Πώς να επιλέξετε μια διαφορετική προεπιλεγμένη γλώσσα στο Outlook Mail

Το Outlook Mail υποστηρίζει πολλές διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους

Η ηλεκτρονική εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft είναι το Outlook Mail και προσφέρει υποστήριξη σε πολλές άλλες γλώσσες. Εάν η γλώσσα που προτιμάτε δεν είναι αγγλικά, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γλώσσα της εφαρμογής.

Το Outlook Mail (καθώς και πολλές άλλες εφαρμογές της Microsoft) προσφέρει ισχυρή υποστήριξη γλώσσας. Εκτός από τα αγγλικά, υποστηρίζονται δεκάδες επιπλέον γλώσσες, όπως η γερμανική, η ισπανική, η φιλιππινέζικη, η γαλλική, η ιαπωνική, η αραβική, η πορτογαλική. Ο κατάλογος είναι αρκετά μεγάλος και μεταξύ των κύριων γλωσσών, θα βρείτε πολλές περιφερειακές παραλλαγές για να επιλέξετε από - ακόμα και τις αγγλικές παραλλαγές για τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νότια Αφρική, τις Φιλιππίνες, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλους.

Τρόπος αλλαγής της τοπικής γλώσσας στο Outlook Mail

Για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γλώσσα στο Outlook.com, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία του μενού του Outlook Mail.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογές στο μενού Ρυθμίσεις. Αυτό θα ανοίξει το μενού Επιλογές με συντομεύσεις στην αριστερή πλευρά του παραθύρου.
  3. Κάντε κλικ στο Γενικά για να ανοίξετε μια λίστα επιλογών γενικών ρυθμίσεων.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Περιοχή και ζώνη ώρας στο στοιχείο Γενικά. Αυτό ανοίγει το μενού επιλογών ρυθμίσεων περιοχής και ζώνης ώρας προς τα δεξιά.
  5. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στην περιοχή Γλώσσα για να εμφανίσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές γλώσσας, μεταβαίνοντας προς τα κάτω για μια πλήρη λίστα.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή γλώσσας. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο ελέγχου για την μετονομασία προεπιλεγμένων φακέλων, ώστε τα ονόματά τους να αντιστοιχούν στην καθορισμένη γλώσσα. Αυτό το παράθυρο ελέγχεται από προεπιλογή. καταργήστε την επιλογή εάν δεν θέλετε να μετονομάσετε αυτούς τους φακέλους χρησιμοποιώντας τη νέα επιλογή γλώσσας.
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση στο επάνω μέρος του μενού ρυθμίσεων περιοχής και ζώνης ώρας.

Αφού αποθηκευτεί, το Outlook.com θα φορτώνεται αυτόματα με τις νέες ρυθμίσεις γλώσσας.

Πώς να αλλάξετε τη ζώνη ώρας, τη μορφή ώρας και ημερομηνίας στο Outlook Mail

Το μενού ρυθμίσεων περιοχής και ζώνης ώρας σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε τη μορφή στις οποίες εμφανίζονται οι ώρες και οι ημερομηνίες, καθώς και η τρέχουσα ζώνη ώρας σας. Για να πραγματοποιήσετε αυτές τις αλλαγές, κάντε κλικ στο αντίστοιχο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε τη νέα ρύθμιση που θέλετε.

Θυμηθείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση στο επάνω μέρος.

Τώρα το Outlook Mail σας είναι πλήρως εντοπισμένο!

Αλλαγή Επιστροφή στα Αγγλικά στο Outlook Mail

Ίσως πειραματίσατε με διαφορετικές γλώσσες στο Outlook Mail, αλλάξατε σε μια νέα γλώσσα που δεν γνωρίζετε και τώρα θέλετε να επιστρέψετε σε εκείνη που γνωρίζετε - αλλά τώρα όλα τα ονόματα μενού και επιλογών είναι μη αναγνωρίσιμα!

Μην ανησυχείς. Οι επιλογές μενού και τα στοιχεία διεπαφής μπορεί να είναι σε μια νέα γλώσσα, αλλά οι θέσεις τους και ο τρόπος λειτουργίας τους παραμένουν οι ίδιες. Έτσι, μπορείτε να αντιστρέψετε την πορεία και να επαναλάβετε τα βήματα που ακολουθήσατε παραπάνω για να βρείτε το δρόμο σας πίσω.

Το μενού Ρυθμίσεις βρίσκεται ακόμα στην ίδια θέση, κάτω από το γνωστό εικονίδιο με το γρανάζι, στο επάνω δεξιό μέρος του μενού του Outlook Mail. Οι επιλογές βρίσκονται στην ίδια θέση και στο κάτω μέρος αυτού του μενού Ρυθμίσεις. Αυτό θα ανοίξει το μενού Επιλογές προς τα αριστερά, ακριβώς όπως πριν.

Οι Γενικές ρυθμίσεις βρίσκονται ακόμα στην πρώτη θέση και κάτω από αυτήν η επιλογή Περιοχή και ζώνη ώρας είναι η τελευταία στην λίστα. Κάντε κλικ σε αυτό και είστε πίσω όπου μπορείτε να αλλάξετε ξανά τη γλώσσα σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στην επιλογή Αποθήκευση- εντοπισμένη στο ίδιο σημείο στο επάνω μέρος της περιοχής και τις ρυθμίσεις ζώνης ώρας - για να κλειδώσετε την επιλογή γλώσσας και να φορτώσετε ξανά το Outlook.com.

Άλλα ονόματα για το Outlook Mail

Στο παρελθόν, οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που η Microsoft προσέφερε έχουν ονομαστεί Hotmail, MSN Hotmail , Windows Live Mail . Όλα αυτά έχουν εξελιχθεί στην πιο πρόσφατη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook Mail που μπορείτε να βρείτε στον ιστό στο Outlook.com.