Τα 7 Best Uninterruptible Power Supplies (UPS) που αγοράζουν το 2018

Διατηρήστε τις βασικές συσκευές σας σε κατάσταση ανάγκης

Μια ξαφνική διακοπή ρεύματος ή κύμα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τα δεδομένα σας και να προκαλέσει δαπανηρή απώλεια αρχείων ή υλικού. Τα αδιάλειπτα τροφοδοτικά (UPS) εισέρχονται για να παρέχουν επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας, κρίσιμη τόσο στις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όσο και στις καθημερινές λειτουργίες. Ορισμένα UPS είναι καλύτερα για οικιακή ή γραφική χρήση, ενώ άλλα μπορούν να λειτουργήσουν ως φορητοί σταθμοί εργασίας που χρησιμοποιούνται σε μεγάλες υπαίθριες δραστηριότητες. Οποιοδήποτε UPS αγοράζετε, βεβαιωθείτε ότι τα ηλεκτρονικά σας στοιχεία είναι συμβατά με το τροφοδοτικό.

Προστατέψτε έως και 865 W ηλεκτρονικών συσκευών με αυτό το ισχυρό UPS από την APC. Αυτή η συσκευή θα διατηρήσει το δίκτυό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, διατηρώντας τον υπολογιστή σας και το ασύρματο δίκτυό σας σε καταιγίδα.

Συνδέστε έως και 10 συσκευές, συμπεριλαμβανομένων πέντε με εφεδρική μπαταρία, καθώς και προστασία από υπέρταση. Μπορείτε ακόμα να αυξήσετε την ισχύ αγοράζοντας ξεχωριστή συμπληρωματική μπαταρία για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των συσκευών σας. Μια θύρα Ethernet διατηρεί το Internet σας σε λειτουργία και η αυτόματη ρύθμιση της τάσης διασφαλίζει ότι όλες οι συσκευές σας φορτίζονται με τη μέγιστη απόδοση. Άλλα προνόμια περιλαμβάνουν ένα καλώδιο τροφοδοσίας έξι ποδιών για ευελιξία στην τοποθέτηση, οθόνη LCD και βαθμολογία Energy Star.

Η CyberPower κατασκευάζει μια σειρά εξαιρετικά αδιάλειπτων τροφοδοτικών ισχύος που κυμαίνονται από 685VA / 390W έως 1500VA. Ακόμη και η χαμηλότερη τάση είναι αρκετή για να τροφοδοτήσει ένα σπίτι για μια ώρα κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος. Το μοντέλο έρχεται με οκτώ εξόδους, τέσσερις μπαταρίες + κύμα και τέσσερις μόνο μπαταρίες, χωρισμένες μεταξύ των δύο πλευρών της μαύρης ορθογώνιας θήκης. Εξίσου σημαντικό κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος, παρέχει θύρες για τη σύνδεση καλωδίου ή DSL μόντεμ και δρομολογητή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η ρύθμιση της τάσης της αυτοκινητοβιομηχανίας εμποδίζει τα μειονεκτήματα και την προσομοίωση της εξόδου sinewave που χρησιμοποιεί διαμορφώσεις παλμικού κύματος για τη διατήρηση της ενεργειακής απόδοσης της μπαταρίας. Το μέγεθος της συσκευής είναι μικρό και εξαιρετικό για το σπίτι και τα γραφεία, όπου θα προστατεύει τους υπολογιστές και τον εξοπλισμό σας.

Αυτό το απλό και αξιόπιστο UPS θα προστατεύσει έως και επτά συσκευές από το κύμα και θα διατηρήσει τον εξοπλισμό σας σε λειτουργία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Πέντε από τις πρίζες παρέχουν φόρτιση, ενώ ένα ειδικό USB βοηθά επίσης να φορτίσετε έξυπνες συσκευές. Η μονάδα έρχεται με το λογισμικό PowerChute Personal Edition για να λειτουργήσει ως παρακολούθηση CMS και ενέργειας, βοηθώντας σας να αποτρέψετε τη διαφθορά δεδομένων. Περιμένετε έως και τέσσερις ώρες χρόνου εκτέλεσης και λογαριασμούς χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, χάρη στην πιστοποίηση Energy Star.

Οι υποστηρικτές της Indiegogo και του Kickstarter συμφώνησαν με την εκκίνηση του ChargeTech ότι κάποιος πρέπει να κάνει μια καλύτερη φορητή μπαταρία. Το αποτέλεσμα ήταν η PLUG, η οποία πλησίασε περισσότερο τις προσδοκίες χρηματοδότησής της για να γίνει το καλύτερο φορητό UPS στην αγορά. Η φορητή μπαταρία διαθέτει εκπληκτική φόρτιση 54.000 mAh, αρκετή για να τροφοδοτήσει ένα υπαίθριο πάρτι που διαρκεί όλη τη νύχτα. Εάν η φόρτιση αυτή δεν επαρκεί, η δυνατότητα επαναφόρτισης της ηλιακής ενέργειας είναι ακόμη διαθέσιμη.

Το PLUG έχει περάσει από την ικανότητα κατά την επαναφόρτιση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επαναφορτίσετε άλλες συσκευές ενώ φορτίζεται. Έρχεται με δύο πρίζες AC, δύο θύρες USB γρήγορης φόρτισης και μια θύρα USB τύπου C. Εάν χρειάζεστε μόνο τη φόρτιση φορητών συσκευών, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον διακόπτη ισχύος, ο οποίος μετατρέπει την τροφοδοσία στις δύο θύρες USB για παρατεταμένη διάρκεια ζωής. Δύο διεθνείς πρίζες είναι συμβατές με τους πιο συνηθισμένους τύπους βύσματος, ενώ το μικρό μέγεθος τους καθιστά εύκολο να φέρετε μαζί σας.

Αυτό το UPS της Chafon δίνει έμφαση στα υλικά και το σχεδιασμό, με αποτέλεσμα μια λεπτή, ελαφριά, υψηλής χωρητικότητας παροχή ενέργειας που λειτουργεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Με 11 έξοδοι, συμπεριλαμβανομένων τριών πρίζων AC 120V, τεσσάρων θυρών DC 12V και τεσσάρων θυρών USB, αυτή η συσκευή θα λειτουργούσε καλά ως ένα παραδοσιακό κέντρο εξουθένωσης στο σπίτι, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και να διατηρεί τα PC και τις ηλεκτρονικές συσκευές σε λειτουργία όταν χρειάζονται τα περισσότερα.

Αλλά ο μοναδικός σχεδιασμός του προσφέρεται επίσης σε υπαίθριες περιπέτειες, χάρη σε μια βολική χειρολαβή και στρατηγική σχεδίαση δύο πλευρών που σας επιτρέπει να συνδέσετε διάφορα είδη αναγκών χωρίς να ανησυχείτε για τη διέλευση καλωδίων ή ανταγωνιστικών βυσμάτων. Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια θύρα ηλιακής φόρτισης, έναν ανεμιστήρα, ένα πλέγμα θερμικής περιελίξεως, μια ενδεικτική λυχνία ηλιακής φόρτισης και ένα υλικό ανθεκτικό στη φωτιά.

Αυτό το έξυπνο UPS από το APC είναι μια κορυφαία επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται τροφοδοσία δικτύου για να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους σε περίπτωση αιφνίδιας διακοπής ρεύματος. Έχει καθαρό sinewave για να παρέχει τον υψηλότερο βαθμό συμβατότητας με τα ενεργά ηλεκτρονικά. Η συσκευή θα παρέχει περίπου 20 λεπτά χρόνου εκτέλεσης, που είναι αρκετό για να κλείσει με ασφάλεια τους διακομιστές χωρίς απώλεια πληροφοριών. Είναι μια ανθεκτική και βαθιά μονάδα με οκτώ πρίζες και είναι συμβατή με εφεδρικές μπαταρίες σε περίπτωση που θέλετε να παρατείνετε την ισχύ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αυτό το UPS έχει σχεδιαστεί για ταξίδια, ταιριάζει όμορφα σε μια τσάντα ή σακίδιο και φιλοξενεί μια ποικιλία τύπων βύσματος. Έχει μεγάλη χωρητικότητα 42000mAH που θα κρατά τα αντικείμενα σας φορτισμένα σε μια μακρά πορεία με το αυτοκίνητο, καθώς και έξι συνολικές εξόδους, συμπεριλαμβανομένων δύο διπλών πριζών εναλλασσόμενου ρεύματος και τεσσάρων θυρών φόρτισης USB. Δύο από τα καταστήματα λειτουργούν με φορητούς υπολογιστές με ρεύμα DC μέχρι 10Α / 120W. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και κατασκευάζεται με υψηλής ποιότητας μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .