Μπορούν οι εγγραφές DVD να εγγράψουν DVD μόνο για ήχο;

Οι περισσότερες συσκευές εγγραφής DVD συνήθως δεν μπορούν να εγγράψουν μόνο ένα ήχο σε ένα DVD, ένα σήμα βίντεο πρέπει να υπάρχει για σκοπούς σταθερότητας - ωστόσο, μπορείτε να το δοκιμάσετε και να δούμε αν λειτουργεί με τη συσκευή εγγραφής DVD, καθώς αυτή η δυνατότητα συνήθως δεν αναφέρεται στα εγχειρίδια χρήσης του DVD recorder . Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να εγγράψετε βίντεο χωρίς ήχο.

Με βάση αυτό, μια επιλογή που έχετε είναι να καταγράψετε μια μη σημαντική πηγή μόνο για βίντεο καθώς και την προτεινόμενη πηγή ήχου. Απλά συνδέστε οποιαδήποτε πηγή βίντεο στην είσοδο βίντεο (όχι την είσοδο κεραίας ή καλωδίου) και τον ήχο από τις στερεοφωνικές είσοδοι ήχου από το κασετόφωνο ή το CD player που σχετίζονται με την ίδια είσοδο βίντεο και θα πρέπει να είστε εντάξει. Δεδομένου ότι δεν ανησυχείτε για την ποιότητα του βίντεο σε αυτό, μπορείτε να εγγράψετε μέχρι και έξι ώρες ήχου στο DVD σας χρησιμοποιώντας τη χαμηλότερη ρύθμιση εγγραφής (μερικές συσκευές εγγραφής DVD έχουν τώρα και λειτουργία 8 ωρών).

Όταν αναπαράγετε το DVD πίσω, δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε το μέρος του βίντεο Απλά θυμηθείτε ότι μπορείτε να αναπαράγετε μόνο ένα DVD σε συσκευή αναπαραγωγής DVD ή Blu-ray Disc - η εγγραφή σας δεν θα αναπαραχθεί σε συσκευή αναπαραγωγής CD. Ο ήχος που έχει εγγραφεί σε ένα DVD κωδικοποιείται στη μορφή ήχου Dolby Digital 2 καναλιών.