Οι πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης είναι μια φανταστική εφεύρεση. Θα φιλτράρουν τις πληροφορίες, θα ανακτούν τα δεδομένα και θα μας βοηθούν να βρούμε αυτό που ψάχνουμε σε ένα απίστευτα ποικίλο φάσμα θεμάτων. Ωστόσο, δεν δημιουργούνται ίσες όλες οι μηχανές αναζήτησης . Κάθε εργαλείο αναζήτησης εκεί έξω προσφέρει διαφορετική εμπειρία και ανάλογα με αυτό που ψάχνετε, μπορεί να μην είναι πάντα ευχάριστο.

Εδώ είναι έντεκα μηχανές αναζήτησης που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να αποδώσετε μια ποιοτική εμπειρία. Είναι γρήγοροι, εύχρηστοι και παρέχουν σταθερά σχετικά αποτελέσματα, αλλά υπάρχουν περισσότερα για μια ευχάριστη εμπειρία χρήστη:

Συντάχθηκε από έρευνα αγοράς και προτάσεις από αναγνώστες, εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο.

01 από 11

Google

Ο Justin Sullivan / Getty Images

Πρώτον σε αυτή τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης στον κόσμο είναι αυτή που είναι πιο γνωστή σε μας - το Google . Μετά από όλα, οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης που έχει το δικό της λεξιλόγιο (που ακούει ποτέ για το "ακριβώς το Google αυτό;") είναι υποχρεωμένη να βρίσκεται στη λίστα των περισσότερων ερευνητών του Web με χρήσιμα εργαλεία αναζήτησης Ιστού. Η Google είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στον κόσμο και επεξεργάζεται εκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Είτε θέλετε να κάνετε κατάδυση σε προηγμένη αναζήτηση είτε απλά να ξεκινήσετε , θα βρείτε αυτό το εργαλείο αναζήτησης έναν από τους πιο ευπροσάρμοστους, ακριβείς και απλά εύχρηστους πόρους που θα συναντήσετε ποτέ online. Περισσότερο "

02 από 11

Αμαζόνα

Matt Cardy / Getty Images

Η Amazon.com, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης παγκοσμίως, είναι μια μηχανή αναζήτησης ηλεκτρονικού εμπορίου βασισμένη στο προϊόν που έχει φέρει επανάσταση στο πώς τα καταστήματα παγκοσμίως. Σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε να αγοράσετε είναι εδώ στα ράφια του Αμαζονίου: φρέσκα ψώνια που παραδίδονται απευθείας στην πόρτα σας, μεταφορτώνουν μουσική από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, βιβλία, άρωμα, ρούχα, παιχνίδια ... ο κατάλογος δεν τελειώνει. Ιδρύθηκε από Jeff Bezos , Amazon είναι ένας από τους κορυφαίους δημοφιλέστερους ιστοχώρους αγορών σε απευθείας σύνδεση . Περισσότερο "

03 από 11

Facebook

Μέχρι το Jacket / Getty Images

Εκτιμάται ότι πάνω από 900 εκατομμύρια άνθρωποι είναι εγγεγραμμένοι χρήστες του Facebook , του μεγαλύτερου ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Το Facebook δεν τιμολογείται τεχνικά ως μηχανή αναζήτησης, αλλά προσπαθήστε να πείτε στα εκατομμύρια των χρηστών του ότι? περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν πληροφορίες από τους φίλους, την οικογένεια και τις σελίδες σε αυτήν την κοινότητα από σχεδόν οπουδήποτε αλλού σε απευθείας σύνδεση. Περισσότερο "

04 από 11

LinkedIn

Θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι το LinkedIn δεν είναι τεχνικά μια μηχανή αναζήτησης και θα είχατε (ως επί το πλείστον) δίκιο. Ωστόσο, εξετάζοντας το LinkedIn από μια άλλη οπτική γωνία, είναι σίγουρα ένα εξειδικευμένο εργαλείο αναζήτησης που προσφέρει αποτελέσματα αναζήτησης εργασίας που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους, καθώς και ομάδες δικτύων και επαγγελματικές συνδέσεις. Περισσότερο "

05 από 11

YouTube

Αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ ένα βίντεο online , είναι πιθανό ότι έχετε επισκεφτεί το YouTube , τον μεγαλύτερο και πιο δημοφιλή ιστότοπο αναζήτησης βίντεο στον κόσμο. Εκατοντάδες χιλιάδες βίντεο-αθλήματα, ρυμουλκούμενα ταινιών, γάτες που κάνουν τα πράγματα-φορτώνονται στο site κάθε ώρα. Περισσότερο "

06 από 11

Κελάδημα

Bethany Clarke / Getty Images

Ίσως να είστε εξοικειωμένοι με το Twitter ως έναν γρήγορο τρόπο ανταλλαγής μηνυμάτων και εύρεσης επικοινωνίας από ανθρώπους και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, καθώς η βάση χρηστών του Twitter έχει επεκταθεί, έχει και τη χρησιμότητά του για την εξεύρεση περιεχομένου, καθώς οι χρήστες Twitter μοιράζονται συνδέσμους, πολυμέσα, εικόνες και πολλά άλλα που μπορεί κανείς να ψάξει στη συνέχεια.

Σύντομες εκρήξεις πληροφοριών, εκατομμύρια φορές την ώρα; Αυτό είναι το Twitter, μια φωτοσύνθεση επικοινωνίας που εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά για να μεταδώσουν πληροφορίες και να συνδεθούν με άλλους ανθρώπους. Μπορείτε να βρείτε όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες εδώ ή μέσω των διάφορων μηχανών αναζήτησης Twitter, μέχρι το δεύτερο με τα τελευταία στοιχεία για οτιδήποτε από το κολέγιο μπάσκετ μέχρι τις προεδρικές εκλογές. Περισσότερο "

07 από 11

Pinterest

Corbis μέσω Getty Images / Getty Images

Το Pinterest είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους στην ιστορία του Ιστού και αυτό λέει κάτι που εξετάζει τα άλλα εργαλεία που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο. Εκατομμύρια άνθρωποι, κυρίως γυναίκες, έχουν δημιουργήσει διαδικτυακά λευκώματα των αγαπημένων τους εικόνων τα οποία στη συνέχεια μπορούν να αναζητηθούν από άλλους χρήστες του Pinterest. Αυτό το δημοφιλές site είναι ένας πολύτιμος πόρος για όσους θέλουν να γίνουν δημιουργικοί, εμπνευσμένοι ή λίγο από τους δύο.

Το Pinterest είναι ένας φανταστικός τρόπος να ψάξετε μέσα σε επιμελημένες συλλογές περιεχομένου, από οτιδήποτε άλλο από infographics έως συνταγές σε tutorials μέχρι αστείες εικόνες. Όλες αυτές οι συλλογές, ή "πίνακες", συγκεντρώνονται από τους χρήστες του Pinterest, οι οποίοι βρίσκουν περιεχόμενο από όλο τον ιστό καθιστώντας τους διαθέσιμο για τους χρήστες που αναζητούν πιο εύκολα. Περισσότερο "

08 από 11

Bing

Ο Bing είναι μια από τις νεότερες μηχανές αναζήτησης σε αυτήν τη λίστα, αλλά σίγουρα καταφέρνει να χάσει χρόνο με την εντυπωσιακή δύναμη της Microsoft πίσω από αυτό. Το Bing προσφέρει μια απλή εμπειρία αναζήτησης με έμφαση σε πραγματικό χρόνο. ο στόχος τους είναι να απαντήσουν τα ερωτήματα αναζήτησης με τις πιο σχετικές, ενημερωμένες πληροφορίες.

Ο Bing εξακολουθεί να καινοτομεί ήσυχα, παρέχοντας γρήγορες και συναφείς απαντήσεις στην πλειοψηφία των ερωτημάτων καθώς και διαισθητικές προσθήκες αναζήτησης, όπως τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις ανά ώρα, τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο ιστορικό αναζήτησης, σύνδεση των αναζητήσεων του Bing με κοινωνικές πλατφόρμες και μια εκτεταμένη εκτεταμένη σελίδα αναζήτησης που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εστιάσουν την έρευνά τους ακόμη περισσότερο. Περισσότερο "

09 από 11

Wolfram Alpha

Τεχνικά, το Wolfram Alpha δεν είναι μηχανή αναζήτησης με την πιο παραδοσιακή έννοια του όρου. είναι περισσότερο σαν τη δική σας ιδιωτική υπερφορτωμένη αριθμομηχανή που δεν μπορεί μόνο να υπολογίσει αριθμητικές ερωτήσεις αλλά και διάφορα ενδιαφέροντα ερωτήματα όπως "τι είναι η ανύψωση του Ντένβερ" ή "γιατί είναι το γαλάζιο του ουρανού" ή "πες μου για το Μπουένος Άιρες".

Το Wolfram Alpha τιμολογείται ως "υπολογιστική μηχανή", που ουσιαστικά σημαίνει ότι όποιο και αν είναι το ερώτημα που βασίζεται σε γεγονότα που θα πετάξετε σε αυτό, είναι πιθανότατα να βρούμε μια απάντηση. Χρειάζεστε τον υπολογισμό για αυτό το πολύπλοκο μαθηματικό πρόβλημα; Τι γίνεται με τα στατιστικά στοιχεία για κάθε χώρα του κόσμου, πίνακες μετατροπής ή πληροφορίες σχετικά με ένα χημικό στοιχείο; Μπορείτε να κάνετε όλα αυτά και πολλά άλλα. Περισσότερο "

10 από 11

Duck Duck Go

Το Duck Duck Go , μια παράξενη μηχανή αναζήτησης, έχει αποκτήσει αρκετή δημοτικότητα λόγω της πολιτικής του να μην εντοπίζει τι αναζητούν οι χρήστες, καθιστώντας δυνατή τη διατήρηση των αναζητήσεών σας όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικών (βλ. Δέκα τρόποι για να προστατεύσετε το ιδιωτικό σας απόρρητο) για περισσότερα σχετικά με αυτό το σημαντικό θέμα). Τα αποτελέσματα αναζήτησης δεν είναι πάρα πολύ άθλια. Περισσότερο "

11 από 11

USA.gov

Η USA.gov είναι η ηλεκτρονική πύλη της αμερικανικής κυβέρνησης με τα πάντα διαθέσιμα στον Παγκόσμιο Ιστό. Είναι ένας εκπληκτικά χρήσιμος πόρος, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε οτιδήποτε από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου μέχρι τις τελευταίες στατιστικές απασχόλησης.

Το USA.gov είναι όπου θα θελήσετε να πάτε για οτιδήποτε σχετίζεται με τις κυβερνητικές πληροφορίες των ΗΠΑ. Τα δημοφιλή θέματα περιλαμβάνουν το πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια ομοσπονδιακή καριέρα, έναν κατάλογο των οργανισμών AZ (με συνδέσμους), επιχορηγήσεις, πληροφορίες παροχών, ακόμη και πώς να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας. Η USA.gov είναι μία από τις πιο χρήσιμες μηχανές αναζήτησης στον Ιστό και μέρος αυτού που θεωρούμε μία από τις κορυφαίες ιστοσελίδες της κυβέρνησης των κορυφαίων είκοσι βασικών αμερικανικών κυβερνήσεων . Περισσότερο "