Οι 7 καλύτερες κάμερες WiFi που θα αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε στο WiFi και να μοιραστείτε φωτογραφίες

Ένα χαρακτηριστικό που αρχίζει να εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές σημείου και λήψης και υψηλής ποιότητας είναι η δυνατότητα σύνδεσης σε ένα δίκτυο WiFi. Όταν μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες ασύρματα μέσω του οικιακού σας δικτύου WiFi, μπορείτε να απλοποιήσετε σημαντικά τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των εικόνων σας, καθώς και να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλους.

Ορισμένες κάμερες σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε άμεσες συνδέσεις στο Facebook ή σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό. Πολλές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με δυνατότητα WiFi σας δίνουν τώρα τη δυνατότητα να μεταφορτώσετε τις φωτογραφίες σας στο σύννεφο, το οποίο συνήθως είναι ένας χώρος αποθήκευσης που ανήκει στον κατασκευαστή της φωτογραφικής μηχανής σας. Η χρήση του cloud για την αποθήκευση των φωτογραφιών σας είναι μια μεγάλη ιδέα, καθώς θα έχετε πάντα αντίγραφα ασφαλείας μακριά από τον οικιακό σας υπολογιστή, όπου θα είναι ασφαλείς από πυρκαγιά ή άλλες φυσικές καταστροφές.

Το μειονέκτημα για τις κάμερες με δυνατότητα WiFi είναι ότι μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί και να χρησιμοποιηθεί μερικές φορές. Σχεδόν σίγουρα θα πρέπει να καταλάβετε λίγο για την εισαγωγή κωδικών πρόσβασης δικτύου και για να γνωρίζετε το όνομα του δικτύου σας WiFi, για να μπορέσετε να κάνετε τη σύνδεση με την κάμερά σας. Αν έχετε κάνει ποτέ μια σύνδεση WiFi με το smartphone σας ή με φορητό υπολογιστή, ίσως έχετε την εμπειρία που απαιτείται για να κάνετε τη σύνδεση WiFi με την κάμερά σας. Η ασύρματη σύνδεση μπορεί επίσης να αποβάλει την μπαταρία ταχύτερα από τη χρήση σύνδεσης καλωδίου USB .

Ακόμα, μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς μια σύνδεση WiFi με την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή , θα αναρωτηθείτε πώς έχετε ζήσει χωρίς αυτό. (Να θυμάστε ότι οι κάμερες με δυνατότητα WiFi χρησιμοποιούν διαφορετική τεχνολογία από τις κάμερες με δυνατότητα NFC .) Παρακάτω παρουσιάζονται οι καλύτερες κάμερες με δυνατότητα WiFi που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Οι κάμερες point-and-shoot τείνουν να έχουν μια κακή ραπ, αν μόνο λόγω των ολοένα και πιο ανταγωνιστικών φωτογραφικών μηχανών που βρίσκονται στα smartphones. Το Nikon COOLPIX B700 είναι μια προσπάθεια να διεκδικήσει την ισχύ, τις επιδόσεις και την ευελιξία του χώρου σημείου και βολής.

Διαθέτει αισθητήρα CMOS 20,2 MP ιδανικό για συνθήκες χαμηλού φωτισμού, πλήρη καταγραφή βίντεο 4K, αυτόματη εστίαση εστίασης (AF) και πλήρης χειροκίνητη έκθεση. Γιατί θα θέλατε πλήρη έκθεση με το χέρι; Επειδή γνωρίζετε αρκετά για τη φωτογραφία για να μεταφέρετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο και να αρχίσετε να ρυθμίζετε τον εαυτό σας τις ρυθμίσεις ISO, κλείστρου και διαφράγματος - κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε σε ένα smartphone. Το B700 έχει επίσης εκπληκτική ζουμ 60x μέσω του συμπαγούς φακού NIKKOR. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό shooter για τον τόπο και το shoot, που προσφέρει πολύ περισσότερα από το πράγμα στην τσέπη σας.

Όταν ψάχνετε για μια φωτογραφική μηχανή WiFi με περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορεί να μην υπάρχει καλύτερη επιλογή από την Nikon COOLPIX B500. Η κάμερα μετρά 3,74 x 3,08 x 4,47 ίντσες και ζυγίζει 1,19 λίβρες, πράγμα που είναι αρκετά καλό για μια επιλογή του προϋπολογισμού.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του B500 είναι το 40x οπτικό ζουμ και το 80x δυναμικό ζουμ, ώστε να μπορείτε πάντα να πάρετε έναν καλό πυροβολισμό ακόμη και αν είστε μακριά. Διαθέτει επίσης αισθητήρα χαμηλού φωτισμού 16 megapixel, οθόνη LCD τριών ιντσών που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες γωνίες, εγγραφή βίντεο 1080p HD σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, καθώς και δυνατότητα μεταφοράς φωτογραφιών απευθείας σε smartphones και tablet μέσω WiFi , NFC και Bluetooth.

Πολλοί κριτικοί του Amazon είπαν ότι είναι ευχαριστημένοι με την κάμερα και εκπλήσσονται από το μόνο που μπορεί να κάνει σε σχετικά χαμηλές τιμές. Συνιστούν επίσης να το χρησιμοποιείτε κυρίως για φωτογραφίες και όχι για βίντεο, καθώς η ποιότητα βίντεο αφήνει χώρο που επιθυμείτε. Αλλά σε αυτή την τιμή, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν πρόκειται για συσκευή καταγραφής βίντεο ανώτατου επιπέδου.

Εάν θέλετε να έχετε τα πιο πρόσφατα gadgets, θα θέλετε να ανοίξετε το Canon PowerShot SX730. Κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2017, αυτή η τσέπη-φιλική κάμερα είναι χτισμένη για τους ταξιδιώτες εν κινήσει. Συσκευάζει ένα αισθητό αισθητήρα CMOS 20,3-megapixel στο μικρό του σώμα 4,3 x 1,6 x 2,5 ιντσών. Όπου πραγματικά εντυπωσιάζει, είναι με το ζουμ: έχετε έναν φακό 40x οπτικού ζουμ, καθώς και την τεχνολογία ψηφιακού zoom ZoomPlus της Canon 80x. Μπορεί επίσης να καταγράψει 1080p Full HD με μέγιστο ρυθμό καρέ 60p.

Με μια σειρά ISO από 80 έως 1600, συλλαμβάνει αξιοπρεπείς εικόνες χαμηλού φωτισμού, λαμβάνοντας υπόψη το μικρό της μέγεθος. Έχετε επίσης ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας, ενσωματωμένο φλας, ενσωματωμένη τεχνολογία WiFi2, τεχνολογία ανίχνευσης προσώπου και οθόνη LCD τριών ιντσών που αναδιπλώνεται. Μια οθόνη αφής θα ήταν ωραία, αλλά δεν θα πάμε πάρα πολύ άπληστοι τώρα.

Μερικοί λαοί θέλουν τη δύναμη και την ευελιξία ενός DSLR ή κάμερας χωρίς κάτοπτρο, αλλά εκφοβίζονται από όλους τους ελέγχους. Οι συσκευές cross-point-and-shoot-συσκευές που προσφέρουν μια μικρή ευελιξία από τη μέση συμπαγή κάμερά σας - έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν αυτή τη ζήτηση. Όπως η κορυφαία επιλογή μας, το COOLPIX B700, το Canon PowerShot SX620 είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που θέλουν το καλύτερο και των δύο κόσμων. Με τον αισθητήρα CMOS υψηλής ευαισθησίας 20,2 megapixel, είναι πιθανό να τραβήξετε μερικές εκπληκτικές εικόνες υψηλής ανάλυσης που τα περισσότερα smartphones απλά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν. Προσθέστε τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+ και δείτε γιατί, όταν πρόκειται για αισθητήρες σημειακής πίεσης, το SX620 είναι ένα από τα καλύτερα. Η κάμερα διαθέτει επίσης οπτικό ζουμ 25x, εγγραφή βίντεο Full HD (1080p), έξυπνη σταθεροποίηση εικόνας και φυσικά συνδεσιμότητα WiFi και NFC. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία απομακρυσμένης λήψης για να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως έλεγχο.

Εντάξει, το ζουμ στο Canon PowerShot SX720 δεν είναι αρκετά στο ίδιο επίπεδο με την κορυφαία επιλογή μας, τη Nikon B700, αλλά γι 'αυτό το B700 είναι η κορυφαία επιλογή μας. Αν ψάχνετε για κάτι λίγο λιγότερο εκφοβιστικό, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε κάποια σοβαρή ισχύ ζουμ, το SX720 σίγουρα αξίζει να το κοιτάξετε. Διαθέτει οπτικό ζουμ 40x και εντυπωσιακό αισθητήρα CMOS υψηλής ευαισθησίας 20,3 megapixel, εγγραφή βίντεο Full HD (1080p), ευφυή σταθεροποίηση εικόνας και λειτουργία υποβοήθησης λήψης ζουμ. Με WiFi, NFC και απομακρυσμένη λήψη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να ελέγξετε από απόσταση την κάμερα. Το κουμπί σύνδεσης συσκευής κινητής συσκευής σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τις εικόνες σας στο smartphone ή τη συσκευή σας tablet για γρήγορη και εύκολη κοινή χρήση κοινωνικών μέσων. Και υπάρχει μια τεράστια ποικιλία τρόπων λήψης για αρχάριους σκοπευτές. Είναι μια καλά στρογγυλεμένη συσκευή με πολλά χαρακτηριστικά, αλλά όχι πάρα πολλά για να το χειριστεί κάποιος αρχάριος.

Μερικές φορές η αξία είναι ένα δύσκολο να μετρηθεί, αλλά στο βιβλίο μας σημαίνει απλώς το πιο κτύπημα για το buck σας. Το Canon Powershot G7 X Mark II ταιριάζει σε αυτή την περιγραφή με πολλές δυνατότητες υψηλών προδιαγραφών, εξαιρετική ευελιξία και ισχυρό εξοπλισμό με μέση τιμή.

Αυτό που κάνει το Powershot G7 X Mark II να ξεχωρίζει είναι ο αισθητήρας CMOS 20,1 megapixel της μιας ίντσας, ο οποίος εξασφαλίζει ότι τα ελαφρά και τα σκοτεινά μέρη μιας εικόνας συλλαμβάνονται με υψηλή ποιότητα και μπορείτε να πάρετε εκπληκτικές φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού. Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η οθόνη LCD αφής πολλαπλών γωνιών τριών ιντσών της κάμερας που καθιστά εύκολη την λήψη σε οποιαδήποτε γωνία μπορείτε να ονειρευτείτε. Επιπλέον, το μοντέλο διαθέτει φακό οπτικού ζουμ 24-100mm, έξυπνη σταθεροποίηση εικόνας, μετατροπή RAW σε κάμερα, εύκολη κοινή χρήση φωτογραφιών μέσω WiFI και NFC, δυνατότητα λήψης βίντεο HD 1080p και συνεχούς λήψης υψηλής ταχύτητας έως και οκτώ καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Ο σχεδιασμός είναι πάντα μια υποκειμενική κατηγορία, αλλά αγαπάμε το PowerShot ELPH 360 για τον συμπαγή του παράγοντα που δεν απογοητεύει όταν πρόκειται για την ποιότητα. Έρχεται σε μπλε, κόκκινο και μαύρο και ζυγίζει μόλις κάτω από πέντε ουγγιές, καθιστώντας εύκολο να γλιστρήσει στην τσέπη σας. Διαθέτει αισθητήρα CMOS 20,2 megapixel, 1 / 2,3 ιντσών CMOS, καθώς και επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+, ο οποίος μαζί προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εικόνας. Καταγράφει επίσης βίντεο HD σε 1080p HD και διαθέτει οπτικό ζουμ 12x, καθώς και ένα οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Έχει ένα περιορισμένο όριο ρύθμισης ISO 3200, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά η όμορφη οθόνη LCD των 461.000 pixel μπορεί να σας αποσπάσει από αυτό το γεγονός.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .