Πώς το ρολόι της Apple μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε

Το Apple Watch μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας για γυμναστήριο

Το ρολόι της Apple μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο όταν πρόκειται να ταιριάζει , υπό την προϋπόθεση ότι το χρησιμοποιείτε σωστά. Το ρολόι μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό και την κίνησή σας, καθώς και να σας καθοδηγήσει στη βελτίωση των προπονήσεών σας, αρκεί να το αφήσετε.Μετά από τη χρήση του Apple Watch ως μέρος της ρουτίνας γυμναστικής μου κατά το περασμένο έτος έχω καταφέρει με μερικούς συμβουλές Νομίζω ότι μπορεί να σας φανεί χρήσιμο όταν ενσωματώνεται σε δική σας.

Ορίστε έναν επιτεύξιμο στόχο

Η επιλογή Εβδομαδιαίου στόχου είναι μία από τις καλύτερες δυνατότητες του Apple Watch όταν πρόκειται για γυμναστήριο . Κάθε εβδομάδα μπορείτε να ορίσετε νέους στόχους όταν πρόκειται για το χρόνο που ασκείτε, για το χρονικό διάστημα που μετακινείτε και ακόμη και για το χρόνο που διανύετε. Στο τέλος της εβδομάδας, το ρολόι θα σας δώσει μια αναφορά για το πώς κάνατε για την επίτευξη των στόχων και θα έφερα μια πρόταση για έναν ρεαλιστικό στόχο για την επόμενη εβδομάδα με βάση το πώς το κάνατε.

Αυτό το ρεαλιστικό μέρος στόχου είναι ζωτικής σημασίας. Όταν ξεκίνησα αρχικά τη χρήση του Apple Watch, έδιωξα τα πράγματα με ένα καθημερινό στόχο καύσης θερμίδων 1000. Αν και αυτό είναι σίγουρα καλός στόχος, ήταν πολύ υψηλό για το σημερινό επίπεδο δραστηριότητάς μου την εποχή εκείνη. Το αποτέλεσμα? Δεν κατάφερα να το επιτύχω κάθε μέρα. Όχι ακριβώς μια κινητήρια εμπειρία. Ήμουν συνηθισμένος στο FitBit μου όπου οι στόχοι θερμίδων περιλαμβάνουν όχι μόνο τις θερμίδες που καίτε από την κίνηση αλλά και εκείνες που καίτε απλά κάθεστε πίσω από το γραφείο σας. Αποδεικνύει ότι κάηκα πολύ λιγότερο από την κίνηση από ό, τι σκέφτηκα, και η απόδειξη ήταν στον καρπό μου.

Μετά τις πρώτες μου εβδομάδες αποτυχίας, πήρα την συμβουλή της Apple Watch και πήγα με πολύ πιο ρεαλιστικό στόχο: 500. Μόλις το χτύπησα αυτό για όλη την εβδομάδα, το Apple Watch πρότεινε να φτάσω μέχρι 550 και στη συνέχεια 600, τελικά να βρω τον εαυτό μου σε ένα καθημερινό στόχο τώρα πάνω από 1000. Απλά έπρεπε να φτάσω σταδιακά εκεί.

Εύκολο το κάνει

Αυτή η σταδιακή εξέλιξη είναι καθοριστική. Κάθε φορά που θέτετε ένα στόχο για τον εαυτό σας πολύ ψηλά, είτε από την άσκηση είτε από άλλο τρόπο, ο ίδιος ο ίδιος ορίσατε για αποτυχία και απογοήτευση. Για μένα, αν συνέχιζα να αποτυγχάνω κατά τη συνάντηση με το στόχο μου μετά από μέρα, θα είχα τελικά αποθαρρυνθεί και εγκατέλειψα το χαρακτηριστικό εξ ολοκλήρου. Αυτό δεν θα βοήθησε σίγουρα την υγεία μου.

Ορίστε ένα στόχο την πρώτη εβδομάδα που είναι σίγουρα εφικτό. Σίγουρα, θα το χτυπήσετε καθημερινά, αλλά σκεφτείτε πόσο επιτυχημένα και κίνητρα θα αισθανθείτε μόλις το κάνετε. Μόλις χρησιμοποιήσετε το Apple Watch για μια εβδομάδα, θα έχετε επίσης μια αίσθηση για το πώς κινείστε και αρχίστε να κάνετε έξυπνες προτάσεις για το μέλλον. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που ο στόχος σας μια εβδομάδα ένα ήταν μόλις 300 θερμίδες, η Apple Watch θα μπορούσε να επιστρέψει αφού είδε πώς κινείστε και προτείνετε μια δραματική αύξηση την επόμενη εβδομάδα σε 600 ή περισσότερα.

Ελέγξτε τη σύγκριση με το Blaze Smartwatch της Apple Watch εναντίον του FitBit

Όταν κάνετε τα πράγματα επάνω, κάντε μερικά σταδιακά αντί να προσπαθείτε να πάτε τεράστια σε μια μόνο εβδομάδα. Στην εβδομαδιαία αναφορά σας, το Apple Watch θα σας ενημερώσει σχετικά με το πόσο μετακινήσατε κάθε μέρα την προηγούμενη εβδομάδα και θα κάνατε μια πρόταση σχετικά με τη σωστή αύξηση (ή μείωση) του νέου σας εβδομαδιαίου στόχου. Ακούω. Για αρκετό καιρό ήμουν πεπεισμένος ότι ήξερα καλύτερα και έβαλα στόχους που ήταν είτε πολύ υψηλοί είτε πολύ χαμηλοί για αυτό που χρειαζόμουν. Το Apple Watch δίνει κυριολεκτικά προσοχή στο πώς μετακινείτε όλη μέρα κάθε μέρα (όσο το φοράτε). Εμπιστευθείτε την ιδέα της για το τι είναι ο κατάλληλος στόχος.

Συνιστώ επίσης να ρίξετε μια ματιά στην εβδομαδιαία αναφορά και σημειώνοντας τις ημέρες που είστε πιο ενεργοί και σε ποιες μέρες έχετε την τάση να χαλαρώνετε. Σε μερικές περιπτώσεις, ημέρες που σκέφτηκα ότι είμαι αρκετά ενεργός ήταν μερικοί από τους χαμηλότερους μου καλλιτέχνες. Γνωρίζοντας ότι πάντα τείνουν να κινούνται λιγότερο τις Κυριακές, για παράδειγμα, είναι ενθάρρυνση να πάει για ένα τρέξιμο το πρωί, πριν εγκατασταθώ στην παραδοσιακή μου τακτική για να παρακολουθώ ταλαιπωρία, για να πάρω τους αριθμούς μου επάνω. Η εκμάθηση τάσεων για τον εαυτό σας είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που μπορείτε να έχετε για να κάνετε τον εαυτό σας, και τις ρουτίνες προπόνηση σας, καλύτερα. Και ας είμαστε ειλικρινείς: υπάρχει κάτι πραγματικά ικανοποιητικό για την ολοκλήρωση όλων αυτών των κύκλων

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Workout

Ακριβώς όπως ο καθορισμός στόχων για την εβδομάδα είναι σημαντικός, ο καθορισμός στόχων για τις ατομικές προπονήσεις σας μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο επίσης. Η εφαρμογή Workout παρακολουθεί κάθε μία από τις προπονήσεις σας και σας ενημερώνει πριν ξεκινήσετε μια νέα εκδρομή για το τι κάνατε με το θερμίδων σας για το τελευταίο. Εδώ είναι ένα σεμινάριο για το πώς να το χρησιμοποιήσετε .

Ακούγεται σαν ένα μικρό πράγμα, αλλά η πρόσκρουση του θερμιδικού σας στόχου καίγεται ακόμα και μόνο με 25-50 θερμίδες μια προπόνηση μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά με την πάροδο του χρόνου. Ξεκίνησα να χτυπάω τα πράγματα για βόλτες με το σκυλί μου το πρωί. Τα 100 θερμιδικά βόλτα μας γρήγορα μετατράπηκαν σε τροφή 200 θερμίδων, και αργότερα 250. Η αύξηση ήταν μικρή. Νομίζω ότι μπορεί να είχα φτάσει το στόχο πάνω από 25 θερμίδες κάθε φορά που ξεκινούσαμε, και μερικές φορές καθόλου. Πάντα αναγκάζοντας τον εαυτό μου να φτάσει στον ίδιο στόχο που έκανα στον τελευταίο περίπατό μας. Ωστόσο, τελικά πήρα τον εαυτό μου στη ρουτίνα της λήψης 300-θερμίδων περιπάτους κάθε πρωί. Σίγουρα μικρό, αλλά αυτό είναι τριπλό αυτό που κάναμε όταν ξεκινήσαμε, και σίγουρα προσθέτει.

Η ίδια μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τρέξιμο ή ακόμα και το χτύπημα του ελλειπτικού. Κάθε φορά που κάνετε μια προπόνηση, στοχεύετε να πιέσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο. Με μια πολύ μικρή ώθηση κάθε μέρα, όλες αυτές οι μικροσκοπικές αυξήσεις θα προστεθούν σε ένα τεράστιο με την πάροδο του χρόνου και πιθανότατα δεν θα παρατηρήσετε καν. Και αυτά είναι μόνο τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Workout. Τρίτα μέρη έχουν κάνει μερικές εκπληκτικές εφαρμογές γυμναστικής για το Apple Watch επίσης.

Στην πραγματικότητα Stand Up όταν το ρολόι σας λέει να

Ένα τεράστιο μάτι ανοιχτήρι για μένα με το Apple Watch ήταν όταν ήρθε στην κατοχή. Το ρολόι δείχνει ότι στέκεστε για ένα λεπτό έξω από την ώρα, 12 ώρες την ημέρα. Αν με ρωτούσα πόσο συχνά στάθηκα πριν πάρω το ρολόι, μάλλον θα έλεγα (με σιγουριά) ότι σου ικανοποιούμαι σίγουρα κάθε μέρα χωρίς αμφιβολία. Αγόρι, ήμουν λάθος.

Ως συγγραφέας, ξοδεύω έναν τόνο χρόνου κάθε μέρα στο γραφείο μου. Είτε δουλεύω σε μια ιστορία, σερφάροντας στο διαδίκτυο αναζητώντας την επόμενη μεγάλη μου ιδέα (ή ας είμαστε ειλικρινείς βλέποντας τους φίλους μου στο Facebook) ή μιλώντας στο τηλέφωνο με μια πηγή - το μεγάλο πράγμα που έχω κάνει Το κοινό είναι ότι περιλαμβάνει μια καρέκλα.

Ενώ σίγουρα σηκωθώ για να πάρω περισσότερο καφέ ή να πάω αρκετά συχνά στην τουαλέτα, αυτό δεν συμβαίνει συχνά όταν το τοποθετήσετε στη μεγάλη εικόνα της ημέρας μου. Όταν ξεκίνησα να φοράω το ρολόι, αγνόησα τα μηνύματα που υποδηλώνουν ότι εγώ σηκώθηκα και διαπίστωσα ότι κάποιες μέρες θα έφτασα μόνο σε 6 ή 7 ώρες την ημέρα που είχα φτάσει ένα λεπτό. Αυτό είναι πολύ, πολύ χαμηλότερο από αυτό που αρχικά περίμενα.

Τώρα όποτε το ρολόι με τρυπούν για να προτείνω να σηκωθώ, το θεωρώ σοβαρά. Σίγουρα, μερικές φορές βρίσκομαι στη μέση ενός έργου και συνεχίζω να περνάω, αλλά άλλοι είμαι καθυστέρηση κάθεται στο γραφείο μου ή σε ένα μπαρ με τους φίλους και θα μπορούσε εύκολα να σταθεί για λίγα λεπτά. Σκέφτομαι μάλιστα να δημιουργήσω ένα γραφείο που να στέκεται στο γραφείο του σπιτιού μου για να το χρησιμοποιώ κατά διαστήματα καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μη στέκεται και κινείται αρκετά συχνά δεν ήταν ένα πρόβλημα που συνειδητοποίησα ότι είχα, αλλά δεν είναι πολύ εύκολα διορθωμένο (και trackable!) Που μου αρέσει.

Καρδιά Υγιή

Η ισχύς του αισθητήρα καρδιακού ρυθμού στον καρπό μου ήρθε πρόσφατα σε ένα απροσδόκητο μέρος: το γραφείο του γιατρού μου. Ξεκίνησα ένα νέο φάρμακο περίπου πριν από ένα χρόνο. Κατά τη διάρκεια του ετήσιου ελέγχου, προέκυψαν ερωτήματα σχετικά με το φυσιολογικό καρδιακό ρυθμό μου και αν είχε αυξηθεί κατά το παρελθόν έτος.

Πριν από την Apple Watch, είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα ήμουν σε θέση να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Είχα μια πολύ βασική ιδέα για το τι ήταν συνήθως ο ρυθμός καρδιακής ανάπαυσης. Το έλεγξα καθημερινά; Με τίποτα. Και ποτέ δεν το έγραψα οπουδήποτε. Εάν μια αύξηση συνέβη κατά τη διάρκεια του έτους, πιθανότατα δεν θα παρατηρούσα καθόλου (αν δεν ήταν πολύ δραματική και ξαφνική). Χρησιμοποιώντας την Apple Watch κάθε μέρα, είχα πραγματικά ένα ρεκόρ που θα μπορούσα να δείξω στον γιατρό μου σχεδόν κυριολεκτικά κάθε μέρα του περασμένου έτους.

Ήμασταν σε θέση να δούμε τι ήταν τα ηρεμιστικά και υψηλά ποσοστά καρδιάς μου τότε και να τα συγκρίνω με αυτά που συμβαίνουν τώρα. Η απάντηση είναι ότι ήταν το ίδιο, αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσα να δώσω σίγουρα αυτή την απάντηση χωρίς την εφαρμογή Health στο iPhone μου και τα δεδομένα από την Apple Watch μου. Υπάρχει κάτι τόσο μαγικό και ισχυρό γι 'αυτό.

Βρείτε το Groove σας

Ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch για να ταιριάζει είναι απλά να το χρησιμοποιήσετε. Με το να φοράτε το ρολόι κάθε μέρα, θα αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με το πώς μετακινείτε τη διαφήμιση όταν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την ικανότητά σας με την πάροδο του χρόνου και να φτάσετε στους προσωπικούς στόχους σας, ό, τι κι αν είναι.