Τρόπος προσθήκης και αλλαγής της κεφαλίδας απάντησης σε Mac OS X Mail

Χρησιμοποιήστε μια κεφαλίδα Απάντηση σε για να ξεπεράσετε το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας

Από προεπιλογή, οι απαντήσεις σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε από την εφαρμογή Mail σε Mac OS X ή macOS αποστέλλονται στη διεύθυνση στο πεδίο Από από το εξερχόμενο email. Αν έχετε πολλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιείτε το βέλος στο τέλος του πεδίου για να αλλάξετε τη διεύθυνση.

Αν προτιμάτε να στέλνετε απαντήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που βρίσκεται στο πεδίο Από, προσθέστε μια κεφαλίδα Απάντησης σε αυτό το μήνυμα και εισάγετε μια διαφορετική διεύθυνση.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια κεφαλίδα απάντησης-σε;

Ω, αυτό το φίλτρο spam! Δεν λάβατε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ίσως - που περιμένατε να λάβετε. Ρωτάτε από τον αποστολέα εάν το μήνυμα παραδόθηκε κανονικά στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν χρησιμοποιείτε τη συνήθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για αυτήν την ερώτηση, ίσως να μην δείτε ποτέ την απάντηση. Το ίδιο φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που συλλαμβάνει το ενημερωτικό δελτίο μπορεί να πάρει και την απάντηση. Ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διότι τότε ο αποστολέας ενδέχεται να μην σας αναγνωρίσει. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσθέσετε μια κεφαλίδα Reply-To στο email σας.

Τι πρέπει να κάνει ο Έξυπνος χρήστης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Ορίστε την κεφαλίδα "Απάντηση" στο μήνυμα σε μια εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το μήνυμα σβήνει χρησιμοποιώντας την κανονική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά μόλις ο παραλήπτης κάνει κλικ στην Απάντηση , η εναλλακτική διεύθυνση τίθεται σε λειτουργία. Όλες οι απαντήσεις πηγαίνουν σε αυτήν τη διεύθυνση αντί για την κανονική σας διεύθυνση όπως εμφανίζεται στην κεφαλίδα Από.

Στο Mac OS X Mail και το macOS Mail , μπορείτε να ορίσετε εύκολα την κεφαλίδα Reply-To για κάθε μήνυμα που στέλνετε.

Χρησιμοποιώντας μια κεφαλίδα απάντησης-σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mac Mail

Εάν δεν βλέπετε μια κεφαλίδα Απάντησης σε νέα οθόνη email, προσθέστε το πεδίο Απάντηση σε και μετά εισαγάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δείτε πώς:

  1. Ανοίξτε μια νέα οθόνη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή Mail στο Mac που εκτελεί το λειτουργικό σύστημα Mac OS X ή macOS.
  2. Επιλέξτε Εμφάνιση > Θέμα απάντησης σε διεύθυνση στη γραμμή μενού για να προσθέσετε μια κεφαλίδα Απάντησης σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή χρησιμοποιήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Command + Option + R για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το πεδίο Απάντηση σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θέλετε να απαντήσετε στο πεδίο Απάντηση σε.
  4. Συνεχίστε να γράφετε το μήνυμά σας και να το στείλετε κανονικά.

Αλλάξτε την κεφαλίδα για κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αφού ενεργοποιήσετε την κεφαλίδα Απάντηση σε, κάθε νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζει μια κενή κεφαλίδα Απάντηση σε, έως ότου απενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε ή να το αφήσετε κενό ή να πληκτρολογήσετε μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιστροφής σε αυτό για κάθε email που στέλνετε.

Εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να προσθέσετε αυτόματα την ίδια κεφαλίδα Απάντησης σε κάθε μήνυμα που στέλνετε, η εφαρμογή Mail μπορεί να το κάνει αυτόματα για εσάς αλλά πρέπει να μεταβείτε στο Terminal για να κάνετε τη μόνιμη αλλαγή και δεν μπορείτε να τροποποιήσετε στη συνέχεια, στην εφαρμογή αλληλογραφίας.