Πώς να κατεβάσετε το εγχειρίδιο του iPad

Μια λίστα iPad Εγχειρίδια για όλα τα μοντέλα

Το iPad έχει υποστεί αρκετές αλλαγές από την αρχική κυκλοφορία του το 2010, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δημιουργίας φακέλων για την οργάνωση των εφαρμογών σας , multitasking, FaceTime υποστήριξη , AirPlay, AirPrint και υπαγόρευσης φωνής μεταξύ πολλών άλλων χαρακτηριστικών. Αίσθημα συγκλονισμένοι; Αυτή η λίστα παρέχει τα επίσημα εγχειρίδια iPad από την Apple.

Σημείωση: Αυτά τα εγχειρίδια λειτουργικού συστήματος επισημαίνονται παράλληλα με το μοντέλο του iPad με το οποίο έχουν κάνει το ντεμπούτο τους. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εγχειρίδιο που αντιστοιχεί στην έκδοση του iOS που χρησιμοποιείτε και όχι στο μοντέλο iPad. Οι περισσότεροι χρήστες του iPad βρίσκονται πλέον στο iOS 9, οπότε αν δεν είστε σίγουροι για την έκδοση σας, κάντε λήψη του εγχειριδίου iOS 9. Αυτά τα εγχειρίδια προσανατολίζονται περισσότερο προς το λειτουργικό σύστημα από την πραγματική συσκευή. Εάν δεν έχετε ενημερώσει το λειτουργικό σύστημα , βρείτε το iPad στη λίστα και χρησιμοποιήστε το κατάλληλο εγχειρίδιο για το συγκεκριμένο μοντέλο.

iPad Pro / iOS 9

Apple, Inc.

Τα δύο μεγάλα χαρακτηριστικά που προστίθενται στη σειρά iPad "Pro" είναι το Apple Pencil και το Smart Keyboard, αλλά ίσως το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό της iOS 9 είναι οι δυνατότητες πολλαπλών εντολών. Αν έχετε iPad Air ή πιο πρόσφατο iPad, μπορείτε να κάνετε slide-over multitasking, η οποία σας επιτρέπει να εκτελέσετε μια εφαρμογή σε μια στήλη στην πλευρά του iPad σας. Εάν διαθέτετε τουλάχιστον ένα iPad Air 2, το iOS 9 υποστηρίζει την πραγματική πολυλειτουργικότητα split-screen. Αλλά ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό της ενημέρωσης είναι το εικονικό touchpad , το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο οθόνης σαν touchpad του φορητού υπολογιστή.

Εάν δεν θέλετε να κατεβάσετε αυτό το εγχειρίδιο σε iBooks, μπορείτε να δείτε τη διαδραστική online έκδοση του εγχειριδίου. Περισσότερο "

iPad Air 2 / iPad Mini3 (iOS 8)

Η ενημέρωση iOS 8 έκανε μια μεγάλη εκτόξευση λόγω της συμπερίληψης των widgets, γεγονός που καθιστά δυνατή την αντικατάσταση του πληκτρολογίου οθόνης με πληκτρολόγιο τρίτου μέρους. Περιλαμβάνει επίσης την Κοινή χρήση οικογένειας και τη δυνατότητα να μεταφέρετε ένα έγγραφο από το iPad στο MacBook ή στο iPhone σας . Περισσότερο "

iPad Air / iPad Mini 2 (iOS 7)

Η μεγαλύτερη οπτική αλλαγή στο λειτουργικό σύστημα από την εισαγωγή του iPad, το iOS 7 χαρακτήρισε ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Μεταξύ των πολλών νέων χαρακτηριστικών περιλαμβάνονται το iTunes Radi o, μια υπηρεσία παρόμοια με την Pandora και η AirDrop , η οποία επιτρέπει την ασύρματη κοινή χρήση φωτογραφιών και αρχείων. Περισσότερο "

iPad 4 / iPad Mini (iOS 6)

Το iPad 4 κυκλοφόρησε μαζί με το iOS 6, το οποίο πρόσθεσε το Siri στο iPad. Αυτή η έκδοση αντικατέστησε επίσης τους Χάρτες Google με τους Χάρτες της Apple, αν και οι Χάρτες Google εξακολουθούν να είναι διαθέσιμοι στο App Store. Το iOS 6 εισήγαγε επίσης μια νέα εμφάνιση και αίσθηση για το App Store. Περισσότερο "

iPad 3 (iOS 5.1)

Το iPad 3 πρόσθεσε μια σειρά από νέες λειτουργίες όπως η φωνητική υπαγόρευση και μια βελτιωμένη κάμερα. Επίσης, ενσωματώνει το Twitter στο λειτουργικό σύστημα, διευκολύνοντας το τιτίβισμα στους φίλους σας. Αυτό το ενημερωμένο εγχειρίδιο είναι κατάλληλο για τους ιδιοκτήτες του iPad 3 που χρησιμοποιούν iOS 5.1. Περισσότερο "

iPad 2 (iOS 4.3)

Το iPad 2 κυκλοφόρησε με μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Οι λειτουργίες του iOS 4.3 είναι παρόμοιες με το 4.2, αλλά περιλαμβάνουν υποστήριξη για νέες λειτουργίες στο iPad 2, όπως η κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Περισσότερο "

Το πρωτότυπο iPad (iOS 3.2)

Το αρχικό iPad δεν περιέχει όλες τις λειτουργίες του iPad 2 ή του iPad 3ης γενιάς. Εάν αγοράσατε το iPad κατά την πρώτη εκκίνησή του και δεν έχετε ενημερώσει το λειτουργικό σύστημα, αυτό το εγχειρίδιο θα σας δώσει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης όλων των λειτουργιών. Περισσότερο "

iOS 4.2

Η πρώτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος μετά την αρχική έκδοση iPad, η ενημέρωση iOS 4.2 έφερε τη δυνατότητα δημιουργίας φακέλων για την καλύτερη οργάνωση των εφαρμογών σας σε κατηγορίες. Περιλαμβάνει επίσης AirPlay, AirPrint, πολλαπλών εργασιών και γρήγορη εναλλαγή εφαρμογών. Περισσότερο "

iPad Οδηγός πληροφοριών προϊόντος

Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και το χειρισμό, τον τρόπο διατήρησης του iPad καθαρό, τις συχνότητες συχνότητας που χρησιμοποιούνται και μια δήλωση συμμόρφωσης της FCC. Περισσότερο "

Οδηγός εγκατάστασης της Apple TV

Η Apple TV είναι ένα από τα καλύτερα αξεσουάρ που μπορείτε να αγοράσετε για το iPad σας, με AirPlay και Display Mirroring που σας επιτρέπουν να στέλνετε και ήχο και βίντεο στην τηλεόρασή σας ή σε ηχεία συμβατά με AirPlay. Ο παραπάνω σύνδεσμος οδηγεί στον οδηγό 3ης γενιάς. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε έναν οδηγό για την Apple TV 2ης γενιάς και την Apple TV 1ης γενιάς . Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη σύνδεση του iPad στην τηλεόρασή σας . Περισσότερο "