Πώς να εγκαταστήσετε τα κατεβασμένα σπίτια στο 'The Sims'

Η κατασκευή σπιτιών είναι μία από τις πιο δημιουργικές πτυχές του βιντεοπαιχνιδιού "The Sims". Για πολλούς νέους παίκτες, ωστόσο, η λήψη προκατασκευασμένων κατοικιών από τις πολλές διαθέσιμες πηγές είναι πολύ πιο εύκολη από τη δημιουργία ενός από το μηδέν.

Λήψη σπιτιών για τους "The Sims" & # 39;

  1. Κατεβάστε ένα σπίτι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι σας σε ένα φάκελο που θα θυμάστε ή στην επιφάνεια εργασίας σας.
  2. Αν το αρχείο του σπιτιού είναι σε μορφή .zip ή .rar, αποσυνδέστε το σε ένα πρόγραμμα αποσυμπίεσης όπως το WinZip ή κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε Εξαγωγή όλου .
  3. Εκχυλίστε το σπίτι στο maxis \ sims \ userdata \ houses \ .
  4. Εάν διαθέτετε ένα πακέτο επέκτασης, επιλέξτε το φάκελο userdata της γειτονιάς στην οποία θέλετε να παίξετε το παιχνίδι. Για παράδειγμα, η Γειτονιά 3 θα αποθηκευτεί στο \ sims \ userdata3 \ houses \.
  5. Αν το σπίτι δεν είναι φερμουάρ, αντιγράψτε και επικολλήστε το αρχείο στο φάκελο του γειτονικού σπιτιού στο οποίο θέλετε να παίξετε το σπίτι.
  6. Την επόμενη φορά που θα ανοίξετε τη γειτονιά, θα εμφανιστεί το σπίτι που κατεβάσατε.

Συμβουλές

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ενδιαφέρον για την εμπειρία παιχνιδιού σας χρησιμοποιώντας ορισμένους από τους εξαπατημένους κωδικούς που διατίθενται για το παιχνίδι "The Sims".