Κορυφαίες εφαρμογές καλλιτεχνικού γραφικού σχεδιασμού

Βρείτε το καλύτερο λογισμικό για να δημιουργήσετε το πρωτότυπο έργο τέχνης σας

Αυτά τα προγράμματα λογισμικού προσανατολισμένα στην τέχνη έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ζωγραφική, ζωγραφική, χρωματισμό και δημιουργία πρωτότυπων έργων τέχνης. Παρόλο που μερικά από αυτά παρέχουν επίσης εργαλεία για την εργασία με προϋπάρχουσες εικόνες, η έμφαση δίνεται στην τέχνη και τη διαδικασία δημιουργίας.

01 από 08

Corel Painter 2018 ψηφιακή καλλιτεχνική σουίτα

© Corel

Ο Corel Painter είναι σαν ένα στούντιο καλά καλλιεργημένου καλλιτέχνη, χωρίς το χάος. Με υφές, βούρτσες και εργαλεία, μπορείτε να μιμείται τη ζωγραφική και το σχέδιο με κιμωλία, παστέλ, υδατογραφίες, έλαια, κραγιόνια, μολύβι, στυλό, μελάνι και πολλά άλλα. Ο Ζωγράφος προσφέρει επίσης μη παραδοσιακά εργαλεία, όπως μάνικα εικόνας, στυλό μοτίβων, cloners και ειδικά εφέ. Παρόλο που το ισχυρό του σημείο είναι το καλλιτεχνικό του σετ εργαλείων, η Painter προσφέρει επίσης δυνατότητες για τη βελτίωση φωτογραφιών, τη δημιουργία γραφικών στο Web, το κινούμενο σχέδιο και την εργασία με κείμενο. Περισσότερο "

02 από 08

ArtRage

Fred Hsu / Wikimedia Commons

Το ArtRage είναι ένα διασκεδαστικό και εύκολο στην εκμάθηση πρόγραμμα πειραματισμού με την ψηφιακή τέχνη στα Windows, Mac και iPad. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι απόλυτα πανέμορφο και έχει σχεδιαστεί για απόλυτη ευκολία χρήσης. Τα παιδιά και οι ενήλικες θα έχουν έναν τόνο διασκεδαστικής ζωγραφικής και ζωγραφικής με εργαλεία τέχνης που δρουν και αλληλεπιδρούν όπως το πραγματικό χρώμα, στυλό, μολύβια, κραγιόνια, ακόμα και λάμψη! Εάν δεν είστε σίγουροι εάν η ψηφιακή τέχνη είναι για σας, δοκιμάστε την δωρεάν έκδοση. Είναι χρόνος απεριόριστος αλλά στερείται μερικά από τα εργαλεία στην πλήρη έκδοση. Για μόλις US $ 30 η πλήρης έκδοση αξίζει εντελώς για τα επιπλέον χαρακτηριστικά. Μια έκδοση Pro είναι επίσης διαθέσιμη για λίγο περισσότερο, και το 2010, ένα ArtRage για το iPad κυκλοφόρησε. Περισσότερο "

03 του 08

Snap Art

Η Snap Art Alien Skin είναι μια συλλογή από φίλτρα που μπορούν να δώσουν στις φωτογραφίες σας το καλλιτεχνικό στυλ του έγχρωμου μολυβιού, Impasto, Pointillism, στυλό και μελάνι, σκίτσο μολύβι, παστέλ, κόμικς, ακουαρέλα, ελαιογραφία, Pop Art κ.α.

Το Snap Art έρχεται με εκατοντάδες προεπιλογές καθώς και χειροκίνητους ελέγχους, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μετατρέπουν τις φωτογραφίες σε έργα τέχνης γρήγορα και με το ακριβές επίπεδο λεπτομέρειας που επιθυμούν.

Το Snap Art απαιτεί ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών υποδοχής, όπως το Adobe Photoshop , το Adobe Photoshop Elements ή το Corel Paint Shop Pro Photo. Περισσότερο "

04 του 08

Autodesk SketchBook

Autodesk SketchBook

Το Autodesk SketchBook είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα σχεδίασης και ζωγραφικής ελεύθερης χρήσης για Windows και Mac, καθώς και για φορητές συσκευές όπως το iPad.

Το SketchBook είναι εξαιρετικά εύκολο να μάθει και να χρησιμοποιήσει. Εάν έχετε απογοητευτεί ή συγκλονιστεί από την πολυπλοκότητα άλλων προγραμμάτων ζωγραφικής / σχεδίασης, το SketchBook είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σχεδιάσετε ιδέες, να σχολιάσετε εικόνες και να εξερευνήσετε σχεδίαση με βάση τον υπολογιστή. Περισσότερο "

05 του 08

Corel Painter Essentials

Corel

Το Corel Painter Essentials είναι μια απλοποιημένη έκδοση του επαγγελματικού λογισμικού τέχνης του Corel Painter για οικιακή χρήση. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους αρχαρίους ή μη καλλιτέχνες να δημιουργήσουν ψηφιακή τέχνη και να μετατρέψουν τις φωτογραφίες σε έργα τέχνης.

Αν και είναι πιο περιορισμένη από την Painter, το Essentials διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο εργαλείων και επιδράσεων που επιτρέπουν στους χρήστες να εξερευνήσουν την ψηφιακή τέχνη χωρίς να είναι συγκλονισμένοι από πάρα πολλές επιλογές. Παρέχει επίσης μια ιδανική διαδρομή αναβάθμισης στο Painter. Περισσότερο "

06 του 08

ArtWeaver

Artweaver

Το Artweaver είναι ένα πρόγραμμα ζωγραφικής και σχεδίασης για Windows που θα φαίνεται πολύ οικείο σε οποιονδήποτε χρησιμοποίησε Photoshop ή Painter στο παρελθόν.

Το Artweaver διαθέτει διάφορα πινέλα και εργαλεία φυσικών μέσων όπως κιμωλία, μολύβια, κάρβουνο, βαφή πετρελαίου, μαρκαδόρους, κραγιόνια, αερογράφοι, ακρυλικά, σφουγγάρια, παστέλ και cloners. Κάθε βούρτσα έχει μια σειρά χαρακτηριστικών που μπορούν να προσαρμοστούν για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία. Επιπλέον, το Artweaver προσφέρει ένα στερεό σύνολο γενικών εργαλείων χειρισμού και βελτίωσης εικόνας.

Το Artweaver προσφέρει μια δωρεάν έκδοση για μη εμπορικές και ακαδημαϊκές χρήσεις, καθώς και μια πληρωμένη έκδοση με πρόσθετα χαρακτηριστικά. Περισσότερο "

07 του 08

Studio Καλλιτέχνης

Studio Artist Synthetik Λογισμικό

Η Studio Artist είναι μια βραβευμένη εφαρμογή ζωγραφικής, σχεδίασης, εικόνας και βίντεο για MacOS και Windows.

Ονομάζεται "συνθέτης γραφικών" από την εταιρεία που την παράγει, βασίζεται στις έννοιες της μουσικής σύνθεσης, της γνωστικής νευροεπιστήμης και της οπτικής αντίληψης, με αποτέλεσμα ένα πρόγραμμα λογισμικού που «ξέρει πώς να ζωγραφίζει και να σχεδιάζει».

Οι χρήστες μπορούν να ζωγραφίζουν και να σχεδιάζουν χειροκίνητα με εργαλεία που μπορούν να διαμορφωθούν ή μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόματες ζωγραφικές ενέργειες για να ζωγραφίσουν έξυπνα μια εικόνα με καλλιτεχνικά εφέ. Περισσότερο "

08 από 08

Έργο Dogwaffle

Το Project Dogwaffle, το «πρόγραμμα αφύσικης βαφής», είναι ένα πρόγραμμα ζωγραφικής και κινούμενων σχεδίων για τα Windows με πολλά μοναδικά εργαλεία για τη δημιουργία εικόνων. Η διεπαφή είναι ιδιόμορφη, αλλά φαίνεται ότι έχει πολλά να προσφέρει δημιουργικούς ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να το εξερευνήσουν.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας βούρτσες (συμπεριλαμβανομένων κινούμενων βούρτσες), να αναμίξετε τα χρώματα με φυσικό τρόπο και να χρησιμοποιήσετε διάφορα ειδικά εφέ. Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση του Project Dogwaffle ή μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην πλήρη έκδοση. Περισσότερο "