Ανακοινώσεις του αναγνώστη: Τελικά σημάδια στο σχεδιασμό ενημερωτικών δελτίων

Το τέλος είναι στο προσκήνιο για τους αναγνώστες σας (αυτό είναι ένα καλό πράγμα!)

Χρησιμοποιήστε γραφικούς τόνους ως τελικά σημεία για να σηματοδοτήσετε το τέλος ενός άρθρου. Οι ενδείξεις τέλους είναι ιδιαίτερα χρήσιμες ενδείξεις αναγνώστη σε μακρά άρθρα σε ένα περιοδικό ή σχέδιο ενημερωτικών δελτίων που συνεχίζονται σε πολλές σελίδες μιας έκδοσης.

Σχεδίαση με τελικά σημεία

Ενώ τα σήματα τέλος δεν πρέπει να είναι πολύ ενοχλητικό μπορείτε ακόμα να διασκεδάσετε με αυτά τα μικροσκοπικά γραφικά. Δοκιμάστε ένα ή ένα συνδυασμό αυτών των επιλογών μορφοποίησης όταν χρησιμοποιείτε ακραίες πινακίδες στο περιοδικό σας ή στο σχέδιο ενημερωτικών δελτίων.

Όποιο και αν είναι το στυλ που επιλέγετε, να είστε συνεπείς. Χρησιμοποιήστε το ίδιο τελικό σημείο σε ένα περιοδικό ή σχέδιο ενημερωτικού δελτίου . Όχι όλες οι δημοσιεύσεις χρησιμοποιούν τελικά σημεία και δεν είναι όλα τα άρθρα της ίδιας έκδοσης που χρειάζονται τελικά σημεία. Όταν οι σύντομοι συγγραφείς bios ή βότανα τοποθετούνται στο τέλος των αντικειμένων, συνήθως δεν χρειάζονται τελικά σημεία. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι καλό να αφήσουμε τους αναγνώστες να γνωρίζουν πότε τελειώνει η ιστορία. ◊