Σελίδες θυρών - Τι είναι αυτοί;

Οι σελίδες εισόδου είναι απλές σελίδες HTML προσαρμοσμένες σε μερικές συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά ή φράσεις και είναι προγραμματισμένες να είναι ορατές μόνο από συγκεκριμένες μηχανές αναζήτησης και τις αράχνες τους. Ο σκοπός αυτών των σελίδων πόρτα είναι να εξαπατήσει τις μηχανές αναζήτησης να δώσει αυτές τις περιοχές υψηλότερες βαθμολογίες? αυτό ακούγεται εντάξει μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι στατικοί προορισμοί. Αντ 'αυτού, οι σελίδες των θυρών είναι ειδικά στοχευμένες στις αράχνες μηχανών αναζήτησης - μια φορά που ένας ερευνητής προσγειώνεται σε μια σελίδα πόρτας, μεταφέρονται αμέσως στην "πραγματική" ιστοσελίδα.

Ποιο είναι το πρόβλημα;

Αυτού του είδους οι σελίδες είναι, με λίγα λόγια, κακή SEO . Η βασική φιλοσοφία της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης είναι πολύ απλή και δεν περιλαμβάνει την οικοδόμηση αόρατων (τουλάχιστον για χρήστες) σελίδων γεμάτων λέξη-κλειδί gobbledygook με την ελπίδα να καταταγούν λίγο πιο ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Επιπλέον, οι μηχανές αναζήτησης αράχνες γίνονται ολοένα και πιο έξυπνες και αυτές οι σελίδες μπορούν να αγνοηθούν ή ακόμη και να απαγορευτούν τελείως.

Οι περισσότερες, αν όχι όλες, μηχανές αναζήτησης έχουν οδηγίες που απαγορεύουν τη χρήση σελίδων πόρτας ή τουλάχιστον τη γενική ιδέα τους. Αυτό το είδος περιεχομένου θεωρείται "spammy" και οι spammy πρακτικές SEO μπορεί να λειτουργήσουν βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα, μπορούν να πάρουν το site σας επισημαίνονται για αναθεώρηση και μομφή. Επιπλέον, η χρήση αυτών των τεχνικών τείνει να μειώσει τη γενική αξιοπιστία του ιστότοπού σας.

Θα βοηθήσουν τον ιστότοπό μου;

Δυστυχώς, πολλοί, πολλοί σύμβουλοι ψευδο-SEO θα σας πω ότι οι σελίδες πόρτας είναι ο "μόνος" τρόπος για να φτάσετε το site σας στην κορυφή του σωρού. και θα σας συστήσει να αγοράσετε δαπανηρό λογισμικό που θα ανατρέψει αυτές τις σελίδες έξω, και γρήγορα.

Ωστόσο, όλες αυτές οι σελίδες δημιουργούν απλώς άχρηστες ακαταστασία στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, κάνοντας τη διαδικασία αναζήτησης ακόμη λιγότερο αποτελεσματική. Επιπλέον, αυτά τα μαγικά πακέτα λογισμικού αναμένουν πολλή δουλειά από εσάς, τον χρήστη. Πρέπει να βρεις λέξεις-κλειδιά , φράσεις κλειδιά, πυκνότητα λέξης-κλειδιού, συμπληρώστε πρότυπα, μετα-ετικέτες κ.λπ. Ειλικρινά, αν είστε πρόθυμοι να το κάνετε αυτό για τις σελίδες των θυρών, ένας ανήθικο και κοντόφθαλμος τρόπος προσέγγισης της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, τότε ίσως να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για αναζήτηση με τον σωστό τρόπο.

Ίσως αντιμετωπίζετε το μοναδικό δίλημμα ενός ιστότοπου που δεν έχει περιεχόμενο πυκνού λέξης-κλειδιού ή αποτελεσματικές μετα-ετικέτες. Μπορεί να σκέφτεστε ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει η κατάταξη του ιστότοπού σας είναι να αγοράσετε αυτό το ακριβό λογισμικό και να αρχίσετε να ξεφυλλίζετε σελίδες και σελίδες περιεχομένου. Σε αυτή τη συγκεκριμένη κατάσταση, θα έλεγα αυτό: Fix το site σας . Μην εγκαταλείπετε τη λεγόμενη "εύκολη" λύση. Κάθε σελίδα του ιστότοπού σας πρέπει να βελτιστοποιηθεί για αναζήτηση, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να απευθύνεται σε ερευνητές και σε αυτό που ψάχνουν.

Τι αναζητούν οι μηχανές αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης και οι χρήστες των μηχανών αναζήτησης αναζητούν όλοι το ίδιο βασικό πράγμα που είναι καλές τοποθεσίες γεμάτες με καλό περιεχόμενο . Απλός. Δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Δεν υπάρχει πραγματικά ανάγκη για κόλπα που ανακατευθύνουν τους χρήστες στην "πραγματική" τοποθεσία. Αν έχετε έναν ιστότοπο με προσεκτικά τοποθετημένες λέξεις-κλειδιά και φράσεις-κλειδιά, καλά γραπτό περιεχόμενο και αποτελεσματικές μετα-ετικέτες, τότε δεν χρειάζεστε μια σελίδα πόρτας.

Δεν αποτελεί μέρος μιας καλής στρατηγικής SEO

Αν έχετε έναν ιστότοπο, και αυτός ο ιστότοπος βρίσκεται στον Ιστό, και τελειώσατε την εργασία σας στο SEO, τελικά θα βρεθεί. Κάθε καλά βελτιστοποιημένη περιοχή έχει ήδη μια φυσική είσοδο. που είναι μόνο η κύρια σελίδα. Και, φυσικά, (εάν έχετε περισσότερες από μία σελίδες) θα έχετε ένα αποτελεσματικό σύστημα πλοήγησης το οποίο οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να φτάσουν στο υπόλοιπο site σας.

Αποφύγετε τις συντομεύσεις

Οι σελίδες Doorway είναι δελεαστικές για χρήση, δεδομένου ότι στην πραγματικότητα προσελκύουν τόσο περισσότερες αράχνες μηχανών αναζήτησης όσο και χρήστες μηχανών αναζήτησης. Ωστόσο, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης αντιμετωπίζεται καλύτερα μακροπρόθεσμα και οι σελίδες αυτές δεν αποτελούν μέρος μιας επιτυχημένης, μακροπρόθεσμης στρατηγικής βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.

Καλοί πόροι βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης