Πώς να εκτυπώσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook Mail στον Ιστό

Το Outlook Mail στο διαδίκτυο σάς επιτρέπει να ανοίξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή που έχει σχεδιαστεί για εκτύπωση. Θα χαρούμε πολύ να μάθουμε ότι το Outlook Mail στο Web και το Outlook.com παρέχουν μια έκδοση φιλική προς την εκτύπωση κάθε μηνύματος χωρίς διαφημίσεις και οπτική ακαταστασία - εκτός από τα μηνύματα, φυσικά.

Γιατί να εκτυπώσετε ηλεκτρονικά όλα;

Αν και οι κινητές συσκευές και η πανταχού παρούσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί τους, η εκτύπωση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι χρήσιμη όταν χρειάζεται να λαμβάνετε πληροφορίες μαζί σας - σε περιοχές χωρίς ασφαλείς συνδέσεις ή τρόπους για να επαναφορτίσετε μια μπαταρία, για παράδειγμα, ή απλώς για ανάγνωση στον ήλιο. Το χαρτί είναι επίσης θαυμάσιο για να σκαλίζει και, με σωστές οδηγίες (τυπωμένο, φυσικά), κάθε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε χαρτί μπορεί να μετατραπεί σε αεροπλάνο ή origami.

Το χαρτί είναι επίσης πάντα χρήσιμο για τη δημιουργία αρχείου και αντιγράφων, φυσικά, ή για να μοιραστείτε πληροφορίες με τρόπο πιο κομψό που κυματίζει μια οθόνη κάτω από τα μάτια τους και λιγότερο εύκολο να αγνοηθεί, δυστυχώς, από ένα απλό email προς τα εμπρός.

Εκτυπώστε ένα μήνυμα στο Outlook Mail στον Ιστό

Για να αποκτήσετε μια εκτυπώσιμη προβολή για ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook Mail στον ιστό και να το στείλετε στον εκτυπωτή σας:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να εκτυπώσετε.
    • Μπορείτε να ανοίξετε το μήνυμα στο Outlook Mail στο παράθυρο ανάγνωσης ιστού, αλλά μπορείτε επίσης να το ανοίξετε στο δικό του παράθυρο (μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στο μήνυμα ή να πατήσετε το πλήκτρο Enter ενώ είναι επισημασμένο για να το κάνετε αυτό).
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο " Περισσότερα εντολές" (⋯) στη γραμμή εργαλείων του μηνύματος.
  3. Επιλέξτε Εκτύπωση από το μενού που εμφανίστηκε.
  4. Το Outlook Mail στον ιστό θα ανοίξει το μήνυμα που έχει διαμορφωθεί για εκτύπωση σε ένα νέο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης και θα εμφανίσει το παράθυρο διαλόγου εκτύπωσης εγγράφων του προγράμματος περιήγησης.
    • Χρησιμοποιήστε το παράθυρο διαλόγου για να στείλετε τη σελίδα στον εκτυπωτή.
    • Εάν το παράθυρο διαλόγου ή το φύλλο εκτύπωσης δεν εμφανίζεται αυτόματα, δοκιμάστε να επιλέξετε File> Print ... από το μενού ή προσπαθήστε να πατήσετε Ctrl-P ή Command-P .

Εκτυπώστε ένα μήνυμα στο Outlook.com

Για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο σε χαρτί ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε στο λογαριασμό σας στο Outlook.com:

Εκτυπώστε ένα μήνυμα στο Windows Live Hotmail

Για να εκτυπώσετε ένα μήνυμα στο Hotmail :

(Δοκιμασμένο τον Αύγουστο του 2016 με το Outlook Mail στον ιστό και το Outlook.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή)