Οι 8 καλύτερες κάμερες NFC που αγοράζουν το 2018

Βρείτε τις κορυφαίες κάμερες που προσφέρουν κοντινές επικοινωνίες πεδίου

Υπήρξε μια εποχή κατά την οποία οι φωτογραφίες μεταφέρθηκαν από ένα smartphone ή από μια συσκευή κάμερας σε μια άλλη χωρίς να πατήσετε κάποιο κουμπί που ακουγόταν πολύ στο Χόλιγουντ. Η γρήγορη προώθηση μέχρι σήμερα και η μεταφορά εικόνων μέσω NFC (κοντά στην επικοινωνία πεδίου) είναι διαθέσιμη κοντά και μακριά, σε μικρές και μεγάλες συσκευές. Παρόλο που είναι ακριβές ότι τα περισσότερα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών έτοιμα για NFC περιλαμβάνουν επίσης συνδεσιμότητα WiFi, το WiFi μπορεί να είναι στικτοί και όχι πάντα άμεσα διαθέσιμοι. Είτε είστε απομακρυσμένοι στην έρημο είτε στη μέση του κέντρου, το NFC είναι έτοιμο όποτε είστε. Είτε θέλετε κάτι σημείο-και-σουτ ή επαγγελματική ποιότητα, υπάρχει μια επιλογή κάμερας NFC για κάθε προϋπολογισμό.

Το Coolpix P900 της Nikon είναι μια stand-out φωτογραφική μηχανή έτοιμη για NFC που διαθέτει ένα εξαιρετικό οπτικό ζουμ 83x και έναν υπερ-τηλεφακό οπτικής ζουμ 166x. Είπε άλλος τρόπος, το P900 μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα θέμα περίπου 2.000 μέτρων μακριά ή μέχρι 4.000 μέτρα μακριά με το δυναμικό πρόστιμο ζουμ. Το P900 και το ζουμ του συγκεντρώνουν όλο τον αισθητήρα εικόνας των 16 megapixel, ο οποίος προσφέρει πλήρη χειροκίνητο έλεγχο της έκθεσης μέσω ενός επιλογέα στην κορυφή της κάμερας. Σε λιγότερο από δύο κιλά, το P900 είναι εξαιρετικά φορητό και πλήρες με πρόσθετα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του βίντεο HD, μέχρι και 360 λήψεις ανά φόρτιση και ενσωματωμένο GPS για καταγραφή τοποθεσίας κάθε λήψης που τραβάτε.

Είτε πρόκειται για birding, λήψη φωτογραφιών από άγρια ​​φύση από απόσταση ή για ταξίδια, το P900 είναι έτοιμο για σας να βγάλετε τα κιάλια και να πυροβολήσετε. Μόλις τραβήξετε φωτογραφίες, η Nikon συνεχίζει να ξεχωρίζει χάρη στο "snapbridge" το οποίο επιτρέπει την ταχεία αποστολή φωτογραφιών ασύρματα μέσω NFC σε συμβατά smartphones ή tablet.

Η σειρά PowerShot της Canon ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες γραμμές εμφάνισης των τελευταίων χρόνων και για καλό λόγο. Η φορητότητα, η εξαιρετική ποιότητα εικόνας και η λογική τιμολόγηση καθιστούν αυτή τη γραμμή να ξεχωρίζει ανάμεσα στα βουνά του ανταγωνισμού. Το PowerShot SX720 είναι ένα εξαιρετικό προϊόν της Canon που διαθέτει 40x οπτικό ζουμ και αισθητήρα 20,3 megapixel και επεξεργαστή έξι εικόνων για να προσφέρει εξαιρετικές εικόνες χαμηλού φωτισμού. Η λήψη βίντεο Full HD 1080p στην οθόνη LCD τριών ιντσών επιτρέπει την εύκολη προβολή από ευρεία γωνία. Επιπλέον, το SX720 διαθέτει λειτουργία Intelligent IS, το οποίο βοηθά στη διόρθωση ανεπιθύμητων βίντεο ή εικόνων που επιτρέπουν στον φωτογράφο να επικεντρωθεί στην εξεύρεση τέλειων φωτογραφιών.

Με το NFC στο σκάφος, το SX720 είναι έτοιμο για γρήγορη και εύκολη μεταφορά φωτογραφιών. Η σύνδεση μέσω του NFC απαιτεί μόνο μία φορά για να συνδεθείτε σε μια συμβατή συσκευή Android. Αν δεν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή στο smartphone ή στο tablet Android, η οθόνη λήψης θα εμφανίσει την πρώτη φορά που θα δοκιμάσετε μια σύνδεση NFC. Ακόμα κι αν το SX720 είναι απενεργοποιημένο, η σύνδεση μέσω NFC θα ενεργοποιήσει την κάμερα, θα δημιουργήσει μια σύνδεση και θα ξεκινήσει η μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο στη συνδεδεμένη τώρα συσκευή.

Διαθέτει αισθητήρα 20 ιντσών, αισθητήρα 20,1 megapixel και ιδιόκτητο επεξεργαστή επτά εικόνων της Canon, το PowerShot G7 X Mark II είναι μια εξαιρετική φωτογραφική μηχανή για την τιμή. Στα 1,4 ουγγιές, το G7 X παίζει πολύ γούστο για το μέγεθός του, με έναν διαισθητικό πίνακα αφής LCD που επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση αλλαγών ακόμα και κατά τη λήψη φωτογραφίας. Επιπλέον, υπάρχει πλήρες βίντεο HD 1080p MP4 με στερεοφωνικό ήχο που μπορεί να αναπαραχθεί δεξιά στην τηλεόρασή σας μέσω της ενσωματωμένης εξόδου HDMI.

Παρόλο που η ποιότητα του βίντεο θα εντυπωσιάσει περισσότερο, η δυνατότητα της G7 X να τραβάει συνεχώς ταχύτητες μέχρι και οκτώ καρέ ανά δευτερόλεπτο βοηθάει να μην χάσετε καμία απότομη κίνηση των γρήγορα κινούμενων θεμάτων. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που οι γονείς είναι σίγουροι ότι αγαπούν! Τοποθετήστε ένα ακόμη μοναδικό χαρακτηριστικό με απομακρυσμένη λήψη μέσω της εφαρμογής σύνδεσης φωτογραφικής μηχανής της Canon με οποιοδήποτε συμβατό smartphone ή tablet και εξακολουθείτε να αποξεσάζετε την επιφάνεια όσων μπορεί να κάνει αυτή η κάμερα.

Εκτός από τη συμπερίληψη του WiFi, το G7 X προσφέρει ενσωματωμένη υποστήριξη NFC, η οποία εξαλείφει την ανάγκη να ανοίξει η εφαρμογή Camera Connect της Canon στο smartphone σας. Μια απλή επαφή με μια συμβατή συσκευή Android θα ξεκινήσει την εφαρμογή Camera Connect και θα ξεκινήσει η μεταφορά εικόνων. Η γρήγορη και εύκολη μεταφορά NFC της Canon είναι η καθοδηγητική λυχνία για όλες τις άλλες συσκευές με δυνατότητα NFC. Με τα λόγια του Steve Jobs, απλά λειτουργεί.

Η κάμερα Nikon Coolpix AW130 είναι αδιάβροχη μέχρι βάθους 100 ποδιών, αδιάβροχη από επτά πόδια στον αέρα και αδιάβροχη έως 14 βαθμούς Φαρενάιτ, έτσι είναι ιδανική για περιπέτειες. Η φωτογραφική μηχανή 16 megapixel προσφέρει εξαιρετική φωτογραφία, ενώ το οπτικό ζουμ 5x μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε κοντά και προσωπικά σε ένα θέμα από απόσταση. Ενώ μερικές ανθεκτικές φωτογραφικές μηχανές σας αναγκάζουν να επιλέξετε μεταξύ ανθεκτικότητας και ποιότητας εικόνας, το AW130 δεν προσφέρει τέτοιο συμβιβασμό. Προσθέτει πρόσθετα ευπρόσδεκτα, όπως Wi-Fi και NFC, για τη γρήγορη και εύκολη μεταφορά εικόνων από την κάμερα σε άλλη συσκευή. Επιπλέον πρόσθετα όπως GPS, μείωση των κόκκινων ματιών, περικοπές και πλήθος λειτουργιών σκηνής είναι όλες παρούσες. Και μπορεί να πάρει ακόμη και πέντε βολές ανά δευτερόλεπτο.

Είτε είστε σοβαρός φωτογράφος ψάχνετε για ένα σταυρό ανάμεσα σε ένα DSLR και ένα σημείο-και-σουτ ή ένας περιστασιακός φωτογράφος ψάχνει για ένα βήμα προς τα πάνω, η Panasonic Lumix DMC-GX85 είναι μια καταπληκτική κάμερα mirrorless. Συνδυάζοντας μια συμπαγή κατασκευή, την καταγραφή βίντεο 4K σε 30fps, γρήγορη αυτόματη εστίαση και έναν αισθητήρα MFT 16 megapixel, ο GX85 σας δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίζετε εύκολα και γρήγορα. Η ενσωμάτωση ενός ενσωματωμένου φλας είναι ευπρόσδεκτη, ειδικά σε μια κάμερα χωρίς καθρέφτες αυτό το συμπαγές, το οποίο καθιστά την φωτογραφική μηχανή χαμηλής φωτεινότητας ακόμη καλύτερη.

Η ενσωμάτωση των χειριστηρίων χειρολαβής μαζί με τη λειτουργικότητα αφής στην οθόνη LCD με κλίση τριών ιντσών βοηθά το GX85 να αποφύγει τη συντριπτική φύση που πλήττει πολλούς από τους ανταγωνιστές της. Επιπλέον, η καταγραφή φωτογραφιών 4K προσθέτει ένα στίγμα που εξακολουθεί να είναι σπάνιο σε αυτό το εύρος τιμών, γεγονός που καθιστά την προσθήκη του Wi-Fi (και του NFC) ευπρόσδεκτη για γρήγορες κινούμενες εικόνες από την κάμερα σε συσκευή Android ή iOS με την εφαρμογή εικόνας Panasonic.

Όσον αφορά τα μοντέλα mid-range DSLR, το Sony DSC-RX10 III των 20,1-megapixel είναι πάνω από τα υπόλοιπα. Ακριβώς από την αρχή, το μεταλλικό σχέδιο διακρίνεται τόσο ως προς την αντοχή στη σκόνη όσο και κατά της εκτόξευσης, ενώ τα κουμπιά έχουν τοποθετηθεί στην κάμερα έτσι ώστε να λαμβάνονται υπόψη οι γρήγορες προσαρμογές χωρίς να κοιτάτε προς τα κάτω. Μεταξύ των επιλογών κουμπιού είναι το ζουμ, η εστίαση και ο έλεγχος διαφράγματος. Τα αποτελέσματα των εικόνων προβάλλονται σε μια οριζόντια οθόνη OLED 3 ιντσών. Για τη σκηνή φωτογραφίας, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός επιλογών, συμπεριλαμβανομένων των χειροκίνητων λειτουργιών, των λειτουργιών διαφράγματος και του προγράμματος shuttle priority, καθώς και υψηλός ρυθμός καρέ για λήψη βίντεο σε 960fps, που αποδίδει απίστευτα αποτελέσματα αργής κίνησης. Με εξαιρετικά πλεονεκτήματα όπως η εγγραφή ταινιών 4K, το εξαιρετικό εύρος ζουμ στον εγγεγραμμένο φακό 25-600mm, η έξυπνη αυτόματη εστίαση και η τεχνολογία Wi-Fi και NFC για τη μεταφορά φωτογραφιών από την κάμερα, έχετε ένα stand-alone DSLR που αξίζει κάθε δεκάρα.

Το Coolpix S7000 της Nikon προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή point-and-shoot που είναι συμβατή με NFC και είναι έτοιμη για κοντινές λήψεις απομακρυσμένης δράσης. Ακριβώς έξω από την τσέπη σας, το οπτικό ζουμ S7000 20x και το δυναμικό ζουμ 40x παρέχουν περισσότερη ισχύ από ό, τι θα περίμενε κανείς από μια τέτοια μικρή κάμερα. Το οπτικό ζουμ S7000 πηγαίνει από ευρεία γωνία, η οποία είναι ιδανική για πορτραίτα και πλάνα τοπίου, μέχρι το τηλεφακό, το οποίο είναι ιδανικό για τη λήψη ενός αθλητικού γεγονότος ή συναυλία. Τα υπέροχα ζευγάρια ζουμ όμορφα με 18 διαφορετικές λειτουργίες σκηνών που επιτρέπουν στις ρυθμίσεις της κάμερας να ταιριάζουν στο περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της παραλίας, του χιονιού, του ηλιοβασιλέματος και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το 16-megapixel S7000 καταγράφει βίντεο 1080i με μείωση των κραδασμών σε τέσσερα άξονα για να καταγράψει πιο ομαλά και πιο σταθερά βίντεο. Η συμπερίληψη του Target Finding AF (αυτόματης εστίασης) βοηθά στη λήψη φωτογραφιών βοηθώντας τον φωτογράφο στην αναγνώριση του στόχου και στην παροχή έξυπνης αυτόματης εστίασης πριν πιέσετε το κουμπί λήψης. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, η συμπερίληψη του NFC από τη Nikon καθιστά τη μεταφορά φωτογραφιών σε οποιοδήποτε smartphone ή tablet συμβατό με NFC μια αύρα. Χρησιμοποιώντας το Snapbridge, η Nikon επιτρέπει στους κατόχους φωτογραφικών μηχανών να μοιράζονται φωτογραφίες είτε βρίσκονται σε απομακρυσμένο σαφάρι είτε δεξιά στη μέση της πόλης.

Προσφέροντας μία από τις ταχύτερες ταχύτητες αυτόματης εστίασης παγκοσμίως σε 0,05 δευτερόλεπτα, το Sony Alpha a6300 με 24,2 megapixel είναι μια ξεχωριστή επιλογή για φωτογράφους που αναζητούν κορυφαία αποτελέσματα. Ακριβώς από το ρόπαλο, είναι εύκολο να πούμε ότι το a6300 υπερέχει στην ισορροπία λευκού, με εξαιρετικές λεπτομέρειες, καθώς και καθαρό και καθαρό βίντεο 4K. Ένα από τα πραγματικά κορυφαία σημεία είναι το σύστημα αυτόματης εστίασης, το οποίο περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό σύστημα αναγνώρισης και παρακολούθησης θεμάτων που ξεπερνάει εύκολα τον ανταγωνισμό. Το κέλυφος από κράμα μαγνησίου σφραγισμένο με καιρικά φαινόμενα έχει λαβή δερμάτινο δέρμα για μια μεγάλη αίσθηση στο χέρι που κάνει κάθε μέρα γυρισμένη απόλαυση.

Το ενσωματωμένο Wi-Fi και το NFC κάνουν τη σύζευξη σε μια συσκευή Android ή iOS εύκολη για τη μεταφορά οποιωνδήποτε από τις 350 λήψεις που θα λάβετε με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας. Η Sony προσφέρει επίσης την εφαρμογή PlayMemories για Android και iOS που προσθέτει απομακρυσμένη λήψη, μεταφόρτωση φωτογραφιών, καθώς και ενημερώσεις υλικολογισμικού και συμβουλές για καλύτερη φωτογραφία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .