτά, η Nintendo σφάλλει από την πλευρά της προσοχής και συνιστά τα παιδιά ηλικίας 6 ετών και κάτω να παίξουν το Nintendo 3DS με τις δυνατότητες 3D απενεργοποιημένες.

Το εφέ 3D στο Nintendo 3DS μπορεί να ρυθμιστεί ή να απενεργοποιηθεί εξ ολοκλήρου με το ρυθμιστικό που βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά της φορητής συσκευής, αλλά τα εφέ 3D μπορούν επίσης να κλειδωθούν χρησιμοποιώντας τα γονικά στοιχεία ελέγχου.

Πώς να απενεργοποιήσετε το 3D στο Nintendo 3DS

  1. Ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις συστήματος (το εικονίδιο με το κλειδί) στο κάτω μέρος της οθόνης.
  2. Πατήστε Γονικός έλεγχος .
  3. Αγγίξτε την επιλογή Αλλαγή ( ή Ανατρέξτε στην Συμβουλή 1 στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, αν πρόκειται για την πρώτη ρύθμιση γονικού ελέγχου).
  4. Εισαγάγετε το PIN σας. Δείτε την Συμβουλή 2 αν το έχετε ξεχάσει.
  5. Επιλέξτε Ορισμός Περιορισμών .
  6. Αγγίξτε την επιλογή Εμφάνιση τρισδιάστατων εικόνων . Ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε προς τα κάτω στο μενού για να το δείτε.
  7. Επιλέξτε Περιορισμός ή Μη περιορισμός .
  8. Πατήστε OK .
  9. Θα επιστρέψετε στη βασική λίστα γονικών περιορισμών. Η εμφάνιση των Τρισδιάστατων Εικόνων θα πρέπει τώρα να φέρει ένα ροζ εικονίδιο κλειδαριάς δίπλα από αυτό, υποδεικνύοντας ότι το Nintendo 3DS δεν μπορεί να εμφανίσει καμία τρισδιάστατη εικόνα. Το Nintendo 3DS θα επαναρυθμιστεί όταν βγείτε από το μενού.
  10. Δοκιμάστε το τρισδιάστατο ρυθμιστικό στη δεξιά πλευρά της επάνω οθόνης. η οθόνη 3D πρέπει να είναι μη λειτουργική. Για να ξεκινήσετε προγράμματα ή παιχνίδια σε 3D, πρέπει να εισαχθεί το PIN γονικού ελέγχου.

Συμβουλές

  1. Αν δεν έχετε ήδη ρυθμίσει τους γονικούς ελέγχους στο 3DS , θα σας ζητηθεί να επιλέξετε έναν τετραψήφιο αριθμό PIN που θα πρέπει να εισαγάγετε κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε τις γονικές ρυθμίσεις. Θα σας ζητηθεί επίσης να δώσετε μια απάντηση για μια προεπιλεγμένη λίστα προσωπικών ερωτήσεων, σε περίπτωση που χάσετε τον PIN σας. Μην ξεχνάτε το PIN ή την απάντηση στην προσωπική σας ερώτηση!
  2. Μπορείτε να επαναφέρετε το PIN γονικού ελέγχου αν δεν το θυμάστε. Μια επιλογή είναι να προσπαθήσετε να απαντήσετε στην ερώτηση που ορίσατε όταν επιλέξατε πρώτα ένα PIN. Ένα άλλο είναι να αποκτήσετε ένα κύριο κλειδί κωδικού πρόσβασης από την εξυπηρέτηση πελατών της Nintendo.