Πώς να εκτυπώσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook

Η εκτύπωση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο hard copy

Μπορείτε να εκτυπώσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook για διάφορους λόγους. Ίσως θέλετε να αποθηκεύσετε ένα συνημμένο που συμπεριλήφθηκε στο μήνυμα, να εκτυπώσετε μια συνταγή ή λίστα με ονόματα, να δώσετε απόδειξη ανταλλαγής κλπ.

Ανεξάρτητα από το λόγο για τον οποίο θέλετε να εκτυπώσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το πρόγραμμα -πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook το καθιστά πραγματικά εύκολο. Μπορείτε να επιλέξετε να εκτυπώσετε ένα συνημμένο από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ολόκληρο το μήνυμα, συμπεριλαμβανομένου του θέματος, των πεδίων "Προς" και "Από" και οτιδήποτε άλλο βλέπετε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημείωση: Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εκτύπωση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πρόγραμμα Outlook για επιφάνεια εργασίας. Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook Mail αντί, υπάρχουν ξεχωριστές οδηγίες για την εκτύπωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί .

Πώς να εκτυπώσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Outlook

  1. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να εκτυπώσετε, επιλέγοντάς το μία φορά ή με διπλό κλικ (ή διπλό πάτημα) για να το ανοίξετε στο δικό του παράθυρο.
  2. Μεταβείτε στο Αρχείο> Εκτύπωση .
  3. Επιλέξτε το κουμπί Εκτύπωση για να εκτυπώσετε αμέσως το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συμβουλές εκτύπωσης με email