Χρησιμοποιήστε μόνο χαλαρούς χαρακτήρες υπόθεση στη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Συνήθως, δεν έχει σημασία πώς πληκτρολογείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - σε κάθε κεφαλή (ME@EXAMPLE.COM), όλα τα πεζά (me@example.com) ή μικτή υπόθεση (Me@Example.com). Το μήνυμα θα φτάσει σε κάθε περίπτωση.

Δεν υπάρχει όμως καμία εγγύηση γι 'αυτή τη συμπεριφορά. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν επίσης να αντιδρούν ευαίσθητα σε περιπτώσεις. Εάν στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη διεύθυνση του παραλήπτη που έχει γραφτεί λάθος, ενδέχεται να επιστρέψει σε εσάς με αποτυχία παράδοσης . Σε αυτή την περίπτωση, προσπαθήστε να βρείτε τον τρόπο με τον οποίο ο παραλήπτης έγραψε τη διεύθυνσή του και δοκιμάστε μια διαφορετική ορθογραφία.

Φυσικά, είναι καλύτερο να μην αφήσουμε να αναπτυχθούν τέτοιες καταστρεπτικές καταστάσεις. Δυστυχώς, οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θεωρητικά θεωρούνται ευαίσθητες σε πεντάδες και μπορούν - και σε σπάνιες περιπτώσεις - να βρίσκονται σε πραγματική ζωή στο Διαδίκτυο. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βοηθήσετε να ελαχιστοποιήσετε το πρόβλημα, τη σύγχυση και τους πονοκεφάλους για όλους.

Βοήθεια για την αποτροπή της σύγχυσης των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο αποτυχιών παράδοσης λόγω διαφορών στις περιπτώσεις της διεύθυνσής σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για να κάνετε τη δουλειά εύκολη για τους διαχειριστές συστημάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Εάν δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση Gmail, για παράδειγμα, κάντε κάτι σαν "j.smithe@gmail.com" και όχι "J.Smithe@gmail.com".