Τα 8 καλύτερα καλωδιακά μόντεμ που θα αγοράσουν το 2018

Η εγκατάσταση του οικιακού σας δικτύου είναι ένα cinch με αυτά τα καλωδιακά μόντεμ

Τα καλωδιακά μόντεμ μοιάζουν με πολύ περίπλοκα κομμάτια υλικού δικτύωσης, αλλά είναι σχετικά σχετικά απλά, τουλάχιστον σε σύγκριση με την ποικιλία και την ευελιξία των δρομολογητών. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστείτε ακόμα ένα συγκεκριμένο τύπο μόντεμ εάν έχετε μια ασυνήθιστη (διαβάσει: ασυνήθιστα γρήγορη) σύνδεση στο Internet. Επομένως, εάν δεν είστε σίγουροι για το καλώδιο modem που θα μπορούσε να είναι το καλύτερο για εσάς, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να αγοράσετε το καλύτερο.

Αν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο, πιθανότατα έχετε είτε γνωρίζετε ήδη μια καλή συμφωνία σχετικά με τη δικτύωση, είτε είστε στη διαδικασία εκμάθησης. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ίσως θέλετε να πάρετε κάτι που είναι ευπροσάρμοστο - όπως και στο, θα σας επιτρέψει να μεταβείτε εύκολα μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών Διαδικτύου. Φυσικά, θέλετε κάτι που είναι γρήγορο και αξιόπιστο. Οι δρομολογητές είναι μία από αυτές τις κατηγορίες προϊόντων που περιλαμβάνουν αρκετά περίπλοκη τεχνολογία, αλλά για τις οποίες υπάρχουν μόνο λίγα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να εστιάσετε - συγκεκριμένα, την ταχύτητα.

Τα περισσότερα διαθέσιμα καλωδιακά μόντεμ πληρούν όλες αυτές τις απαιτήσεις, αλλά το ARRIS SURFboard SB6141 πιθανόν να επιτύχει την καλύτερη ισορροπία όλων αυτών. Διαθέτει κάτι που ονομάζεται τεχνολογία DOCSIS 3.0, η οποία ενώνει μέχρι οκτώ κανάλια και τέσσερα ανάντη κανάλια, επιτρέποντας ταχύτητες δεδομένων μέχρι και 343 Mbps (down) και 131 Mbps (up), ανάλογα με τον ISP, τη σύνδεσή σας και άλλους παράγοντες. Έρχεται επίσης σε διάφορες ταχύτητες πακέτων, χρώματα και επιλογές, συμπεριλαμβανομένου συνδυασμού μόντεμ / δρομολογητή.

Αυτή η συσκευή δύο σε ένα συγκεντρώνει ένα μόντεμ υψηλής απόδοσης με ένα ασύρματο δρομολογητή εναλλασσόμενου ρεύματος για να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο οικιακό δίκτυο που θα σας επιτρέψει να κάνετε streaming 4K με την επιθυμία της καρδιάς σας. Είναι ένα φανταστικό μόντεμ, οπότε η κλήση του TP-Link AC1750 δεν είναι εξ ολοκλήρου δίκαιη. Προσφέρει ταχύτητες Wi-Fi έως 1750Mbps με ταυτόχρονη ζώνη 2,4GHz (έως 450 Mbps) και 5GHz (έως 1300 Mbps). Υποστηρίζει τη σύνδεση έως 16 καναλιών προς τα κάτω και 4 ανάντη για αύξηση της διακίνησης και έχει έξι εσωτερικές κεραίες και ενισχυτές υψηλής ισχύος για την ενίσχυση της ισχύος του σήματος και τη μείωση των παρεμβολών. Ισχυρίζεται ότι έχει μια χωρίς προβλήματα εγκατάσταση, αλλά αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να καλέσετε την τεχνική υποστήριξης 24/7 και να ξεκουραστείτε εύκολα με μια εγγύηση δύο ετών.

Είναι απολύτως κατανοητό αν προτιμάτε να μην έχετε καλωδιακό μόντεμ και δρομολογητή που κάθεται δίπλα ο ένας στον άλλο στο σπίτι ή στο διαμέρισμά σας, ειδικά αν δεν έχετε αρκετό χώρο. Γιατί λοιπόν να μην επενδύσετε σε ένα σύνθετο μόντεμ και δρομολογητή, ώστε να μπορείτε να τα κάνετε όλα σε ένα; Το Motorola AC1900 είναι ένα tad pricy, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί είναι αξιόπιστο, προσφέρει ταχύτητες έως 686 Mbps και έχει τέσσερις θύρες Gigabit Ethernet, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε σε τρελό-γρήγορο Internet. Εκτός από τις γρήγορες ταχύτητες WiFi, το AC1900 μπορεί να μεταδίδει σε ζώνες των 2,5 GHz και 5,0 GHz και έχει Wireless Power Boost για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ασύρματο σήμα ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στην κατοικία σας. Το Motorola AC1900 είναι πιστοποιημένο για να λειτουργεί από τους περισσότερους σημαντικούς παροχείς υπηρεσιών Διαδικτύου, όπως το Comcast XFINITY, το Time Warner Cable, το Cox και το Spectrum Charter, αλλά θα πρέπει βεβαίως να κάνετε διπλό έλεγχο προτού ολοκληρώσετε μια αγορά.

Όπως θα αρχίσετε να βλέπετε από αυτή τη λίστα, υπάρχει ένα δίκαιο ποσό πλεονασμού όταν πρόκειται για καλωδιακά μόντεμ. Είναι ως επί το πλείστον κατασκευασμένο το ίδιο, αλλά ποικίλλει μόνο στο σχεδιασμό και την ταχύτητα, ανάλογα με την ατομική σας εγκατάσταση δικτύωσης. Με αυτό είπε, αν είστε στο κυνήγι για κάτι που δεν είναι μόνο απλό, αλλά και οικονομικά προσιτό, θα πάρετε μια χαρά με ένα υπο-$ 50 μόντεμ. Σε αυτό το εύρος, συστήνουμε ιδιαίτερα το D-Link DCM-301.

Προσφέροντας επίσης το DOCSIS 3.0, είναι έως και οκτώ φορές πιο γρήγορα από ένα σύστημα DOCSIS 2.0, με ταχύτητες λήψης μέχρι 343 Mbps και ταχύτητες φόρτωσης μέχρι 150 Mbps. Αν το συνδυάσετε με ένα δρομολογητή σύννεφο ή μια συσκευή αποθήκευσης συνδεδεμένη στο δίκτυο, έχετε μια ολοκληρωμένη λύση οικιακής δικτύωσης. Οι αναθεωρητές του Amazon μοιάζουν ιδιαίτερα με το μικρό του αποτύπωμα, το οποίο αποτελεί ωραία ανακούφιση αν αντικαταστήσετε μια παλαιότερη, ογκώδη μονάδα.

Ας πούμε ότι είστε επαγγελματίας του Διαδικτύου. Όταν πρόκειται για τον Παγκόσμιο Ιστό, θέλετε το γρηγορότερο σχέδιο Internet και το ταχύτερο μόντεμ να χειριστείτε όλους αυτούς τους βόλους βίντεο HD ή το παιχνίδι 4K που κάνετε. Αν αυτό σας περιγράφει, πρέπει να εξετάσετε το καλωδιακό μόντεμ και το δρομολογητή NETGEAR Nighthawk AC1900.

Το NETGEAR Nighthawk AC1900 είναι ένας γρήγορος δαίμονας με υποστήριξη για ταχύτερες προσφορές στο Διαδίκτυο (μέχρι 960 Mbps) και μπορεί να χειριστεί ταχύτητες Wi-Fi διπλής ζώνης (2,4 GHz και 5 GHz). Στο πίσω μέρος θα βρείτε τέσσερις θύρες Gigabit Ethernet και μία θύρα USB 2.0, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε απευθείας για τις ταχύτερες ταχύτητες ή να μεταδώσετε μέσω Wi-Fi. Είναι επίσης σχεδιασμένο για να μεταδίδει ευρέως Wi-Fi, οπότε αν έχετε ένα μεγάλο σπίτι ή διαμέρισμα, θα καλύπτεστε.

Αυτό το μοντέλο είναι συμβατό με Comcast Xfinity, Spectrum, Cox και περισσότερους παρόχους καλωδίων και θα το συνιστούσαμε εάν διαθέτετε το υψηλότερο επίπεδο Internet από αυτούς τους παρόχους, όπως τα σχέδια Comcast Xfinity Blast Pro, Extreme 250 ή Gigabit Pro. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι αυτό το μοντέλο δεν υποστηρίζει ομαδοποιημένη φωνή, αλλά αν δεν χρειάζεται να είστε εντυπωσιασμένοι με αυτή την επιλογή.

Εάν έχετε συνδέσει ένα δίκτυο οπτικών ινών, είναι πιθανό να έχετε πρόσβαση σε ταχύτητες gigabit. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το 1 Gbps είναι μεγαλύτερο από ό, τι θα χρειαστεί ποτέ και πιθανώς δεν αξίζει τα λεφτά τους. Αλλά για σκληρούς online gamers ή νοικοκυριά με πολλούς πελάτες που απορροφούν τεράστιες ροές δεδομένων - ή αν χρειάζεστε απλά την πιο σύγχρονη τεχνολογία - το gigabit Internet είναι σαν μια όαση σε μια έρημη υποτονική συνδεσιμότητα. Φυσικά, πρέπει να είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε περισσότερα για να το πάρετε, τόσο για το μόντεμ όσο και για την συνδρομή ISP - και αυτό παρέχει επίσης ότι ο τοπικός σας παροχέας διαθέτει γραμμές οπτικών ινών που εκτελούνται στο σπίτι σας. Εάν πληρείτε όλα αυτά τα κριτήρια, το ARRIS SURFboard SB6183 είναι ίσως το καλύτερο μόντεμ που θα βρείτε. Προσφέρει ταχύτητες λήψης έως και 1,4 Gbps, με μια λιγότερο ισχυρή επιλογή για ταχύτητες καλωδίων μέχρι 686 Mbps. Το μόντεμ gigabit θα σας κοστίσει μια αρκετά δεκάρα, αλλά εάν κάνετε τη μετάβαση σε ίνα, είναι ακριβώς κάτι που θα πρέπει να δεχτείτε.

Το CM500-1AZNAS είναι ένα απλό, αλλά έξυπνο μόντεμ που μπορεί να χειριστεί ταχύτητες έως και 680 Mbps, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χειριστεί σχεδόν οποιαδήποτε σύνδεση που πετάτε σε αυτό. Συμβατό με τα Microsoft Windows 7, 8, 10, Vista, XP, 2000 και Mac OS, αυτό το μόντεμ μπορεί να λειτουργήσει με σχεδόν οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Είναι επίσης συμβατό με τους περισσότερους παρόχους καλωδιακών υπηρεσιών Διαδικτύου, όπως Comcast Xfinity, Time Warner Cable, Charter, Cox και πολλά άλλα. Δεν λειτουργεί, ωστόσο, με πακέτα φωνητικών υπηρεσιών που μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν με δέσμες καλωδίων.

Όταν πρόκειται για ωμή λειτουργικότητα, το CM500-1AZNAS μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα 16 λήψεις και τέσσερις μεταφορτώσεις. Μπορεί να υποστηρίζει HD και ροή βίντεο 4K, επίσης. Και όλα αυτά έρχονται σε μια τιμή μικρότερη από $ 70.

Απλά, οικονομικά προσιτά μόντεμ δεν είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν, και οι πιθανότητες είναι ότι όλοι θα δουλέψουν λίγο πολύ το ίδιο. Είτε πάτε με το TP-Link TC-7610-E ή το NETGEAR CM400-1AZNAS, είναι πολύ πιθανό να έχετε την ίδια εμπειρία δικτύωσης. Οι προδιαγραφές είναι λίγο πολύ όμοιες: το πιο πρόσφατο πρότυπο DOCSIS 3.0, το οποίο επιτρέπει έως οκτώ κανάλια κατάντη και τέσσερα ανάντη κανάλια. έως και ταχύτητες λήψης 340 Mbps. και μια θύρα Gigabit Ethernet για ταχύτερη ενσύρματη πρόσβαση. Περιλαμβάνει επίσης μια βάση, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε το μόντεμ σε όρθια θέση σε περίπτωση που δεν έχετε χώρο. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό είναι ένα απολύτως αξιοπρεπές καλωδιακό μόντεμ 340 Mbps που είναι απίθανο να προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .