Επισκόπηση του Adobe Photoshop CS6

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Adobe Photoshop CS6

Photoshop CS6 Περίληψη

Καθώς οι βιομηχανικές προδιαγραφές, οι δεξιότητες του Photoshop είναι απαραίτητες αν θέλετε να είστε απασχολημένοι στο χώρο του γραφικού σχεδιασμού . Διατιμημένη στις εκατοντάδες και με καμπύλη μάθησης για να ταιριάζει, δεν είναι για όλους, αλλά η επένδυση μπορεί να αποδώσει με αυξημένη παραγωγικότητα και τελική ευελιξία. Από τη στιγμή που το Creative Suite 3, το Photoshop έρχεται σε μια έκδοση Standard καθώς και μια εκτεταμένη έκδοση με εξειδικευμένα εργαλεία και δυνατότητες για το βίντεο, τη μηχανική, την αρχιτεκτονική, την κατασκευή, την επιστήμη και τα ιατρικά πεδία.

Συγκρίνετε Τιμές

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή Photoshop CS6

Οδηγός αναθεώρηση - Adobe Photoshop CS6

Για την απόλυτη δύναμη γραφικών και ευελιξία, το Photoshop δεν μπορεί να χτυπηθεί. Το Photoshop προσφέρει περισσότερους μη καταστρεπτικούς τρόπους εργασίας από οποιονδήποτε άλλο επεξεργαστή φωτογραφιών και η Adobe προσθέτει πάντα βελτιώσεις για να βοηθήσει να γίνει η δουλειά γρηγορότερα και με λιγότερη απογοήτευση.

Το Photoshop CS6 προσφέρει συναρπαστικά και πρωτοποριακά νέα χαρακτηριστικά, τα οποία θα προσελκύσουν όλους τους τύπους χρηστών, καθώς και μια νέα μοντέρνα εμφάνιση και εντυπωσιακές βελτιώσεις στις επιδόσεις που θα ωφελήσουν όλους. Μην αφήνετε τα σχόλια "νέας εμφάνισης" να σας τρομάζουν, όμως - το Photoshop χρειάστηκε πολύ να κάνει ένα makeover διεπαφή, και θα είστε σε θέση να πάρετε γύρω και να βρείτε τα εργαλεία που χρειάζεστε.

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο κτύπημα για το buck σας σε αυτή την αναβάθμιση προέρχεται από τις πολλές βελτιώσεις ταχύτητας και καινοτομίες εξοικονόμησης χρόνου . Η αποθήκευση φόντου και η αυτόματη ανάκτηση, για παράδειγμα, είναι χαρακτηριστικά που δεν έχουν καθυστερήσει να σας καθηλώσουν με καραμέλα ματιών, αλλά σίγουρα θα εκτιμηθούν την επόμενη περίπτωση που ο υπολογιστής σας καταρρεύσει ή χάσετε δύναμη. Επίσης, απολαμβάνω πραγματικά τα νέα διαδραστικά στοιχεία ελέγχου οθόνης στα νέα φίλτρα θολώματος που σας επιτρέπουν να κάνετε προσαρμογές απευθείας στο χώρο εργασίας και να δείτε τα αποτελέσματα στο πλαίσιο αντί να πρέπει να μετακινήσετε τα ρυθμιστικά γύρω και να μαντέψετε τις αριθμητικές τιμές ρύθμισης.

Ας είμαστε ειλικρινείς - κανείς δεν είναι πραγματικά ενθουσιασμένος με την περικοπή εικόνων, αλλά είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς κάνουν πολλά. Λοιπόν, το εργαλείο καλλιέργειας έχει επανασχεδιαστεί με έναν ευκολότερο τρόπο να ισιώσει εικόνες και μια μη καταστρεπτική επιλογή που θα κρατήσει τα περικομμένα pixels σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη αργότερα για το πώς να περικόψετε την εικόνα.

Και αν έχετε βρει τα εργαλεία αυτόματης διόρθωσης του Photoshop λιγότερο από εντυπωσιακά, όλα αυτά έχουν επανασχεδιαστεί έτσι ώστε οι διορθώσεις να εφαρμόζονται ειδικά για κάθε εικόνα βασισμένη στην ανάλυση δεδομένων εικόνας. Με άλλα λόγια, λειτουργούν πραγματικά καλά τώρα! Αυτό περιλαμβάνει τα εργαλεία αυτόματης διόρθωσης με ένα κλικ στο μενού Εικόνα, καθώς και τα κουμπιά "Αυτόματα" στα εργαλεία ρύθμισης στρώσεων όπως Επίπεδα, Καμπύλες και Φωτεινότητα / Αντίθεση.

Τα νέα και υπάρχοντα εργαλεία, όπως η ενημερωμένη έκδοση κώδικα περιεχομένου , οι επιλεγμένες επιλογές για τον τόνο του δέρματος , το στημόνι μαριονέτας και οι βελτιώσεις επιλογών δεν λειτουργούν πάντα ως "μαγικά" όπως θα ήθελε η Adobe να πιστεύει, αλλά θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και θα αποδείξει την απόδοση του Photoshop πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστικών προϊόντων.

Η επεξεργασία βίντεο , η οποία ήταν παλαιότερα μόνο μια λειτουργία της έκδοσης Photoshop Extended, μεταφέρθηκε στην έκδοση Standard, ώστε τώρα το Photoshop μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επεξεργαστείτε όλα αυτά τα κλιπ από το smartphone ή το σημείο και να τραβήξετε κάμερα. Μπορείτε να δημιουργήσετε προβολές διαφανειών και ταινίες με μεταβάσεις από ένα συνδυασμό βίντεο κλιπ, μουσικών κομματιών και φωτογραφιών. Το βίντεο μπορεί να επεξεργαστεί με πολλά από τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιείτε με ακίνητες εικόνες και το βίντεο μπορεί να εξαχθεί σε κοινές μορφές με προεπιλογές για διάφορες καταστάσεις και συσκευές.

Συνολικά, το Photoshop CS6 είναι σίγουρα μια αξιόλογη αναβάθμιση από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση, αλλά κυρίως εκείνες που εξακολουθούν να εκτελούν CS4 και χαμηλότερες. Είναι αλήθεια ότι το Photoshop είναι ακριβό, αλλά η επένδυση αποδίδει με αυξημένη παραγωγικότητα και μέγιστη ευελιξία. Τώρα που το Photoshop διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών αγοράς (συμπεριλαμβανομένων των σουιτών σε κουτιά, αυτόνομης, συνδρομής, δημιουργικού νέφους και τιμολόγησης σπουδαστών / εκπαιδευτικών), θα είναι πιο προσιτή σε περισσότερους ανθρώπους.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πιο συναρπαστικές νέες δυνατότητες του Photoshop CS6, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που δεν αναφέρονται εδώ, ρίξτε μια ματιά στην Εικονογραφημένη Επισκόπηση του Photoshop CS6 της Sandra Trainor ή διαβάστε την σύντομη περίληψη από την ανακοίνωση προεπισκόπησης του Photoshop CS6 .

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση

Συγκρίνετε Τιμές

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.