Δωρεάν μηνύματα βίντεο με το Glide Mobile App

Το Glide είναι μια εφαρμογή για κινητά για συσκευές iOS και Android που σας επιτρέπει να καταγράφετε μηνύματα βίντεο και να τα μοιράζεστε δωρεάν με τους φίλους σας! Αρχικά καταγράφετε ένα μήνυμα και, στη συνέχεια, στέλνετε αμέσως σε ένα φίλο. Στη συνέχεια, ο φίλος σας μπορεί να παρακολουθήσει το μήνυμα αμέσως μόλις ληφθεί ή όποτε είναι βολικό. Το Glide είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά σας και σας επιτρέπει να πείτε ένα πιο προσωπικό "γεια" online. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ξεκινήσετε με την εφαρμογή Glide για κινητά για Android και iOS.

Ξεκινώντας με Glide:

Το Glide είναι ελεύθερο για λήψη και χρήση και μπορείτε να το βρείτε στο Google Play ή App Store ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα της κινητής συσκευής σας. Μόλις έχετε το Glide στο τηλέφωνό σας, θα πρέπει να συνδεθείτε με τις πληροφορίες του Facebook. Το Glide χρησιμοποιεί τους φίλους σας στο Facebook και τις επαφές του τηλεφώνου σας για να δημιουργήσετε μια λίστα με άτομα που χρησιμοποιούν επίσης την εφαρμογή.

Να πάρει φίλους σε Glide:

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να προσθέσετε φίλους και ομάδες στον λογαριασμό σας Glide. Αγγίξτε το εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία για να μεταβείτε στην ενότητα "Φίλοι Glide". Στη συνέχεια, επιλέξτε "Λήψη φίλων" για να επιλέξετε μια λίστα φίλων από τις επαφές του τηλεφώνου σας. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Glide θα προσθέσει αυτόματα τους φίλους σας στο Facebook στη λίστα. Στη συνέχεια, το Glide θα στείλει ένα μήνυμα κειμένου σε κάθε μία από τις επιλεγμένες επαφές, ενημερώνοντάς τις σχετικά με την εφαρμογή και υποδεικνύοντας ότι θα συμμετάσχουν.

Μόλις έχετε έναν ολόκληρο κατάλογο των επαφών Glide, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές ομάδες μέσα στην εφαρμογή. Αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να στείλετε ενημερώσεις βίντεο σε διαφορετικές ομάδες ανθρώπων στη ζωή σας, είτε είναι επαγγελματίες, δημιουργικοί είτε για παιχνίδι!

Τέλος, μπορείτε να πατήσετε μία φορά στην κύρια σελίδα του Glide για να τιτλοποιείτε την εφαρμογή για τους ακόλουθους του Twitter. Θα μπορούν να ακολουθήσουν έναν σύνδεσμο για να γίνουν μέλη Glide και να παρακολουθήσουν τα μηνύματα βίντεο.

Αποστολή μιας Glide:

Τα μηνύματα Glide υποτίθεται ότι είναι σύντομα και γλυκά - αυτό βοηθά το Glide να στείλει γρήγορα τα μηνύματά σας και επιτρέπει στους φίλους σας να απαντήσουν άμεσα. Για να εγγράψετε το πρώτο σας βίντεο, πατήστε απλά το εικονίδιο εγγραφής. Θα έχετε 42 δευτερόλεπτα για εγγραφή. Όταν τελειώσετε, πατήστε ξανά το κουμπί εγγραφής και, στη συνέχεια, επιλέξτε παραλήπτη για το μήνυμα βίντεο. Εάν θέλετε να διασκεδάσετε περισσότερο με τα μηνύματα βίντεο, κάντε κλικ στο εικονίδιο κειμένου στην κάτω αριστερή γωνία για να προσθέσετε μηνύματα κειμένου στο βίντεό σας ή για να στείλετε ένα emoji. Αν χρειαστεί να γυρίσετε την βιντεοκάμερα σας προς τα εμπρός (που κάνουν οι περισσότεροι αγγελιοφόροι), πατήστε στην επάνω δεξιά γωνία του διαλόγου εγγραφής.

Μόλις ο φίλος σας λάβει το Glide σας, μπορούν να το παρακολουθήσουν αμέσως ή να το ελέγξουν αργότερα. Όλα τα μηνύματα Glide αποθηκεύονται σε μια ουρά στην εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθείτε όταν είναι βολικό για εσάς. Για να απαντήσετε, απλά κάντε κλικ στο μήνυμα και ξεκινήστε την εγγραφή!

Αποστολή μηνύματος ομαδοποίησης ομάδας:

Με κάθε νέο μήνυμα Glide που καταγράφετε, μπορείτε να επιλέξετε τους παραλήπτες σας - ναι, μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα! Για να γίνει αυτό, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε "Προσθήκη φίλων". Τώρα μπορείτε να επιλέξετε από όλες τις επαφές σας, τους φίλους Facebook και Glide. Οι παραλήπτες σας Glide θα εμφανίζονται ως εικονίδια στην κορυφή του μηνύματος βίντεο και θα λαμβάνουν κάθε μήνυμα που καταγράφετε.

Καθώς κάθε άτομο που ανήκει στην ομάδα μηνυμάτων Glide απαντά, τα μηνύματά του βίντεο θα εμφανιστούν σε μια ουρά στη συνεδρίαση βίντεο ομάδας. Μπορείτε να το σκεφτείτε σαν ένα στιγμιαίο μήνυμα πλήρους οθόνης, αλλά αντί για διαφορετικά μηνύματα κειμένου, κάθε απάντηση αντιπροσωπεύεται ως βίντεο! Για να ελέγξετε τις απαντήσεις των φίλων σας, απλώς σπρώξτε το αριστερό και το δεξί μέσω των διαφόρων παραθύρων της συνομιλίας.

Υποστήριξη Live Πελατών:

Ένα από τα προνόμια του Glide είναι η απλότητα του. Η ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω βίντεο δεν αποτελεί μικρό επίτευγμα και το Glide διατηρεί τη διεπαφή χρήστη εύκολη στην πλοήγηση και κατανόηση. Ακόμη και με μεγάλα μηνύματα ομάδας, το Glide είναι μια σχεδόν απίστευτη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων βίντεο. Τούτου λεχθέντος, το Glide είναι τόσο αφοσιωμένο στην ικανοποίηση του πελάτη ότι διαθέτει μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας που μπορείτε να βρείτε στο μενού ρυθμίσεων.

Το Glide είναι ελεύθερο για λήψη, δωρεάν διαφήμιση και θέλει να μείνει χωρίς διαφημίσεις. Ελέγξτε το Glide για να δείτε αν είναι η πλατφόρμα επικοινωνίας βίντεο για εσάς!