Μάθετε περισσότερα για την κατασκευή ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Canon

Μάθηση όπου γίνονται οι κάμερες Canon

Στον κόσμο των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, η Canon υπήρξε μία από τις κορυφαίες εταιρείες εδώ και πολλά χρόνια, υπό την καθοδήγηση της γνωστής σειράς PowerShot και Rebel της φωτογραφικής μηχανής Canon . Η γραμμή Rebel των φωτογραφικών μηχανών DSLR είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μονάδες για τους αρχικούς φωτογράφους DSLR, προσφέροντας ένα ωραίο σύνολο χαρακτηριστικών και ποιότητας εικόνας σε λογική τιμή. Και αυτές οι φωτογραφικές μηχανές δεν διαθέτουν πολλές επαγγελματικές δυνατότητες φωτογραφίας, οι οποίες θα μπορούσαν να εμπλουτίσουν τον λιγότερο έμπειρο φωτογράφο.

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Techno Systems Research, οι φωτογραφικές μηχανές Canon οδήγησαν τον κόσμο στις κατασκευαζόμενες κάμερες, με 25,2 εκατομμύρια μονάδες ετησίως, με μερίδιο αγοράς 19,2%. Η πλειοψηφία των φωτογραφικών μηχανών Canon κατασκευάζονται στην εγκατάσταση παραγωγής Canon που βρίσκεται στην Oita της Ιαπωνίας.

Ιστορικό της Canon

Η Canon ιδρύθηκε το 1937 στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Η Canon έχει πολλές εταιρείες του ομίλου σε όλο τον κόσμο, με επικεφαλής την Canon USA στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Canon USA έχει την έδρα της στη λίμνη Success, NY

Η πρώτη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της Canon ήταν η RC-701, η οποία πωλήθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 1986. Από εκεί, η Canon έχει κατασκευάσει εκατοντάδες διαφορετικά μοντέλα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, συμπεριλαμβανομένης της διάσημης σειράς φωτογραφικών μηχανών PowerShot με στόχο την έναρξη χρηστών.

Για τους ενδιάμεσους και προχωρημένους φωτογράφους, η εταιρεία έχει πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές SLR και περισσότερες από 53 εκατομμύρια φωτογραφικές μηχανές SLR και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές από την πώληση του πρώτου μοντέλου SLR το 1959. Η Canon παρουσίασε τη σειρά Rebel ψηφιακών SLR κάμερες το 2003, μια άλλη διάσημη σειρά φωτογραφικών μηχανών.

Η Canon είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας με μερικές καινοτομίες προϊόντων SLR, όπως:

Προσφορές της Canon σήμερα

Η Canon κατασκευάζει σήμερα ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές στο Oita Factory της στην Ιαπωνία τόσο για τις αγορές SLR όσο και για τις καταναλωτικές αγορές.