Καλύτερες DSLR πλήρους πλαισίου

Βρείτε μια λίστα φωτογραφικών μηχανών DSLR πλήρους πλαισίου

Υπάρχουν πολλές φωτογραφικές μηχανές πλαισίου στην αγορά αυτές τις μέρες και πολλά από τα σώματα έχουν τόσα χαρακτηριστικά όπως οι κάμερες πλήρους καρέ, αλλά με πολύ μικρότερη τιμή. Οι καλύτερες φωτογραφικές μηχανές DSLR με πλήρη κάμερα εξακολουθούν να έχουν τα πλεονεκτήματά τους.

Ο όρος "πλήρες πλαίσιο" σημαίνει ότι ο ψηφιακός αισθητήρας στην κάμερα έχει το ίδιο μέγεθος με μια παλιά λωρίδα φιλμ 35 mm. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε έξυπνους υπολογισμούς με τους φακούς σας - όποια και αν είναι η καθορισμένη εστιακή απόσταση, αυτό είναι που παίρνετε! Τα μεγέθη αρχείων και οι μετρήσεις megapixel τείνουν να είναι υψηλότερες σε DSLR πλήρους πλαισίου και οι κάμερες διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά. Οι κάμερες πλήρους πλαισίου τείνουν επίσης να έχουν λιγότερα προβλήματα με διάφορα αντικείμενα, καθώς οι φακοί δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν τον παράγοντα καλλιέργειας. Εάν είστε σοβαροί για τη φωτογραφία και εάν σκέφτεστε να κάνετε μια καριέρα από αυτό, εδώ είναι ένα πλήρες πλαίσιο DSLR λίστα φωτογραφικών μηχανών για να εξετάσει.

Canon EOS 5D Mark II

Θα παραδεχτώ ελεύθερα ότι αυτή είναι η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιώ, καθώς είμαι ειδικός χρήστης της Canon εδώ και αρκετό καιρό! Αυτό δεν είναι η κορυφή της φωτογραφικής μηχανής της Canon (αυτή είναι η EOS 1DS Mark III), αλλά διαθέτει περισσότερες από αρκετές λειτουργίες για να κρατήσει τους περισσότερους φωτογράφους ευτυχείς. Το Canon EOS 5D Mark II είναι ελαφρύ και συμπαγές, αλλά έχει ανάλυση 21,1 MP και λειτουργία βίντεο πλήρους HD . Θεωρείται ευρέως ως μία από τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές στην αγορά για γυρίσματα ταινιών και η ποιότητα της εικόνας είναι εκπληκτική. Το 5D Mark II είναι επίσης πολύ φθηνότερο και ελαφρύτερο από το 1DS!

Canon EOS 6D

Αν δεν έχετε τον προϋπολογισμό για ένα 5D Mark II, τότε μπορείτε ακόμα να πάρετε το EOS 6D για πολύ χαμηλότερη τιμή. Εάν κάνετε μια μικρή έρευνα, θα βρείτε επίσης πολλούς ανθρώπους που τα πωλούν μεταχειρισμένα (συνήθως επειδή έχουν αντικατασταθεί με ένα Mark II). Αυτή η φωτογραφική μηχανή παράγει επίσης εκπληκτικά αποτελέσματα, ακόμη και σε υψηλά ISO , χάρη εν μέρει στα 20,2 megapixels της ανάλυσης.

Nikon D700

Λίγο απογοητευτικά, η Nikon απέχει πολύ από τα υψηλά megapixel counts σε μερικές από τις κάμερες FX της. Το D700 έχει μόνο 12MP και, για να λάβετε υψηλότερη ανάλυση, θα πρέπει να επενδύσετε στη ναυαρχίδα της φωτογραφικής μηχανής της Nikon, την D3X (η οποία έχει ανάλυση 24,1 MP και κοστίζει πάνω από 6.000 δολάρια). Αλλά, από κάθε άλλη άποψη, το D700 είναι μια φανταστική κάμερα. Είναι χτισμένο ανθεκτικά και έχει γρήγορο ρυθμό ανά δευτερόλεπτο 5fps. Παρόλο που έχει ελαφρώς μικρότερο αριθμό megapixel, θα εξακολουθεί να έχει καλύτερες επιδόσεις σε πολλούς ανταγωνιστές του.

Sony a7 Καθρέπτης

Εάν θέλετε μια κάπως μικρότερη κάμερα από ό, τι είναι διαθέσιμη σε ένα DSLR, αλλά δεν θέλετε να εγκαταλείψετε τον αισθητήρα εικόνας πλήρους πλαισίου που μπορείτε να βρείτε σε αυτά τα DSLR, σκεφτείτε τη φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ της Sony a7 χωρίς κάτοπτρο. Αυτό το μοντέλο έχει ανάλυση 24,3 megapixel και μπορεί να καταγράψει εικόνες μέχρι και τέσσερα καρέ ανά δευτερόλεπτο. Το εύρος ISO των 100 έως 25600 επιτρέπει στην κάμερα να αποδίδει καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και μπορείτε να εγγράψετε σε μορφές εικόνας RAW ή JPEG.

Hasselblad H4D-31

Ακολουθεί μια πρόταση για μια κάμερα πλήρους πλαισίου αν κερδίσετε την κλήρωση - το Hasselblad H4D-31. Ο Hasselblad ήταν ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της κινηματογραφικής φωτογραφίας και οι φωτογραφικές μηχανές του οδηγήθηκαν ακόμη και στο φεγγάρι! Το H4D-31 είναι η αρχική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του με εκπληκτική ανάλυση 31MP. (Hasselblad έχει κάμερες που φτάνουν μέχρι 60MP!) Επειδή η τεχνολογία Hasselblad βασίζεται σε κάμερες μεσαίου μεγέθους, οι αισθητήρες είναι πολύ μεγαλύτεροι από ό, τι στις κανονικές κάμερες DSLR και η ποιότητα της εικόνας είναι απλά εκπληκτική. Ωστόσο, θα χρειαστείτε περίπου 13.000 δολάρια για να αγοράσετε ένα από αυτά!