Πώς να βρείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου χρησιμοποιώντας το "soc.net-people"

Επιτρέψτε στους χρήστες του Διαδικτύου να σας βοηθήσουν να βρείτε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου

Είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς ότι η εύρεση μιας ηλεκτρονικής διεύθυνσης κάποιου ατόμου είναι απλή υπόθεση, δεδομένου ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουν υποβάλει τη δική μας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάπου στο διαδίκτυο, που μάλλον είναι εύκολο να την βρούμε, αλλά δεν είναι πάντα απλά μια γρήγορη αναζήτηση.

Εάν έχετε ήδη ψάξει για μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω μιας αναζήτησης ιστού και στο προφίλ των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, ίσως να μην υπάρχουν άλλα πολλά να κάνουμε από την πρόσκληση με τη βοήθεια κάποιου άλλου, ιδιαίτερα των ανθρώπων που βρίσκονται στο soc.net-people.

Τι είναι το soc.net-άνθρωποι;

Το soc.net-people είναι μια ομάδα συζήτησης στις Ομάδες Google, όπου οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για βοήθεια σχετικά με την εύρεση περισσότερων πληροφοριών σχετικά με αυτό, αλλά και για να ζητήσουν βοήθεια στην εύρεση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου, όταν το μόνο που έχετε είναι κάποια άλλη μορφή αναγνώρισης .

Για παράδειγμα, ίσως βρείτε μια ερώτηση όπως " Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού Twitter αυτού του προσώπου; ". Από εκεί, κάθε άλλο μέλος μπορεί να διερευνήσει τις πληροφορίες που έδωσε ο ερωτώμενος και στη συνέχεια να απαντήσει με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έρχεται από την έρευνά του.

Κάποιοι χρήστες ενδέχεται να δημοσιεύσουν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να ρωτήσουν σε ποιον ανήκει, το οποίο είναι ουσιαστικά αντίστροφη αναζήτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου τα μέλη μπορούν να βοηθήσουν να βρουν τον κάτοχο μιας συγκεκριμένης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να βρουν οποιαδήποτε σχετιζόμενα προφίλ κοινωνικών μέσων που έχουν τη διεύθυνση αυτή αναγραφόμενη ως στοιχεία επικοινωνίας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το soc.net-people για να βρείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα soc.net-people.
  2. Χρησιμοποιήστε το κουμπί NEW TOPIC για να ξεκινήσετε.
  3. Στη γραμμή Θέμα , πληκτρολογήστε μια ερώτηση που αφορά σε αυτό που ακολουθείτε, αλλά αφήστε τις περισσότερες πληροφορίες για το σώμα του μηνύματος.
  4. Στην πολύ μεγαλύτερη περιοχή κειμένου κάτω από το πεδίο Θέμα , πληκτρολογήστε όλες τις λεπτομέρειες που μπορείτε να δώσετε σχετικά με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναζητάτε.
    1. Συμπεριλάβετε τυχόν προφίλ κοινωνικών μέσων ή ιστότοπους που πιστεύετε ότι μπορεί να συσχετιστούν, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε ονομάτων, ψευδώνυμων ή άλλων σχετικών πληροφοριών.
  5. Προαιρετικά, αλλάξτε το πεδίο " Από " ως διαφορετικό όνομα από το δικό σας.
  6. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας με οποιεσδήποτε απαντήσεις.