Τα στοιχεία μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μάθετε ποιοι χαρακτήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, π.χ. "me@example.com", αποτελούνται από διάφορα στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, βρίσκετε το χαρακτήρα '@' στη μέση κάθε email. Στο "δεξιά" είναι το όνομα τομέα , "example.com" στο παράδειγμά μας.

Το Όνομα Τομέα

Οι τομείς στο Διαδίκτυο ακολουθούν ένα ιεραρχικό σύστημα. Υπάρχει ένας ορισμένος αριθμός τομέων ανώτατου επιπέδου ("com", "org", "info", "de" και άλλοι κωδικοί χωρών, για παράδειγμα), οι οποίοι κατασκευάζουν το τελευταίο τμήμα κάθε ονόματος τομέα. Σε ένα τέτοιο τομέα ανώτατου επιπέδου, τα προσαρμοσμένα ονόματα τομέα έχουν εκχωρηθεί σε άτομα και οργανισμούς που υποβάλλουν αίτηση για αυτούς. "about" είναι ένα παράδειγμα ενός τέτοιου προσαρμοσμένου ονόματος τομέα. Ο κάτοχος του τομέα μπορεί στη συνέχεια να δημιουργήσει ελεύθερα τομείς δευτερευόντων επιπέδων, για να σχηματίσει κάτι σαν το "boetius.example.com".

Αν δεν αγοράσετε τον δικό σας τομέα, δεν έχετε πολύ λόγο (ή ακόμα και επιλογή) σχετικά με το δικαίωμα, το όνομα τομέα του τμήματος της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Το όνομα χρήστη

Στο "αριστερό" του σημείου '@' είναι το όνομα χρήστη. Προσδιορίζει ποιος σε έναν τομέα είναι ο ιδιοκτήτης μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για παράδειγμα, "εμένα".

Εάν δεν σας έχει ανατεθεί από το σχολείο ή τον εργοδότη (ή φίλο σας), μπορείτε να επιλέξετε το όνομα χρήστη ελεύθερα. Όταν εγγράφεστε για δωρεάν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , για παράδειγμα, μπορείτε να εισάγετε το δικό σας όνομα δημιουργικού.

Ωστόσο, δεν είστε εντελώς δωρεάν. Στην πραγματικότητα, ο αριθμός των χαρακτήρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το όνομα χρήστη των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κυριολεκτικά αριθμεί. Ό, τι δεν επιτρέπεται ρητά είναι απαγορευμένη.

Χαρακτήρες που επιτρέπονται στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τώρα, ποιοι είναι οι χαρακτήρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Αν συμβουλευτούμε το σχετικό πρότυπο διαδικτύου, το RFC 2822, η ταυτοποίησή τους φαίνεται να είναι μια τρομερά περίπλοκη προσπάθεια.

Το όνομα χρήστη αποτελείται από λέξεις , χωρισμένες με κουκκίδες ['.']. Μια λέξη είναι ένα λεγόμενο άτομο ή μια συμβαλλόμενη συμβολοσειρά. Ένα άτομο είναι

Ένας αναφερόμενος συμβολοσειρά ξεκινάει και τελειώνει με έναν χαρακτήρα προσφοράς ("). Μεταξύ των εισαγωγών, μπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε χαρακτήρα ASCII (τώρα από 0 έως 177) εξαιρώντας την ίδια την προσφορά και την επιστροφή ('/ r'). ("/ ') για να το συμπεριλάβει.Η ανάστροφη κάθετο θα αναφέρει οποιοδήποτε χαρακτήρα.Η αντίστροφη κάθετος προκαλεί τον ακόλουθο χαρακτήρα να χάσει την ειδική έννοια που συνήθως θα είχε στο πλαίσιο. quoted string, αλλά εμφανίζεται ως απόσπασμα σε αυτό.

Νομίζω ότι είναι καλύτερο να ξεχάσουμε όλα αυτά (αναφερόμενα ή όχι) γρήγορα.

Χαρακτήρες που πρέπει να χρησιμοποιήσετε στη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τι χρησιμοποιεί το πρότυπο για να βράσει

Εν ολίγοις, χρησιμοποιήστε πεζούς χαρακτήρες , αριθμούς και υπογράμμιση για να δημιουργήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.