Αναπήδηση μηνύματος στον αποστολέα Με το Mac OS X Mail

Ακολουθήστε τις συστάσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας της Apple

Η Apple κατάργησε τη λειτουργία αναπήδησης στο Mac OS X Mail 5 και σε νεότερες εκδόσεις. Η σκέψη ήταν ότι η αναπήδηση ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν έκανε τίποτα παρά να επιβεβαιώσει ότι το e-mail είχε παραληφθεί, αλλιώς αναπήδησε σε μια πλαστογραφημένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δεν έκανε τίποτα καθόλου. Έκτοτε, οι περισσότεροι πάροχοι και προγράμματα αλληλογραφίας έχουν καταργήσει τη λειτουργία αναπήδησης για τους ίδιους λόγους.

Παρόλο που τα Windows έχουν μερικές βοηθητικές εφαρμογές που καθιστούν ακόμα δυνατή την επιλογή, το Apple Mail δεν διαθέτει πολλές επιλογές.

Ανακτήστε ένα μήνυμα στον αποστολέα στο Mac OS X Mail 4 και νωρίτερα

Για να μεταφέρετε ένα μήνυμα πίσω στον αποστολέα του με Mac OS X Mail έκδοση 4 και παλαιότερη:

Εναλλακτικός τρόπος να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ορισμένες εκδόσεις αλληλογραφίας του Mac OS X

Για λίγο, μια εφαρμογή τρίτου μέρους παρείχε μια δυνατότητα αναπήδησης σε ορισμένες εκδόσεις αλληλογραφίας. Το κουμπί Επαναφορά αναδρομικής αλληλογραφίας στην εφαρμογή Lions Mail επιστρέφει το κουμπί "Ανάκτηση αλληλογραφίας" στο OS X Lion's και Mountain Lion's Mail, ακριβώς όπως εμφανίζεται με το OS X Snow Leopard.

Συστάσεις Apple για την αντιμετώπιση του Spam

Η Apple αναλύει εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων Επισημαίνει τα μηνύματα και τα στέλνει σε εσάς. Η δουλειά σας είναι να επιβεβαιώσετε ότι είναι σκουπίδια ή όχι σκουπίδια για να διδάξετε στον διακομιστή Mail της Apple πώς να φιλτράρετε καλύτερα το email σας.

Εάν δεν εμφανίζονται τα κουμπιά Junk, μεταβείτε στην εφαρμογή "Αλληλογραφία" και επιλέξτε Αλληλογραφία > Προτιμήσεις > Ανεπιθύμητη αλληλογραφία και επιλέξτε Ενεργοποίηση φιλτραρίσματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας .