Δώρα για τους χρήστες iPad της Apple

Περιφερειακά και αξεσουάρ Χρήσιμα για τα Tablets της Apple

16 Νοεμβρίου 2015 - Το tablet iPad της Apple είναι μερικά από τα πιο κομψά και μοντέρνα μοντέλα στην αγορά. Ενώ η ταμπλέτα είναι μεγάλη από μόνη της, υπάρχουν πολλά αξεσουάρ που την προστατεύουν, τη διατηρούν καθαρή ή απλά την κάνουν πιο λειτουργική. Εδώ είναι μερικές ιδέες για δώρα για να δώσουμε σε όσους συμβαίνουν να έχουν ένα tablet iPad της Apple.

01 από 09

iPad Air Cover

iPad Air Smart Cover. © Apple

Το iPad Air είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα της μηχανικής όσον αφορά το μέγεθος και το βάρος του. Ενώ είναι αρκετά ανθεκτικό, η οθόνη μπορεί ακόμα να υποστεί βλάβη από επιπτώσεις που μπορεί να γρατσουνίσει ή να θρυμματίσει το γυαλί. Ο ευκολότερος τρόπος προστασίας της οθόνης είναι να χρησιμοποιήσετε το έξυπνο κάλυμμα. Αυτό το κάλυμμα πολυουρεθάνης συνδέεται με την πλευρά του δισκίου μέσω μαγνητών και συγκρατεί αρκετά σφιχτά. Ανοίξτε το κάλυμμα αυτόματα ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη δισκία και μπορεί επίσης να διπλωθεί σε βασική βάση. Τιμή περίπου 39 δολάρια. Αυτό θα ταιριάζει τόσο στο αρχικό iPad Air όσο και στο νέο iPad Air 2 Περισσότερα »

02 του 09

iPad Air Case

iPad Air Smart Case. © Apple

Για πολλούς ανθρώπους, το iPad είναι μια μεγάλη επένδυση και θέλουν να προστατεύσουν περισσότερο από την οθόνη απ 'ό, τι το Smart Cover. Ως αποτέλεσμα, η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να προστατεύσουν πλήρως το εξωτερικό του tablet είναι η Smart Case από την Apple. Είναι πολύ παρόμοιο με το Smart Cover αλλά καλύπτει πλήρως το πίσω μέρος του δισκίου με δέρμα για να το προστατεύσει από μικρές σταγόνες ή απλώς να πεταχτεί σε μια τσάντα. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και κοστίζει περίπου 79 δολάρια. Σημειώστε ότι αυτό το κάλυμμα αφορά το αρχικό iPad Air. Εάν το παίρνετε για ένα νέο iPad Air 2, φροντίστε να παραλάβετε την έξυπνη θήκη που έχει σχεδιαστεί για το λεπτότερο tablet. Περισσότερο "

03 του 09

iPad Mini Cover

iPad Mini Smart Cover. © Apple

Για εκείνους που απλά θέλουν να καλύψουν την οθόνη τους για να αποτρέψουν τις γρατζουνιές ή τις μικρές σταγόνες από τη ρωγμή της οθόνης, το Smart Cover είναι μια σχετικά προσιτή επιλογή με μόλις $ 39. Συνδέει οποιαδήποτε έκδοση του iPad Mini από την πλευρά μέσω μαγνητών και κρατά αρκετά καλά. Το άνοιγμα και το κλείσιμο του καλύμματος θα ενεργοποιήσει ή θα απενεργοποιήσει αυτόματα τη συσκευή. Το κάλυμμα μπορεί να λειτουργήσει ως υποτυπώδης στάση επίσης. Είναι κατασκευασμένο από πολυουρεθάνη και διατίθεται σε μια σειρά από χρώματα. Αυτό ισχύει μόνο για το νέο iPad Mini 4, αυτό το iPad Mini 3 Smart Cover μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις άλλες εκδόσεις. Περισσότερο "

04 του 09

Φορητή μπαταρία

Εξωτερική μπαταρία USB PowerCore. © Anker

Η Apple έχει κάνει μερικά υπέροχα δισκία όταν πρόκειται για χρόνο λειτουργίας, αλλά υπάρχει πάντα η περίπτωση όπου είτε ξεχάσατε να την φορτίσετε είτε έχετε παραμείνει μακριά από μια πρίζα για πολύ καιρό. Μια εξωτερική ή φορητή μπαταρία μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα επιτρέποντάς σας να φορτίσετε το iPad σας σχεδόν παντού. Το Anker Astro3 είναι ένα αρκετά μεγάλο πακέτο μπαταριών, αλλά έχει αρκετή ισχύ για να σας προσφέρει σχεδόν μια καλή χρέωση 60-80% για το iPad σας από σχεδόν νεκρούς. Η φόρτιση των συσκευών πραγματοποιείται μέσω θύρας USB, οπότε χρειάζεται απλά να τροφοδοτήσετε ένα καλώδιο 30 ακίδων ή ένα αστραπές. Επίσης, φορτίζετε την μπαταρία μέσω ενός τυπικού καλωδίου USB σε μικρόφωνο USB. Η τιμολόγηση είναι περίπου 45 δολάρια. Περισσότερο "

05 του 09

Πληκτρολόγιο Bluetooth

Μαγικό πληκτρολόγιο. © Apple

Η δακτυλογράφηση είναι μια από τις μεγάλες προκλήσεις για τα δισκία. Τα εικονικά πληκτρολόγια δεν είναι κατάλληλα για γρήγορη πληκτρολόγηση ή για μεγάλες περιόδους χρήσης. Ο καλύτερος τρόπος για να καταστήσετε ένα tablet πιο αποτελεσματικό για γραφή είναι να προσθέσετε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο Bluetooth. Το Magic Keyboard της Apple είναι ένα τέλειο εξάρτημα για κάθε χρήστη iPad που θέλει να κάνει περισσότερα με το tablet. Ο σχεδιασμός του πληκτρολογίου είναι ουσιαστικά ο ίδιος με τη χρήση τους για τους φορητούς υπολογιστές και τους επιτραπέζιους υπολογιστές του iMac. Παρέχει μια πολύ άνετη και ακριβή εμπειρία πληκτρολόγησης. Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι πολύ συμπαγές και κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, έτσι ώστε να είναι εύκολο στη μεταφορά. Τιμή περίπου $ 99. Περισσότερο "

06 του 09

Χωρητική γραφίδα

Wacom Μπαμπού Stylus. © Wacom

Οι οθόνες αφής είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση, αλλά έχουν τα μειονεκτήματά τους. Κατ 'αρχάς, η οθόνη μπορεί να λερωθεί πολύ γρήγορα από τα λάδια στα δάχτυλά μας που τοποθετούνται στο γυαλί. Δεύτερον, οι άνθρωποι με μεγαλύτερα χέρια μπορεί να έχουν δυσκολία να πάρουν ακριβή τοποθέτηση στην οθόνη. Μια γραφίδα είναι ένα εξειδικευμένο είδος μαρκαδόρου ή συσκευής κατάδειξης που χρησιμοποιούνται για να μιμηθούν την χωρητική φύση του ανθρώπινου δέρματος για οθόνες αφής στην οθόνη iPad. Τα στυλ είναι αρκετά διαφορετικά από τα τυπικά στυλό που ψάχνουν σε αυτά που μοιάζουν με βούρτσες ζωγραφικής. Οι τιμές κυμαίνονται από μόλις $ 10 έως πάνω από $ 100, αλλά οι περισσότερες τείνουν να είναι περίπου $ 30. Φυσικά, αν έχουν το νέο iPad Pro, τότε η επιλογή θα είναι το Apple Pencil που λειτουργεί μόνο με αυτό το μοντέλο και προσφέρει περισσότερα επίπεδα λεπτομέρειας από μια τυπική γραφίδα.

07 του 09

Πανί καθαρισμού

3M καθαριστικό πανί. © 3M

Ακόμη και με την επικάλυψη oleophobic στην οθόνη αφής της iPad, θα εξακολουθεί να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα και μουτζούρες. Αυτό το γράσο και το βρωμιά θα είναι πιο αισθητό όταν το δισκίο χρησιμοποιείται στο φως του ήλιου. Τώρα, το iPad έρχεται με ένα μικρό πανί καθαρισμού, αλλά είναι μικρό και εύκολο να καταστραφεί. Τα υφάσματα μικροϊνών 3Μ κάνουν εξαιρετική δουλειά για να αποκτήσουν μια κρυστάλλινη και λεία επιφάνεια γυαλιού και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ηλεκτρονική. Οι τιμές ποικίλλουν λόγω ποικιλίας διαφορετικών μεγεθών, αλλά ξεκινούν από μερικά δολάρια και φτάνουν τα περίπου 15 δολάρια. Περισσότερο "

08 από 09

Netflix Streaming

Netflix Streaming. © Netflix

Μία από τις πολλές χρήσεις για ένα tablet iPad είναι η δυνατότητα να παρακολουθήσετε τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία από σχεδόν οπουδήποτε. Η Netflix είναι σήμερα ηγέτης στην αγορά όταν πρόκειται για streaming video υπηρεσίες. Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές βίντεο διαθέσιμων για streaming. Η εγγενής εφαρμογή iPad την καθιστά εύκολη και εύκολη στη χρήση. Η Netflix παλαιότερα προσέφερε την αγορά συνδρομών δώρου στον ιστότοπό της, αλλά διέκοψαν την έκδοσή της υπέρ καρτών δώρου. Διατίθενται στις περισσότερες τοποθεσίες Best Buy και σε ορισμένους άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης. Περισσότερο "

09 του 09

Κάρτες δώρων iTunes

Κάρτες δώρων iTunes. © Apple

Οι χρήστες της Apple που επιθυμούν να αγοράσουν μουσική, ταινίες ή εφαρμογές το κάνουν μέσω της κατάστημα iTunes της Apple. Εξαιτίας αυτού, οι κάρτες δώρων iTunes είναι ένα εξαιρετικό δώρο που επιτρέπει στον παραλήπτη να τις χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε θέλουν να παρακολουθήσουν, να ακούσουν ή να παίξουν στο tablet τους. Διατίθεται σε ποσά $ 25, $ 50 ή $ 100. Περισσότερο "