Πώς να ξεκινήσετε ένα High-Tech γειτονιά Watch

Ήρθε η ώρα για αναβάθμιση

Όλοι θέλουμε να διατηρήσουμε τις οικογένειές μας όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς. Έχουμε κλειδαριές στις πόρτες μας, συστήματα συναγερμού και σκυλιά όλων των μεγεθών που θέλουν να μας προστατεύσουν. Πολλοί από εμάς συμμετέχουμε σε παρακολούθηση γειτονιάς και συνεργαζόμαστε με τοπικά αστυνομικά τμήματα. αυτά είναι αποτελεσματικά συστήματα που χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες. Σήμερα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικά εργαλεία υψηλής τεχνολογίας και προσεγγίσεις στο ρολόι γειτονιάς σας για να αυξήσετε την ασφάλεια.

Χρησιμοποιήστε τους Χάρτες Google για να ερευνήσετε τη στάση ασφαλείας της γειτονιάς σας

Οι Χάρτες Google μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εγκληματίες για την ουσιαστική επίσκεψη, ή "περίπτωση", μια τοποθεσία που σκέφτονται να ληστεύουν. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Google Street View για να προσομοιώσουν το τράβηγμα μπροστά από ένα σπίτι για να δουν πόσο ψηλό είναι ένας φράκτης, πού βρίσκεται μια πύλη κλπ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δορυφορική απεικόνιση των πτηνών με τους χάρτες Google για να κάνετε χάρτες αποστολής περιπλάνησης παρακολούθησης γειτονιάς, να διαπιστώσετε εάν υπάρχει φθορά γύρω από την περίμετρο γειτονιάς κ.λπ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες που εκμεταλλεύονται τους Χάρτες Google όπως το SpotCrime, σας παρουσιάζει ένα λεπτομερές ιστορικό εγκλημάτων μέσα και γύρω από τη γειτονιά σας.

Οπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να καθορίσετε ποιες περιοχές της γειτονιάς σας θα χρειαστούν περισσότερη προστασία ή επιτήρηση.

Χρησιμοποιήστε τα Social Media για να εμπλέξετε τους γείτονές σας

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιράζεστε πληροφορίες με τους γείτονές σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα γειτονιάς που παρακολουθεί το Facebook και να την ορίσετε σε "ιδιωτική" όπου επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε εκείνους τους ανθρώπους που είναι μέλη της ομάδας παρακολούθησης. Ο περιορισμός της πρόσβασης είναι μια καλή ιδέα επειδή πιθανώς δεν θέλετε οι κακοί να γνωρίζουν τι μέτρα ασφαλείας παίρνετε.

Υπάρχει ένα site παρακολούθησης κοινωνικής μέσων μαζικής ενημέρωσης που ονομάζεται Home Elephant που ενσωματώνεται στο Facebook. Το Elephant Home σάς επιτρέπει να συμμετέχετε εύκολα με τους γείτονές σας για να δημιουργήσετε ένα ρολόι γειτονιάς μέσω διαδικτύου, με ρολόγια για εγκληματίες, χαμένα και ευρήματα, ένα ημερολόγιο γειτονιάς και άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Η πρόσβαση στον εγχώριο ελέφαντα είναι δωρεάν και έχουν ακόμη και μια δωρεάν εφαρμογή iPhone ή iPad που παρέχει ειδοποιήσεις γειτονιάς που βασίζονται σε κινητά τηλέφωνα, καθώς και γρήγορη μεταφόρτωση εικόνων σε σκανδιναβικά happenings.

Ενθαρρύνετε τα μέλη της ομάδας γειτονιάς να παρακολουθούν τα κινητά τηλέφωνά τους ενώ βρίσκονται εκτός περιπολίας. Εάν βλέπουν ένα ύποπτο αυτοκίνητο ή ένα άτομο στην περιοχή, μπορούν να τραβήξουν μια φωτογραφία και να το ανεβάσουν στην ομάδα παρακολούθησης της γειτονιάς των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να ενημερώσουν τους άλλους αμέσως για το τι πρέπει να προσέξουμε.

Ορίστε τη γειτονιά να παρακολουθήσετε κάμερες IP και να τις ρυθμίσετε να καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο

Ο καθένας πρέπει να κοιμηθεί σε κάποιο σημείο. Οι κάμερες παρακολούθησης προσφέρουν ένα μάτι χωρίς σύνδεση και μπορούν να παραμείνουν εν υπηρεσία 24/7, καταγράφοντας όλα όσα συμβαίνουν στο οπτικό πεδίο τους.

Οι εξωτερικές κάμερες που είναι ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες καθίστανται φθηνότερες και ευκολότερες στη ρύθμιση. Το Foscam FI8905 είναι μια ασύρματη κάμερα με νυχτερινή όραση και πωλεί περίπου $ 90 ΗΠΑ. Αυτές οι κάμερες μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα έξω από το σπίτι ενός μέλους ρολογιού και αποσκοπούν σε εισόδους, έξοδοι και διασταυρώσεις. Η πρόσβαση στις κάμερες μπορεί να περιοριστεί για να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη προβολή. Οι ροές μπορούν να προβληθούν μέσω των περισσότερων φυλλομετρητών ιστού χωρίς την ανάγκη ειδικού λογισμικού.

Δεδομένου ότι οι κάμερες είναι προσβάσιμες από το Διαδίκτυο, ο αρχηγός της γειτονιάς μπορεί να δημιουργήσει έναν οικιακό υπολογιστή εξοπλισμένο με φθηνό λογισμικό DVR, όπως το Evological's EvoCam, το οποίο μπορεί να καταγράφει βίντεο από πολλές κάμερες και να τις αποθηκεύει στον τοπικό σκληρό δίσκο ή σε απομακρυσμένο διακομιστή αρχείων. Εάν υπάρχουν συμβάντα στην περιοχή, οι ηγέτες παρακολούθησης μπορούν να μοιράζονται το βίντεο με την τοπική επιβολή του νόμου.

Πολλές από τις νεότερες κάμερες ασφαλείας IP που κυκλοφορούν στην αγορά περιλαμβάνουν ένα αντίγραφο ασφαλείας SD με κάρτα μνήμης για να αποθηκεύσετε βίντεο σε περίπτωση που χάνουν προσωρινά τη σύνδεσή τους στο δίκτυο .

Ζητήστε από την ένωση γειτονιάς σας να αφαιρέσετε ορισμένα από τα τέλη σύνδεσης που πληρώνετε κάθε χρόνο για έναν προϋπολογισμό ασφαλείας για να καλύψετε τα έξοδα για αντικείμενα όπως εξωτερικές κάμερες και άλλα στοιχεία που σχετίζονται με την ασφάλεια.

Ανάπτυξη έξυπνων φώτων, κουδουνιών βίντεο και άλλης υψηλής τεχνολογίας ασφάλειας

Ενθαρρύνετε τους γείτονες να εξετάσουν το ενδεχόμενο αγοράς φωτογραφικών μηχανών για να παρακολουθήσουν και τις δικές τους ιδιότητες. Υπάρχουν τώρα εξαιρετικά απλά και φθηνά ασύρματα συστήματα κάμερας όπως το εντελώς ασύρματο σύστημα κάμερας της VueZone, το οποίο είναι ενεργοποιημένο με κίνηση, μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε και μπορεί να προβληθεί μέσω ενός smartphone.

Επιπλέον, ο έξυπνος φωτισμός και τα κουδούνια βίντεο γίνονται πιο φιλικά προς τον προϋπολογισμό. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από απόσταση προσθέτοντας μια εφαρμογή σε ένα smartphone, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες κατοικιών να παρακολουθούν ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες γύρω από το σπίτι όποτε θέλουν.

Συνδεθείτε με την τοπική επιβολή του νόμου

Αφήστε την τοπική επιβολή του νόμου να μάθει τι κάνετε για να προστατέψετε τη γειτονιά σας. Προσκαλέστε τους στις συναντήσεις σας. Παρέχετε τους πρόσβαση στις ομάδες παρακολούθησης γειτονιάς των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και θα τους δώσετε τα στοιχεία σύνδεσης για τις τροφοδοσίες κάμερας παρακολούθησης.

Αποκτήστε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους αριθμούς τηλεφώνου των αξιωματικών που είναι υπεύθυνοι για την περιοχή σας. Αν βλέπετε κάτι ή κάποιον ύποπτο, στείλτε στον αξιωματικό μια φωτογραφία και συμπεριλάβετε την ώρα, την ημερομηνία, την τοποθεσία και τον λόγο για τον οποίο θεωρήσατε ότι είναι ύποπτη.

Κάντε το μέρος σας για να κάνετε το σπίτι σας λιγότερο ελκυστικό στόχο

Υπάρχουν πολλά φτηνά και εύκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας. Κρατήστε τον θάμνο χαμηλωμένο γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες. Προσθέστε φώτα πλημμύρας τοπίου για να αφαιρέσετε τυχόν πιθανές περιοχές κρύβονται. Προσθέστε εξοπλισμό ενίσχυσης πόρτας, όπως Armor Concepts Armor Jamb Armor, για να αποτρέψετε τα κλοπές των θυρών.

Στο τέλος, το κλειδί για ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα παρακολούθησης της γειτονιάς, είτε είναι υψηλής τεχνολογίας είτε χαμηλής τεχνολογίας, είναι η συμμετοχή της κοινότητας και η ενεργός συμμετοχή. Και για να κρατήσετε νέες μπαταρίες στον φακό σας. Ο φακός smartphone είναι βολικός!