Πώς να ρυθμίσετε τις γραμμές κεφαλίδων που εμφανίζονται στην Eudora

Ο Eudora κατηγορείται συνήθως ότι είναι ένα σταθερό αλλά δυσανάλογα θαμπό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Φυσικά, όσοι γνωρίζουν τον Eudora γνωρίζουν επίσης ότι είναι πιο μακριά από την αλήθεια απ 'ότι η Γη είναι από δαχτυλίδια του Κρόνου. Υπάρχει το MoodWatch, για παράδειγμα, πάντα μια πηγή διασκέδασης. υπάρχει το κουμπί Blah Blah Blah , πάντα ένας τρόπος για τη διαφώτιση. υπάρχουν οι πολυάριθμες κρυφές επιλογές X-Eudora.

Πάρτε TabooHeaders , για παράδειγμα. Εύκολα ονομάζεται αυτή η κρυμμένη επιλογή συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τις καλύτερες ποιότητες και των τριών παραδειγμάτων και είναι επίσης πολύ χρήσιμη. Χρησιμοποιώντας το TabooHeaders , μπορείτε να πείτε στο Eudora ποιες γραμμές κεφαλίδας θα κρύψουν κατά την εμφάνιση ενός μηνύματος.

Μπορείτε να αποκρύψετε όλες τις επικεφαλίδες X (οι οποίες είναι λιγότερο «βασικές» από τις κεφαλίδες του Θέματος: Από: και μπορεί να περιλαμβάνουν πράγματα όπως τα αποτελέσματα ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή μηνύματα σαρωτή ιών), για παράδειγμα, κάνοντας "x-" μια κεφαλίδα ταμπού. Η προσθήκη του "Rec" σάς επιτρέπει να αποκρύψετε όλες τις γραμμές "Received:" που είναι ενδιαφέρουσες αλλά συνήθως δεν είναι απαραίτητες για να δείτε.

Ρυθμίστε τις γραμμές κεφαλίδων που εμφανίζονται στο Eudora

Για να ρυθμίσετε τις γραμμές κεφαλίδων που εμφανίζονται στην Eudora:

Το TabooHeaders έχει μια προεπιλεγμένη τιμή "X-UID, Received, Status, X-UIDL, Μήνυμα, In-Reply, Προτεραιότητα Χ, Έκδοση Mime, Περιεχόμενο, X-Persona, Επαναλήψεις, Αναφορές, Επιστροφή, X400, X -400, Σύστημα αλληλογραφίας, Λάθη-σε, Λίστα X, Παράδοση, Διάθεση, X-Juno, Προτεραιότητα, Χ-Συνημμένα, X-MSMail, X-MimeOLE, X-Nav " .

Η επιλογή των κεφαλίδων που εμφανίζονται στην οθόνη επηρεάζει επίσης τις γραμμές κεφαλίδας που εκτυπώνονται από την Eudora.