Πώς να Shazam ένα τραγούδι που είναι ήδη στο τηλέφωνό σας

Προσδιορίστε τα τραγούδια σε mashups και mixtapes με τον εύκολο τρόπο

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι το Shazam είναι χρήσιμο μόνο για την αναγνώριση μουσικής από εξωτερικές πηγές ήχου. Ωστόσο, η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ακούσετε μουσική που παίζει στη φορητή σας συσκευή. Όσο η συσκευή σας κρατάει ενεργό το μικρόφωνο ενώ παίζετε ένα τραγούδι θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shazam.

Για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε το παρακάτω εγχειρίδιο.

Χρησιμοποιώντας το Shazam για τον εντοπισμό ενός τραγουδιού που παίζει στη συσκευή σας

Αν δεν έχετε εγκαταστήσει αυτήν την δωρεάν εφαρμογή, κάντε λήψη γι 'αυτό το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Ακολουθούν μερικές άμεσες συνδέσεις λήψης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Shazam. Αυτό πρέπει να τρέχει στο παρασκήνιο προτού αρχίσετε να παίζετε μουσική.
  2. Τώρα θα πρέπει να εκτελέσετε την αγαπημένη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής στη συσκευή σας. Επιλέξτε το άγνωστο κομμάτι που θέλετε να ακούσετε και να το παίξετε.
  3. Αντικαταστήστε την εφαρμογή Shazam και πατήστε το κουμπί λήψης. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε ένα αποτέλεσμα. Μόλις συμβεί αυτό, οι πληροφορίες θα προστεθούν στη λίστα ετικετών Shazam.
  4. Αν έχετε ένα αρχείο ήχου που περιέχει πολλά τραγούδια, μπορείτε να πατήσετε απλά το κουμπί λήψης κάθε φορά που αρχίζει να παίζει νέο τραγούδι.
  5. Αφού τελειώσετε να παίζετε όλα τα άγνωστα τραγούδια στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να δείτε μια λίστα των κομματιών που αναγνωρίστηκαν πατώντας στο μενού Ετικέτες της εφαρμογής. Επιλέγοντας ένα από τη λίστα θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε το κομμάτι από το iTunes Store, αλλά μπορείτε επίσης να προβάλλετε ολόκληρο το τραγούδι χρησιμοποιώντας το Spotify ή Deezer.

Συμβουλές