Οι 7 καλύτερες οθόνες παιχνιδιών υψηλής τεχνολογίας που θα αγοράσουν το 2017

Παίρνοντας την εμπειρία του παιχνιδιού σας σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο

Εάν θέλετε να παίξετε σε υψηλό επίπεδο, τότε θα χρειαστείτε μια οθόνη που είναι ανελέητη στην εξάλειψη της υστέρησης. Ενώ οι περισσότεροι παίκτες παίρνουν το χρόνο να σχεδιάσουν προσεκτικά τη στοίβα τους με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές για τον προϋπολογισμό τους, δεν πρόκειται να έχετε πλήρη απόδοση χωρίς μια εξειδικευμένη οθόνη παιχνιδιών. Οι οθόνες τυχερών παιχνιδιών έχουν υψηλές συχνότητες ανανέωσης και ανάλυση οθόνης, με ειδικά ισοσταθμιστές για να παρέχουν βαθιά αντίθεση που βοηθάει τις σκούρες σκηνές να φαίνονται ζωντανές. Αυτές οι οθόνες παιχνιδιών υψηλής τεχνολογίας θα βελτιώσουν το παιχνίδι σας.

Με την υψηλή αναλογία αντίθεσης, τον ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης και τη NVIDIA G-SYNC, αυτή η οθόνη παιχνιδιών από την Dell παρέχει όλες τις λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα παιχνίδια σας με μια τιμή που είναι μερικές εκατοντάδες δολάρια λιγότερο από τους αντίστοιχους ανταγωνιστές.

Η NVIDIA G-SYNC είναι η τεχνολογία οθόνης από τον έγκυρο κατασκευαστή καρτών βίντεο που προορίζεται να αξιοποιήσει στο έπακρο τις οθόνες. Παρέχει απαλή, χωρίς δάκρυα παιχνιδιού σε υψηλές ανανέωσης με χαρακτηριστικά όπως HDR και θόλωση εξαιρετικά χαμηλής κίνησης. Εάν παίζετε σε επαγγελματικό επίπεδο, χρειάζεστε αυτή τη λειτουργία για να είστε σε θέση να ανταγωνιστείτε. Αυτή η οθόνη έχει μέγιστο ρυθμό καρέ 144 Hz και γρήγορη λειτουργία μνήμης FAST ένα ms.

Η ποιότητα εικόνας επίσης λάμπει, παρέχοντας όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε σε QUAD HD (2560x1440) σε οθόνη 27 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 1000: 1. Η οθόνη έχει αντιολισθητική επίστρωση και σκληρότητα 3H. Διαθέτει οριζόντια γωνία προβολής 160 μοιρών κάθετης και 170 μοιρών και μπορείτε επίσης να ρυθμίζετε, περιστρέφετε και περιστρέφετε το ύψος για βέλτιστη απόδοση.

Παίξτε σαν τους επαγγελματίες με την οθόνη QHD Zowie της BenQ, ένα θηρίο 27 ιντσών που είναι η επίσημη οθόνη του MLG CS: GO και πλήθος επαγγελματικών πρωταθλημάτων και ομάδων. Αυτή η προηγμένη οθόνη έχει σχεδιαστεί με πολλά εργονομικά χαρακτηριστικά για άνεση και μείωση των οπτικών αναταραχών, παρέχοντας μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία που σας βοηθά να ξεκλειδώσετε το πραγματικό σας δυναμικό.

Η οθόνη εμφανίζει τα παιχνίδια σας σε ανάλυση 2560 x 1440 με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 144Hz και ομαλή απόκριση. Έχει ένα Black eQualizer για να παρέχει οπτική καθαρότητα σε σκούρες σκηνές και μια εναλλαγή S για εναλλαγή μεταξύ αποθηκευμένων ρυθμίσεων, δίνοντάς σας εύκολη πρόσβαση σε διαφορετικά σενάρια.

Αποκτήστε μια πιο συναρπαστική εμπειρία με αυτή την καμπύλη οθόνη Full HD 32 ιντσών για τη Samsung, μια λύση υψηλής τεχνολογίας που βελτιστοποιείται για τις ανάγκες των gamers. Η μοναδική άσπρη κυκλική βάση και πλαίσιο προσδίδουν μια μοντέρνα και κομψή αισθητική, ένα τέλειο συμπλήρωμα στην καμπυλότητα 1800R της οθόνης, η οποία πρακτικά εξαφανίζεται στις άκρες πάχους λιγότερο από μισής ίντσας.

Ο κομψός σχεδιασμός είναι μόνο ένα πλαίσιο για τη ζωντανή εικόνα στην οθόνη. Όπως θα περίμενε κανείς από μια εταιρεία που είναι γνωστή για την πολύχρωμη και ζωντανή ποιότητα εικόνας, η εμπειρία είναι εκπληκτική. Η τεχνολογία Active Crystal Color της Samsung παρέχει αναλογία αντίθεσης 5000: 1 για βαθύ μαύρο χρώμα και ασπρόμαυρη εκτύπωση. Η βελτιωμένη λειτουργία παιχνιδιών βελτιστοποιεί περαιτέρω τα χρώματα για να φέρει την εμπειρία στη ζωή και εγγυάται ότι η ταχύτητα διατηρείται με το ρυθμό καρέ. Με αναλογία διαστάσεων 16: 9 και οθόνη Full HD 1930 x 1080, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους περισσότερους gamers.

Το Zowie είναι ένα από τα αγαπημένα στους κύκλους eSports και αυτή η οθόνη 24 ιντσών είναι ένας προσιτός αλλά ισχυρός τρόπος για να μπείτε στη δράση. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ένα high-end οθόνη που είναι κατασκευασμένο για παιχνίδια, αυτό είναι ένα καλό για να ξεκινήσετε. Η οθόνη 24 ιντσών διαθέτει ανάλυση πλήρους HD 1920 x 1080p που μοιάζει εξαιρετική με μια οπισθοφωτισμένη οθόνη LED. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα πόδι επάνω στους αντιπάλους σας σε σκούρες ρυθμίσεις με το Black eQualizer, ένας τρόπος για να αυξήσετε την ορατότητα σε σκοτεινές σκηνές χωρίς να αυξήσετε τις φωτεινές περιοχές πολύ ψηλά.

Ανεξάρτητα από το παιχνίδι που παίζετε, μπορείτε να έχετε μια βελτιστοποιημένη λειτουργία. Μπορείτε εύκολα να εναλλάσσεστε μεταξύ των λειτουργιών παιχνιδιού που δημιουργούνται από τη ZOWIE, ανάλογα με το αν παίζετε ένα shooter πρώτου προσώπου (FPS) ή μια (online) αρένα μάχης πολλαπλών παικτών (MOBA). , που σας επιτρέπει να εστιάζετε περισσότερο. Με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και προσαρμόσιμη βάση, αυτή η οθόνη θα βελτιώσει πραγματικά το παιχνίδι σας.

Οι οθόνες Ultra-widescreen παρέχουν μια πιο κινηματική εμπειρία, ιδανική για παιχνίδια ρόλων (RPG) και για παιχνίδια ενός παίκτη. Αυτή η οθόνη έχει αναλογία διαστάσεων 21: 9, η οποία φαίνεται καθαρή και λεπτομερή από κάθε γωνία σε Full HD. Η οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία FreeSync που βοηθά να απαλλαγούμε από το σχίσιμο και τον τραυλισμό που διαταράσσουν την εμπειρία παιχνιδιού.

Τρεις προκαθορισμένες λειτουργίες βοηθούν επίσης στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας σας ανάλογα με τον τύπο του παιχνιδιού που παίζετε. Η εμπειρία σας ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τη λειτουργία Dynamic Action Sync, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ομαλή και ρευστό εμπειρία αναπαραγωγής. Όλα φαίνονται υπέροχα με 99% κάλυψη του φάσματος sRGB, ενώ ένα Black Stabilizer αποκαλύπτει εξαιρετικές λεπτομέρειες σε σκούρες σκηνές.

Αυτή η καμπύλη οθόνη των 34 ιντσών από την Acer είναι η πρώτη καμπύλη οθόνη στον κόσμο με την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, δίνοντάς σας την καλύτερη απόδοση και κινηματογραφική παρουσίαση. Διαθέτει αναλογία διαστάσεων 21: 9 και εκπληκτική ανάλυση QHD (3440 x 1440) για την εμφάνιση κάθε λεπτομέρειας σε ένα απέραντο οπτικό πεδίο που σας βυθίζει στη δράση. Μια κορυφαία χρωματική συνοχή 178 βαθμών σε μια οθόνη IPS δίνει το υψηλότερο επίπεδο εμπειρίας σε οποιαδήποτε γωνία, ενώ ένα εργονομικό στήριγμα σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την οθόνη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Για μια τέτοια ευρεία οθόνη, η οθόνη φέρνει γρήγορες ταχύτητες 100Hz και βαθιά χρώματα, χτυπώντας το 100% sRGB gamut και την προσαρμογή σε έξι άξονες.

Αυτή η κινηματογραφική οθόνη 32 ιντσών από τη VIOTEK έχει βελτιστοποιηθεί για το FPS και το παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο (RTS), καθιστώντας το ένα σημαντικό όπλο σε οποιοδήποτε οπλοστάσιο τακτικών παικτών. Έχει ανάλυση Full HD 1920 x 1080p και NTSC 85 τοις εκατό σε λόγο διαστάσεων 16: 9. Τα χρώματα εμφανίζονται με δυναμική αντίθεση 20.000.000: 1 σε τυπική λειτουργία ευρείας οθόνης. Η ακτίνα καμπύλης είναι 1800mm, η οποία προσθέτει ένα άλλο στρώμα κινηματικής εμβάπτισης. Η οθόνη σχεδιάστηκε επίσης για να εξαλείψει το περιττό μπλε φως που προκαλεί την οφθαλμική βλάβη, βοηθώντας σας να παίζετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς κόπωση. Τέλος, αποκτήστε υψηλή απόδοση με το AMD FreeSync, ένα χαρακτηριστικό που αυξάνει το δυναμικό ρυθμό ανανέωσης για να μειωθεί αυτόματα η υστέρηση και να λυγίσει, έτσι ώστε το παιχνίδι να είναι ομαλό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .