Καλύτερες τοποθεσίες αποθήκευσης μουσικής που προβάλλονται

Αποθηκεύστε την Ψηφιακή Μουσική σας on-line και ακούστε την ως Streaming Audio

Δεν χρειάζεται πλέον να αντιγράφετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας σε κάθε υπολογιστή και κινητή συσκευή που έχετε στην κατοχή σας. Αποθηκεύστε αυτό το χώρο για κάτι άλλο και υποβιβαστείτε τη μουσική σας στο σύννεφο. Οι online χώροι αποθήκευσης μουσικής είναι διαθέσιμοι που παρέχουν τη δυνατότητα να μεταδώσουν τη μουσική σας στους περισσότερους υπολογιστές και κινητές συσκευές. Αυτά τα ντουλάπια μουσικής , όπως αποκαλούνται μερικές φορές, είναι εξαιρετικά για την οργάνωση και την αποθήκευση της μουσικής σας online, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη μουσική σας όπου κι αν βρίσκεστε.

01 του 06

Μουσική Google Play

roshinio / Getty Images

Η Μουσική Google Play είναι ένας κόμβος ψηφιακής ψυχαγωγίας που βασίζεται σε σύννεφο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 50.000 από τα τραγούδια σας. Με αυτό, μπορείτε να αποθηκεύσετε κεντρικά τα τραγούδια σας στο διαδίκτυο και να τα μεταφέρετε από τον ιστό σε οποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητή συσκευή Android, συμπεριλαμβανομένων των smartphones και των tablet. Το Google Play υποστηρίζει επίσης το περιεχόμενο της βιβλιοθήκης του iTunes (συμπεριλαμβανομένων των λιστών αναπαραγωγής), ώστε να μην είστε συνδεδεμένοι με τη χρήση της υπηρεσίας iCloud της Apple.

Το Google Play διαθέτει μια λειτουργία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συγχρονίσετε μουσική στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Λήψη μουσικής από τη βιβλιοθήκη τραγουδιών των 40 εκατομμυρίων.

Μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών είναι διαθέσιμη. Μια περιορισμένη δωρεάν συνδρομή που υποστηρίζεται από διαφημίσεις είναι επίσης διαθέσιμη. Περισσότερο "

02 του 06

Apple Music

Η συνδρομητική υπηρεσία της Apple, η Apple Music, σε συνδυασμό με το iCloud, είναι ένας απλός τρόπος για να έχετε όλη σας τη μουσική διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές σας όλη την ώρα. Ολόκληρη η μουσική σας βιβλιοθήκη - ανεξάρτητα από το πού προέρχεται - και η τεράστια μουσική βιβλιοθήκη της Apple είναι διαθέσιμη όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε Wi-Fi ή κυψελοειδές σήμα στο Mac, PC, κινητή συσκευή Android, iPhone, iPad, iPod touch, ή Apple TV. Όταν είστε εκτός σύνδεσης, μπορείτε να ακούσετε όλη τη μουσική που έχετε κατεβάσει.

Η Apple Music προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 3 μηνών.

Περισσότερο "

03 του 06

Amazon Prime Μουσική Απεριόριστα

Οποιοσδήποτε έχει λογαριασμό Amazon Prime έχει πρόσβαση σε περισσότερα από δύο εκατομμύρια τραγούδια μέσω του προγράμματος Prime Music, αλλά οι ακροατές με έναν λογαριασμό Music Unlimited μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεκάδες εκατομμύρια τραγουδιών, συμπεριλαμβανομένων των νέων κυκλοφοριών. Η μουσική παίζει χωρίς διαφημίσεις και μπορεί να μεταφορτωθεί για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Με το βασικό μουσικό πρόγραμμα, οι χρήστες μπορούν να μεταφορτώσουν 250 τραγούδια από την προσωπική τους βιβλιοθήκη για ηλεκτρονική αποθήκευση, αλλά με το λογαριασμό Music Unlimited, το όριο τραγουδιού μετακινείται σε 250.000 μεταφορτώσεις. Η μουσική μπορεί να ακουστεί σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή.

Μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για το Music Unlimited είναι διαθέσιμη. Περισσότερο "

04 του 06

Style Jukebox

Το Style Jukebox ορίζει ως υπηρεσία μουσικής για τους λάτρεις του ήχου χωρίς συμβιβασμούς. Πρόκειται για μια υπηρεσία streaming υψηλής ευκρίνειας που βασίζεται σε σύννεφο, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε ολόκληρη τη μουσική συλλογή σας και να την αναπαράγετε σε όλες τις συσκευές σας με ποιότητα ήχου χωρίς απώλειες μέχρι Hi-Res 24bit / 192kHz. Το Style Jukebox είναι συμβατό με τις πλατφόρμες Windows, iOS, Android και Windows Phone και με web players για Mac, Windows και Linux.

Το Style Jukebox προσφέρει δωρεάν δοκιμή. Περισσότερο "

05 του 06

Deezer

Το Deezer είναι μια δωρεάν υπηρεσία μουσικής που προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για τη μουσική σας συλλογή . Το Deezer είναι μια υπηρεσία ήχου συνεχούς ροής κατά παραγγελία, που σημαίνει ότι μπορείτε να ακούτε μουσική σχεδόν παντού στον κόσμο σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή. Εάν δεν θα βρίσκεστε κοντά στο Wi-Fi, κατεβάστε τη μουσική σας και ακούστε τον χωρίς σύνδεση. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τη δημιουργία και κοινή χρήση playlist με την κοινότητα Deezer και τη δημιουργία ραδιοφωνικών σταθμών της Deezer που μπορούν να συντονιστούν και άλλα μέλη. Δημιουργήστε μια συλλογή μουσικής από τα περισσότερα από 43 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια Το Deezer προσφέρει και εισάγει την αγαπημένη σας μουσική και λίστες αναπαραγωγής. Χαρακτηριστικό μπόνους: Ο Deezer παραδίδει τους στίχους στα αγαπημένα σας τραγούδια στην οθόνη.

Μια δωρεάν δοκιμή Premium + είναι διαθέσιμη. Περισσότερο "

06 του 06

Maestro.fm

Το Maestro.fm είναι ένα δίκτυο κοινωνικής μουσικής που όχι μόνο καθιστά δυνατή την αναζήτηση νέας μουσικής, τη σύνδεση με φίλους και την κοινή χρήση playlist αλλά και την πρόσβαση σε όλες τις συσκευές σας στη δική σας ψηφιακή μουσική μέσω απομακρυσμένου αποθηκευτικού χώρου. Αντί να ανεβάζετε τραγούδια με ένα πάτημα, το σύστημα Maestro.fm αποθηκεύει τη μουσική σας online καθώς την ακούτε. Περισσότερο "